imádtam a barátok köztöt
a két rész közti reklámblokk pont elég volt egy gyors menetre
igazándiból csak arra emlékszem hogy a konta barbi egész remek kivitel volt
meg hogy a magdi anyust legszívesebben lapáttal vertem volna 😂
amikor lett kábeltévé utána elmaradt a barátok közt utána lehetett értelmes műsort is találni...
“Szerintem” na itt a probléma, hogy mindig csak szerinted. A valóság meg hát ugye kitudja… szerinted így van és az igy van.
Reméljük, a családod és környezeted érdekében is, hogy szép lassan ráébredsz, szerinted is beteg vagy és szerinted is orvoshoz kellene fordulj.
De hát szerintem még a tagadó fàzisban vagy.
Megélhetési bűnöző? 😂 több adót fizetek mint a fizetésed kis hülyegyerek.
Gondolj amit csak akarsz, engem legalább nem utál a családom és az egész környezetem mint ugye hát téged, te aki spicliskedsz, basztatod a családod… jobb lett volna ha az a két testvér akit a szüleidnek nevezel inkább megmaradtak volna csak testvérek.
csak akkor miért árulják a futóhoz?
a két rész közti reklámblokk pont elég volt egy gyors menetre
igazándiból csak arra emlékszem hogy a konta barbi egész remek kivitel volt
meg hogy a magdi anyust legszívesebben lapáttal vertem volna 😂
amikor lett kábeltévé utána elmaradt a barátok közt utána lehetett értelmes műsort is találni...
mea culpa, mea maxima culpa
A Barátok közt kutyafasza volt ahhoz képest, amit itt leműveltek 😂
Nem elég hogy terrorizálod a csaádod, még egy álszent hazug ember is vagy.
Reméljük, a családod és környezeted érdekében is, hogy szép lassan ráébredsz, szerinted is beteg vagy és szerinted is orvoshoz kellene fordulj.
De hát szerintem még a tagadó fàzisban vagy.
Az eddigiek alapjan te mindig masok hatan cipeltetted magad.
Gondolj amit csak akarsz, engem legalább nem utál a családom és az egész környezetem mint ugye hát téged, te aki spicliskedsz, basztatod a családod… jobb lett volna ha az a két testvér akit a szüleidnek nevezel inkább megmaradtak volna csak testvérek.
Bar te vagy blodi,nem fogod erteni.
https://hu.wikipedia.org/wiki/...(zene)
Egyébként van olyan értelme a szónak, ami ebben a kontextusban megáll - teljesen függetlenül a vita tárgyától.