Azon gondolkozok, lehet ezt a tulajdonságát szeretem benne a legjobban(gondolkodós) A kofolát még senki nem itta el előlem 😅
Egyébként helyszínen csapolva az igazi(meghajlós)
ki ne dobd. Egy hónap múlva kb. járok felétek elviszem pusziért(kezeit széttáró) Bár már valami csoda folytán nálunk is lehet kapni a metróban(meghajlós) Igaz a 2 literesekből csak a különféle ízesítésűeket meg a cukormenteset. Eredeti klasszikot csak fél litykósat lehet kapni. A kofolát csak hidegen lehet inni akkor a jó(meghajlós) Melyik a tied cseh vagy a szlovák?
Hát igen ez a visegrád precedens értékű lesz(kezeit széttáró)
Bár nem tudom létezik e jelen pillanatban törvényes lehetősége ennek a jogszerű megvalósításhoz(gondolkodós)
Mert ugye olyan van, hogy mondjuk kint van egy 3,5 tonnás tábla. Annak meg van a jogi feltétele és a megfelelő indoka, hogy miért nem hajthat be arra az útszakaszra ennél nagyobb össztömegű jármű(kezeit széttáró) De,hogy gyorsan motoroznak meg hangos a jármű szóval hát??? Mikor írták át a kreszt? Azért ez ellen lehetne tenni. Elejére, közepére végére kitenni egy járőrpárost a hétvégéken. Akik sebességet ellenőriznek. Esetleg egy nkh meg mérni a decibelt meg a károsanyag kibocsájtást. Ez ellen senki nem tiltakozhatna. Ha motorosok által nagyon terhelt egy szakasz rendőri vegzálással csillapítható szerintem a helyzet(gondolkodós) Aztán kis idő múlva helyre áll a rend. Majd időszakonként ismételni az ellenőrzést aztán a következő szezonra már mindenki tudni fogja, hogy kell a környéken motorozni(kezeit széttáró)
Pozitív végkifejlet nem valószínű, hogy lesz. Viszont a fülét-farkát behúzva elfogadó motorosok láttán úgy felbuzdulónak a polgármesterek, kritikus helyen élők, hogy ha a visegrádi szakaszt betiltották, akkor majd "nekünk" is sikerülni fog alapon, rengeteg szakaszt le szeretnének majd záratni.
Tudom, de László azt írta, hogy "bármit" és ez került kézbe elsőként.
Az én személyes tapasztalataim is sokkal kevésbé pozitívak, nem is reménykedem a visegráron motorozók szemszögéből pozitív végkifejletben.
persze
csak ha alapból törvényellenes akkor ha tiltakoznak ellene nem tudják törvényessé tenni
de ha nekem nem tetszik az utca végén a stoptábla az ellen nem könnyű tiltakozni
Egyébként helyszínen csapolva az igazi(meghajlós)