Nem tudom más mit tapasztalt, Zakopane és környéke, a vendéglátósok mintha nem akarnának dolgozni. Leülünk, kapunk étlapot aztán félóra semmi, pincér ránk néz, látja hogy várjuk, elmegy telefonálni… mi a fasz?
Nagyon szép a táj, nagyon szép minden. Nem tudom mivel párhuzamba hozni mert kicsit szlovénia, kicsit románia, kicsit svájc. De nagyon nem motorozós hely szerintem. Vagyis nekem nem sikerült megtalàlni a lendületes szakaszokat ami hosszabb 5kanyarnàl.
Ez így volt régen, a napilapok idején, mikor a friss hírnek volt fél-egy nap előnye. Manapság, ha valami hír van, az 15 percen belül minden hírszájton ott van - szóval gyakorlatilag egyszerre. Persze soxor hibákkal és faxságokkal együtt veszik át egymástól...
Mert kiafaxom menne ott át? kiesik minden közlekedési útból, ráadásul határ.
Ezt a pénzt rálocsolhatták volna inkább az 52-es útra, ahol napi többezer autó halad át, az ország közepén, keresztbe.
én már múltkor is írtam hogy ismerős azt látta hogy kevesebb a nép
de azért még nem vészes a helyzet a szállásoknál, a pecások azért nagyságrendekkel több pénzt visznek oda mint 10-15 éve
-utána majd emlékeztess rá, hogy megverjelek(gondolkodós)
- de miért?
- mert már rég vertelek meg (gondolkodós)
- ahogy akarod a férjem vagy (kezeit széttáró)
nagykőrös meg kiskőrös közé kellene egy fasza völgyhíd mekkorát lehetne már szakítani vele, annyi autó minimum menne rajta mint az ipolyfasztudja mi hídon
kár ezen rágódni amíg olvastam a híreket napi szinten belefutottam ilyenbe(kezeit széttáró) Vagy szarvas helyesírási hibába vagy értelmezhetetlen mondatokba(kezeit széttáró)
Nincs itt már idő, hogy 100 kézen keresztülmenjen egy iromány(óranézegető) A hír gyorsasága számít(kezeit széttáró) Ha már a hírfogyasztó 3 másik hírportálon olvasta amit te még csak negyedikként raktál fel a netre mint újságíró azt már meg sem nyitja, mert negyedszer nem akar olvasni ugyan arról(kezeit széttáró) Általában utólagosan szokták javítani/ha észreveszik/ Több ilyet láttam már. volt, hogy mutatni akartam az asszonynak, hogy hogy elbaxták a főcímet mire mutattam volna addigra kijavították. A lényeg, hogy ki az első a hírrel kb. ennyi minden más kevésbé fontos ez már nem a nyomtatott sajtó (kezeit széttáró)
nem csak sznob vagy de még az ízlésed is pocsék(fetrengős) Bár mit várhatnánk a sznobok drága de szar ízű ételt-italt esznek-isznak aztán veregetik egymás hátát, hogy micsoda jó 😅
Mi meg megyünk át a szomszédhoz azt tárcsán megsütjük a múlt hétvégi közös pecából kimaradt csirkeszárnyakat- combokat, tarjákat remélem kivette már a fagyóból(meghajlós) na mi legalább jót eszünk.(meghajlós)
nekem meg most adta meg magát a 4 ah-s akssim ami a lux-tools sarokcsiszolómhoz való (szomorú)
Na mind1 minden rosszban van valami jó (gondolkodós) legalább végre válthatok párkszájdosra 😅
mind a kettő(kezeit széttáró) Pl. én akkor sem ennék ilyen tengeri herkentyűket ha fizetnének is érte 😅
A füstölt az meg pláne gáz(szemeit körbeforgató)
Nagyon szép a táj, nagyon szép minden. Nem tudom mivel párhuzamba hozni mert kicsit szlovénia, kicsit románia, kicsit svájc. De nagyon nem motorozós hely szerintem. Vagyis nekem nem sikerült megtalàlni a lendületes szakaszokat ami hosszabb 5kanyarnàl.
Ezt a pénzt rálocsolhatták volna inkább az 52-es útra, ahol napi többezer autó halad át, az ország közepén, keresztbe.
de mindenképp többet fog érni mint anno a sok-sok kilátó építés
de azért még nem vészes a helyzet a szállásoknál, a pecások azért nagyságrendekkel több pénzt visznek oda mint 10-15 éve
- de miért?
- mert már rég vertelek meg (gondolkodós)
- ahogy akarod a férjem vagy (kezeit széttáró)
Na tegnap még azt linkeltem, hogy csúcsra jár a balaton mára meg elfogytak a vendégek(fetrengős)
akkoriban volt rend a hegyi embereknél 😆
Abból mit tudtak lopni a politikusok?
Nincs itt már idő, hogy 100 kézen keresztülmenjen egy iromány(óranézegető) A hír gyorsasága számít(kezeit széttáró) Ha már a hírfogyasztó 3 másik hírportálon olvasta amit te még csak negyedikként raktál fel a netre mint újságíró azt már meg sem nyitja, mert negyedszer nem akar olvasni ugyan arról(kezeit széttáró) Általában utólagosan szokták javítani/ha észreveszik/ Több ilyet láttam már. volt, hogy mutatni akartam az asszonynak, hogy hogy elbaxták a főcímet mire mutattam volna addigra kijavították. A lényeg, hogy ki az első a hírrel kb. ennyi minden más kevésbé fontos ez már nem a nyomtatott sajtó (kezeit széttáró)
Mi meg megyünk át a szomszédhoz azt tárcsán megsütjük a múlt hétvégi közös pecából kimaradt csirkeszárnyakat- combokat, tarjákat remélem kivette már a fagyóból(meghajlós) na mi legalább jót eszünk.(meghajlós)
Na mind1 minden rosszban van valami jó (gondolkodós) legalább végre válthatok párkszájdosra 😅
A füstölt az meg pláne gáz(szemeit körbeforgató)