Nem kell túlzásba vinni még akkor sem, ha sajnálatos módon a köztudatba ez beleivódott már valamilyen szinten.
Harmadik személy, egyes/többes számban, hivatalos formulában jó. Azon túl felesleges nyalonckodás.
"A xxxxxxxxxxxxxxxxx nevében megrendelem az Ön/Önök cégétől az alábbi szolgáltatást:
- Dugulás elhárítás a 7400 Kaposvár, Fiszemfaszom utca 5/b. szám alatti ingatlanunkon, a telefonon előzetesen egyeztetett időpontban (2023. július 30. de.).
Fizetés: számla ellenében 30 napra a megállapodás értelmében.
Számlázási cím:
Ezegypélda Kft
7400 Kaposvár, Fasztuggyamennyi u. 34.
15456852-2-24
Vagy a túlzás:
Kedves Barátom!
Azért kereslek Téged, mert a Fiad a találkozónkon említette, hogy van Neked egy eladó Hodda féknyerged. A Fiad nem adta meg a telefonos elérhetőségedet, ezért írok Neked, hogy bla-la-bla.
Ez baromság.
Írjam, hogy egy jó kozmopolita lipppsi hogyan emlékezne vissza az Oswieczim-i táborlátogatására?
Óhajtotta a nyavaja igy, valami bennragadt cucc lehetett, igaz tartozásba hozta egy kivitelező akinek akkoriban dolgztunk nem én rendeltem meg, viszont meghatároztam hogy milyet akarok ha már betonozásban fizet.
Elfogadott és a tisztelet jele a Te, Neked, Ő, Ők, Ti és ezek ragozása is. Ami nem elfogadott viszont az én és mi valamint ezek társai nagybetűkkel kezdve.
Egyébként a mixeres 1 liter vizet sem tehet hozzá , ha a megrendelőnek ez az óhaja , rá kell írnom a szállítóra , és alá kell iratnom a kedves megrendelővel ! 🙂
Na attól lesz jo szar beton hogy verné bele a mixeres amelyik anno nekem hozta az udvarra. Nem akartam térkövezni, csiszolt beton telibe. Aztán már mikor kiengedte se tetszett, aztán két ev alatt szinte az egész felporladt a tetején. Ahol foltokban megmaradt az acélos volt, alig tudtuk vésni.
Visszavisszük a keverőbe , és beleengedjük a visszamosóba ! Ott szétmossa a gép , és különválik a kavics és víz ! Mindkettő újra felhasználásra kerül !
Harmadik személy, egyes/többes számban, hivatalos formulában jó. Azon túl felesleges nyalonckodás.
"A xxxxxxxxxxxxxxxxx nevében megrendelem az Ön/Önök cégétől az alábbi szolgáltatást:
- Dugulás elhárítás a 7400 Kaposvár, Fiszemfaszom utca 5/b. szám alatti ingatlanunkon, a telefonon előzetesen egyeztetett időpontban (2023. július 30. de.).
Fizetés: számla ellenében 30 napra a megállapodás értelmében.
Számlázási cím:
Ezegypélda Kft
7400 Kaposvár, Fasztuggyamennyi u. 34.
15456852-2-24
Vagy a túlzás:
Kedves Barátom!
Azért kereslek Téged, mert a Fiad a találkozónkon említette, hogy van Neked egy eladó Hodda féknyerged. A Fiad nem adta meg a telefonos elérhetőségedet, ezért írok Neked, hogy bla-la-bla.
Ez baromság.
Írjam, hogy egy jó kozmopolita lipppsi hogyan emlékezne vissza az Oswieczim-i táborlátogatására?
A fejemre esik a teteje.