Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint attól régebbi az adat felderitése a netről meg ugy összeségében
Tegnap én is játszottam vele. Azt mondta a tudását illetően hogy csak 2021 szeptemberig terjed a válaszainak összeszedése, addig van korlátozva.
...és a kérdés, amire ha nem is elsőre, de azért sikerült kihúzni a gépbuziból a választ:
Megvolt tegnap este, rajottem, most meg konnyen ossze lehet zavarni. Elvont dolgok megvitatasara, tarsadalompolitikara soha nem lesz jo.
Gyengülsz. Menj tréningezni a ChatGPT-n.
Na jo,de te nem motoroztal.
Grillcsirke modban poroszkaltal visegradi agyfasz forgalomban.
Buzikaja? A kefir meg a zoldseg?
Meg hol is irtam, hogy te szenvedsz az aszalodastol?

Amugy teged etettek a szuleid buzakajaval? Tudod, tapszer, pempo, ilyesfele? Ugye, hogy te vagy a fobuzi.
Te jössz mindig a buzikajákkal.
Különben meg azt te honnan tudnád hogy mit szeretsz? Én azt majd jobban tudom, hiszen te is megmondtad rólam hogy én aszalódok meg szenvedek motorozás közben 🤣
Zoldsrg? Honnan veszed?
(Amugy mindenevo vagyok. Ma eddig egy langos a Balcsin egy kefir es egy kisdarab sajt. A barackot most ne szamoljuk.)
Nem én kínzom magam zöldséggel meg joghurttal.
Inkább hetven felett
Nemgond. Amikor odaértem rájöttem hogy esélytelen.
Múltkor nem volt ekkora tömeg.
Milyen tűzoltó az aki nem bírja a meleget? Tényleg portaszolgálatos az a buzi. 🤣
Hondának nem volt gondja.
Amikor nem mentünk, leállítottam a motort, úgy nem melegszik.
Budapesten volt 38 fok, ott kint szerintem 32-34 lehetett. Persze ha fújja rád a meleget, az más téma.
Az onmagunk kinzasa lenne a macsosag merceje? Ha nem esik jol, nem esik jol.
Látjátok. Ebből látszik hogy nekem mennyivel több eszem van mint nektek. Én ezt is megoldottam, te meg blődivel együtt vakarhatod a fejed búbját hogy a francba csináltam, hogy nem rohadtam szét.
Csak tudnám mire való az a nagy egészséges meg sportos életmód ha ekkora papírkutya vagy közben. 😆
Igy van, erre irtam azt, amit. Viszont tudom, hogy az idosek sokszor inkabb a megszokas vagy a tanultak szerint viselkednek, semmint a valodi igenyuk szerint.
🤣 🙃 😅
Idősek ? Azt honnan kell számolni ? Mert én qrvára nem fáztam tegnap !
Nem.vesztettél semmit.
Bocsi Laci ! De tegnap mégse találtalak meg ! Többen voltunk mint gondoltam ,így feladtam a projektet ! 😉
Az időseknek más a hőháztartásuk.......fázósabbak, jobban birják a meleget.
Hűvösebb időben jó haszna van, az biztos. Ilyenkor..... 😰