ezt eddig is tudtuk hogy nem ha 4-5 motoros van akkor még életképes is akár hosszútávon is
de amikor 30+ motoros van akkor nagyjából rémálom, mert ha előznek akkor pár motoros az árokban végzi ha baj van
én egyszer voltam ekkora csapatban, soha többet.......
Sejtettem, nem először mennék arra, de konkrétan Zadar környékén a tengernél még nem voltam. A 32 gyanusan sok de az már jo lenne. Cipő meg nyilván van, a horvát tengerparton kell mert többnyire kavicsos meg köves.
Milyen lenne? hegyek meg víz mindenütt meg kibaxott hőség(fetrengős) A víz legalább 32 fokos. a part köves, cipő kell. nekem mondjuk búvártalpam volt én azzal nyomtam 😅
az 42 ezer ft/nap a horvát meg 75 ezer ft/ nap. Szóval nem tudom jól sikerült e kifogni(gondolkodós) mert, hogy 26 ezer/ nap ért most is van hely makarskán 4 ágyas apartman.
nem rossz ár igaz ez olyan 4-5 emberig kényelmes
szerencsére a 3 gyerekből az egyik még kisbaba a másik kettő is ilyen 7-8 éves
pár ember a földön alszik matracokon, bár én is kb mindig ott aludtam ha kivehetős volt az ágyból a matrac úgy sokkal kényelmesebb
Nekünk görögországba 2szoba nappali konyha fürdő 110€/nap,horvátországba ennél picit kisebb de kb ugyanez 200€.Amikor voltunk akkor sikerült jól kifogni egyet,visszamondták ,így lejött belőle a más által befizetett előleg.
balatonon 6 felnőtt 3 gyerek 6 éjszaka 650 ezer, egész kis fullos vízparti házikó de jacuzzira nem futja ebben az árban
szóval olyan 100ezer/nap aztán már valamikor tavasz elején 2-3 hét volt már csak szabad a nyárra
6 éjszaka 3 ágyas apartman 120 ezerért szerintem nem sok(gondolkodós) Most megnéztem a legolcsóbb ár is 26 ezer/nap.
Szeptemberben lehet esetleg olcsóbb. (gondolkodós)
Itt nincsenek hullámok 3-8 éves gyerekekkel voltunk ez volt a lényeg. Tengerpartra mi is kimentünk azon kívűl, hogy huzatosabb nem jobb. Mondjuk engem meg nem is túlzottan érdekel. Nem tudom máshol mennyi a szállás az itt biztos olcsó volt, hogy időben lett foglalva(meghajlós)
de amikor 30+ motoros van akkor nagyjából rémálom, mert ha előznek akkor pár motoros az árokban végzi ha baj van
én egyszer voltam ekkora csapatban, soha többet.......
Csak visszakanyarodva hogy szabályos vagy sem.
szerencsére a 3 gyerekből az egyik még kisbaba a másik kettő is ilyen 7-8 éves
pár ember a földön alszik matracokon, bár én is kb mindig ott aludtam ha kivehetős volt az ágyból a matrac úgy sokkal kényelmesebb
szóval olyan 100ezer/nap aztán már valamikor tavasz elején 2-3 hét volt már csak szabad a nyárra
Szeptemberben lehet esetleg olcsóbb. (gondolkodós)