Na, csodálkoztam volna, ha pont ezt nem tudod jobban 😅
Haver 6 m3 kerti medencéjét fúrt kútról tölti, tiszta barna... aztán megy rajta a homokszűrő, és 1 nap múlva víztiszta. Egyébként egy 20 literes vödröt mindig telenyomok, mert néha a kutyák abból isznak, és reggelre víztiszta az is, a vödör alján meg 2 mm barna iszap.
Tudom, vastalanítani valami gyantapatronos szűrő, vízkzelő cégnél is van haverom, még a számteches időből. Szerencsétlen balfaxok nem tudták maguknak egy dobozba bedobni az alaplapot, ezért megkerestek... aztán jó haverságba vagyunk azóta is. Amúgy a visszaöblíthető szűrő egyik fajtája egyikük szabadalma, sajna pár éve meghalt már.
Csak jelzem, a te szüleidét meg én fizetem, mert az 1950-es 1.000,- forintos kereset után levont járulék most biztosan nem elég a nyugdíjra, az ingyen utazásra, az ingyen múzeumra, a gyógyszerre, az elfekvőre.
Erre gondoltam mikor a személyeskedést emlegettem, kezdesz olyan alja lenni mint másokkal is szoktál, volt melóhelyemen a fele kőrösi volt, sokan nem hallottak rólatok.......páran igen.......tényleg folytassuk az alázást? Nem véletlenül vagyunk itt már csak talán 10-en.
szegény leköltözött pestiek úgy sajnálom őket de te mindig rísz valamin sanyi de tenni semmiért nem akarsz. Neked csak az lenne jó ha vakargatnád egész nap a pöcsödet színes üvegcserepekkel és minden hónap ötödikén meg hozna a postás másfél millát kp-ben(kezeit széttáró) Inkább azon ríjá, hogy kibasznak most velünk azt baszunk betermelni további ingyen áramot azt fizethetsz 200 ft kw/h-rát az elsőtől az utolsóig(napszemcsis)
azért itt vannak csúsztatások, pl decemberben nekem a 3 kwp napelem 50 kwh termelt, a számításban 99 van
de a többi tavaszi-téli-őszi hónap is nagyon sokkal több mint amit nekem hozott és ezekben a hónapokban teljesen fel lett használva minden is, ha az akkuba töltés/kivétel vesztesége 20% (nincs ennyi talán még 10 sem) akkor sem jók a számok
Legutóbb csecsemőként járhattál erre mert a nagyrész inkább pestről ideköltözött, a tanyákon kívül 1 utcában lakik pár család, de az igaz, hogy nem gazdag település mert fizetésből élünk és az ugye nem túl sok, errefelé a havi 200000-et sem éri el az átlag, 2-3 cég van ahol lehet 3 műszakozni ott van 240-280 tehát valahogy nem a napelem az elsődleges költekezés. 🙄
ilyeneket nem nagyon olvasgatok mert nem nagyon tudom befolyásolni a szolgáltatói szerződéseket(fetrengős) pedig van velük elég sok szerződésem egyet nem olvastam még 😅
nálunk kb. minden 3-ik házon van napelem. Ha nem intenek be neki tavaly valamikor akkor már minden második házon lenne 😅
Táborfalva 80%-a cigány kb. amikor legutóbb arra jártam. A cigány nem fog napelemmel baszakodni neki van ingyen áram is ha akar napelem rendszer nélkül is 😅
na 35 évvel ezelőtt a 2kilás szocpólod ért kb. 3 millát. A szüleim fizették nektek, úgy, hogy Ők sosem kaptak támogatást az államtól(kezeit széttáró) Ezt a pénzt rám is fordíthatta volna(gondolkodós)
Tőlem meg eddig kaptatok áramot évente 1000 kw-ot, úgy, hogy az én rendszerem termelte a közösbe és még a rendszerem után rendszerhasználati díjat sem számoltam nektek 😂
De most beintek nektek nem adok több áramot 🤣
kiskőrösön vannak olyan utcák ahol a házak harmadán napelemek vannak és inkább 20 feletti panel mint 20-tól kevesebb
de akár merre mászkál az ember rengeteg helyen van
nálunk szarabb az arány de csak azért mert kurva sok a bokszos és a nyugger, na ezek pont nem fognak ilyenekkel bajlódni
az utcánkban van 2+1 napelem rendszer, 15 lakott házra, azért ez sem olyan szar, aztán a legfiatalabb lakó is 40+éves a 15 házban 4 nyugger és 2 egyedülálló 50+éves nő lakik a többi csak a keresőképes teljes család
Persze, 200000 szocpol és a családi pótlék amíg járt és az oktatás, de ennek adóban az itthon lévő gyerekeim a többszörösét fizették már vissza a kint lévő meg már a zeneakadémiát kint végezte tehát az állam befektetése a családunkba megtérült sőt profitál belőle amit odaad azoknak akik amúgy nem szorulnának rá.
Haver 6 m3 kerti medencéjét fúrt kútról tölti, tiszta barna... aztán megy rajta a homokszűrő, és 1 nap múlva víztiszta. Egyébként egy 20 literes vödröt mindig telenyomok, mert néha a kutyák abból isznak, és reggelre víztiszta az is, a vödör alján meg 2 mm barna iszap.
Tudom, vastalanítani valami gyantapatronos szűrő, vízkzelő cégnél is van haverom, még a számteches időből. Szerencsétlen balfaxok nem tudták maguknak egy dobozba bedobni az alaplapot, ezért megkerestek... aztán jó haverságba vagyunk azóta is. Amúgy a visszaöblíthető szűrő egyik fajtája egyikük szabadalma, sajna pár éve meghalt már.
de a többi tavaszi-téli-őszi hónap is nagyon sokkal több mint amit nekem hozott és ezekben a hónapokban teljesen fel lett használva minden is, ha az akkuba töltés/kivétel vesztesége 20% (nincs ennyi talán még 10 sem) akkor sem jók a számok
Menjetek visegradra. 😆
Táborfalva 80%-a cigány kb. amikor legutóbb arra jártam. A cigány nem fog napelemmel baszakodni neki van ingyen áram is ha akar napelem rendszer nélkül is 😅
Tőlem meg eddig kaptatok áramot évente 1000 kw-ot, úgy, hogy az én rendszerem termelte a közösbe és még a rendszerem után rendszerhasználati díjat sem számoltam nektek 😂
De most beintek nektek nem adok több áramot 🤣
Bakker.
de akár merre mászkál az ember rengeteg helyen van
nálunk szarabb az arány de csak azért mert kurva sok a bokszos és a nyugger, na ezek pont nem fognak ilyenekkel bajlódni
az utcánkban van 2+1 napelem rendszer, 15 lakott házra, azért ez sem olyan szar, aztán a legfiatalabb lakó is 40+éves a 15 házban 4 nyugger és 2 egyedülálló 50+éves nő lakik a többi csak a keresőképes teljes család