Na ezt tényleg nem tudtam, hogy az oltatlan rendvédelmisek miatt törölték el az egész ország lakosságának az oltást. 🤔
Mondjuk szerintem ez hülyesség.
De köszönjük 🤣
Pl az oltás,na nem neked köszönhető,hanem annak a másik több mint 50%nak aki kitartott.Pont a múlt héten jutott vissza az infó hogy bizony ezért tologatták az időpontot majd tették semissé.
Szerintem 10 év alatt mindenhol javultak az utak. 10 éve még nálunk is kevés gyorsforgalmi út volt a meglévők is zömmel szarok voltak.
most azért már más a helyzet bármerre járok utat építenek ami meg kész az egész jó(gondolkodós)
Azt pláne nem. Különösen ha még mindig olyan szar mint vagy tiz éve.
Prágában meg néhány sörfőzö városban jártam már, de olyan egyszer elég megnézni kategoria
Nem tudom mert eddig még csak a szlovákot ittam. De mint két egyforma italt gyártó cégnek sem egyformák sosem az italai. Valami különbségnek tuti kell lenni ízre(kezeit széttáró)
Mer mi van ott? Vagy mi nincs? Csehbe szerintem akkor voltam amikor a két falut egynek nevezték Csehszko-szlovenszkó de akkor még olyan 9 éves forma lehettem. 😅
És nem én. 🤣
Kéne valami bennfentes főni aki tudja a tutit,nem? 😆
Nekem sincs face-m de meglehet nézni anélkűl is.
Szerintem jólbeszél.🤘🏻
Mondjuk szerintem ez hülyesség.
De köszönjük 🤣
most azért már más a helyzet bármerre járok utat építenek ami meg kész az egész jó(gondolkodós)
Prágában meg néhány sörfőzö városban jártam már, de olyan egyszer elég megnézni kategoria