Miért,mostanában ez a divat.Drogos voltam,börtönbe voltam.....aztán utána meg celebeskedik,ezen felkapaszkodva.És még istenítjük hogy ez igen,képes volt leszokni.
nálunk se volt egy csepp sem, ma estére.éjszakára jósol 25mm, nem tudom ebből mennyi lesz
mennénk pecézni de ha sok esik akkor nem tudunk kijönni mert elég sok mély keréknyom van, vasárnap meg munkám van szóval most keményen őrlődöm mi legyen a pecával
Mondjuk az igaz, hogy ilyen durva villámárvíz még soha nem volt a környéken.
Úgy esett az eső hogy a kert végéig nem láttam el, illetve az utcák is víz alatt voltak, pedig viszonylag magaslaton vagyunk.
Csak ne hogy valaki visszatartson, és nehogy neked megmondja már mit ne csinálj!!!!
Gooooo!
Mindenkitől. 🤣
Meg lehet, van bennem egy egeszseges merteku gyavasag is.
Kapnám én is az ívet, mindenkitől. 🤣
amúgy ment volna gyorsabban is
Hogy a f-omba tudott 30 órát összehozni 24 alatt?
mennénk pecézni de ha sok esik akkor nem tudunk kijönni mert elég sok mély keréknyom van, vasárnap meg munkám van szóval most keményen őrlődöm mi legyen a pecával
Kitartást, és sok szerencsét! Remélem megoldódik és tudtok nyaralni, na meg nem kell menteni titeket is!
Úgy esett az eső hogy a kert végéig nem láttam el, illetve az utcák is víz alatt voltak, pedig viszonylag magaslaton vagyunk.