Te jössz mindig a buzikajákkal.
Különben meg azt te honnan tudnád hogy mit szeretsz? Én azt majd jobban tudom, hiszen te is megmondtad rólam hogy én aszalódok meg szenvedek motorozás közben 🤣
Hondának nem volt gondja.
Amikor nem mentünk, leállítottam a motort, úgy nem melegszik.
Budapesten volt 38 fok, ott kint szerintem 32-34 lehetett. Persze ha fújja rád a meleget, az más téma.
Látjátok. Ebből látszik hogy nekem mennyivel több eszem van mint nektek. Én ezt is megoldottam, te meg blődivel együtt vakarhatod a fejed búbját hogy a francba csináltam, hogy nem rohadtam szét.
Igy van, erre irtam azt, amit. Viszont tudom, hogy az idosek sokszor inkabb a megszokas vagy a tanultak szerint viselkednek, semmint a valodi igenyuk szerint.
Grillcsirke modban poroszkaltal visegradi agyfasz forgalomban.
Meg hol is irtam, hogy te szenvedsz az aszalodastol?
Amugy teged etettek a szuleid buzakajaval? Tudod, tapszer, pempo, ilyesfele? Ugye, hogy te vagy a fobuzi.
Különben meg azt te honnan tudnád hogy mit szeretsz? Én azt majd jobban tudom, hiszen te is megmondtad rólam hogy én aszalódok meg szenvedek motorozás közben 🤣
(Amugy mindenevo vagyok. Ma eddig egy langos a Balcsin egy kefir es egy kisdarab sajt. A barackot most ne szamoljuk.)
Múltkor nem volt ekkora tömeg.
Amikor nem mentünk, leállítottam a motort, úgy nem melegszik.
Budapesten volt 38 fok, ott kint szerintem 32-34 lehetett. Persze ha fújja rád a meleget, az más téma.