Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván. Szóval várom válaszod. Gyártmány,tipus ebben a kategóriában.
pont ugyan ez várhat rád is ugyanilyen alapon (kezeit széttáró)
A villanyautónak semmi köze a szaldóhoz. És nem akarok továbbra sem villanyautót venni........
Te hengerfejről meg szétrobbanó motorról lerabbanó autóról beszéltél. A küszöblyukkal ugyanugy működött.
Szóval melyik az az autó és milyen motorral amit vennem kellett volna, és nem mondod hogy szar?
Gyártmány, tipus.....
hát most itt konkrétan a vellanyautóra gondoltam nem napelemre, fogalmatlan 😅 Persze mind a 2 dologról beszélünk keverdhet a 2-ő honna tudnád mire gondolok 😅
a szar meg a fos gyűjtőfogalmad nyugodtan hagyd meg a fordnak(fetrengős) Értelmes ember nem vesz hulladékot drágán(fetrengős)
Hát a ford az nálad már bizonyított leírtam mert te mondtad, hogy így történt 😅
Villanyautót meg annak kell venni aki egyrészt tudja használni és be tudja illeszteni az életébe. Mi betudtuk és jól használjuk ki a lehetőségeit(meghajlós) Én nem mondtam egy szóval sem, hogy vegyél proeszt. Azt, hogy dákót azt meg végkép nem. A proesz méretre egyébként sem egy kategória azzal a lesajnált forddal neked valószínű kicsi is lenne a bumszlizáshoz. De van a ford kategoríiába jobb autó is lehet ugyanolyan áron vagy olcsóbban(gondolkodós)
Majd amikor a tankok szarrá lövik az albérleteit.....
Ellenben folyamatosan életvezetési tanácsokat adsz, kész megoldásokkal 😄
te baszki a feleséged minden forintját elköltenéd ha engedné 😂
Ha bármi közbejön a te agyontartalékolt vagyonod egy része szart se fog érni a házaid meg simán elveszik mert már volt rá példa. Aztán mehetsz kuláklistára
hát jó kérdés 😅 mamlasz szerint 300 milliót elköltő lehet az is fillérbaxó ezek szerint.(kezeit széttáró) Egyikőtöknél sem élek se jobban se rosszabbul én úgy gondolom(kezeit széttáró)
Itt a maroknyi ember közül szerintem nincs szignifikáns eltérés(szemeit körbeforgató)
Miről beszélsz világ esze? Több napelemem van mint neked a szaldó megszünése meg kész tény csak a részleteken bogarásznak.
De te ezt teljesen komolyan gondolod, hogy szar dácsiát meg fos proészt kellene vennem? Csak azért mer az agyondiplomázott ostoba gondolkodásod azt diktálja az a fasza amit csinálsz és te vagy a világ esze mert a szarrágóságoddal túrod a lóvét amit nem használsz csak gyűjtöd?
lehet(kezeit széttáró) szerintem ez a jobb eset. aki 100-ból 80-at 90-et elkölt az mind ott találja magát nálam előbb utóbb ingatlan és megtakarítás nélkül. Szerintem nem lehet ilyen felelőtlenül kiganézni maga alól az embernek. Bármi közbe jöhet az életben zéró tartalékkal nem szívesen lennék, de tudjuk, hogy nem vagyunk 1formák(kezeit széttáró)
még azzal a szaladóval várjál még nincs leszaladva 😅
Ti nem léptek ez a ti dolgotok(kezeit széttáró) ti majd akkor léptek amikor belekényszerítenek benneteket akkor már lehet tényleg semmi jó nem lesz benne 😅
persze neked sok sebből (kezeit széttáró) Sem napelemed sem villanyautód elbaxtad és kész(kezeit széttáró)
én most nyírtam le az enyémet, hétfő van(óranézegetős) Így jó?
Már meguntam az ember kérlelgetését aki több mint 10 éve vágja nálam a füvet. 60 év körül van rokkantnyugdíjas. Ha szólok, hogy ferike jönni kéne akkor mindig van valami kifogás azt lesz 2 hét mire ideér(fejét fogó) Persze megfejtettem az okát(gondolkodós) Amikor megkapja a nyugdíjat 2 hétig jó él és akkor hiába is hívja az ember ha van pénz nem lehet munkára bírni 😅 ini féle gondolkodásmód(fetrengős) Amikor elfogy a pénz akkor meg telefonálgat még a birkarágás után is füvet vágna 😅 Én mondtam is neki, hogy a fű növekedése nem tud hozzáigazodni a nyugdíja feléléséhez füvet akkor kell vágni amikor megnő nem amikor elfogyott a pénz 😅
Szóval végkielégítés nélkül kirúgtam(kezeit széttáró) Én meg lenyírtam. 28 perc volt bezsákozva járda, betonbejáró felsepregetve(kezeit széttáró) Még a telkek lesznek egy kicsit neccesebbek, de vettem egy fűkaszát szerintem darabonként fél óra alatt az is megvan ott nem kell zsákozni meg söprögetni(kezeit széttáró)
nemcsak(gondolkodós) Nálad a ford gyár is nagyot alakít amikor 6 évesen kirohad alólad a kasztni 😅
És a szalon, márkaszervíz is aki még meg is győz, hogy ez a te hibád és ezért nem tudnak fizetni(fetrengős) Az már csak hab a tortán, hogy ráadásul tőlük vettél még 1 újat mert hát igazán fasza gyerekek és 4 kilóval indítottál, hogy ne egye meg a rozsda az új autót garancia után 1 évre 😂 Tényleg nem is választhattál volna jobb autót ford a király(fetrengős)
na végre valami jó hír is(meghajlós)
https://femina.hu/terasz/elon-...
hamarosan egy kacsintással is fizethetünk és akár egy központi szerverről is tudnak irányítani, hogy áprilisi népszavazásokon hová rakjuk az ikszet 😆 Ha eltévedünk elég csak gondolni és már is látják egy központi szerverről merre járunk és útba igazítanak lesz ennek egy csomó előnye(fetrengős)
1) Nem erről volt szó, hanem az egyén szemléletéről. A rendelkezésére álló forrásból az életvitele lehet normál, pazarló, vagy zsugori.
2) Ha csak tartalékol és halmoz, akkor az a zsugori - sztem az már túl van a biztonságon.
3) nettó hülyeség, irreleváns felvetés, kötözködés kategóriába sorolom 😄 Ugyanis ezek általában nem egy környezetben élnek, nem összevethetők. pl. a Pipi háza ott Nagykőrös szélén lehet, értéket képvisel, de ez az érték egy budai hegyi környezetben vagy belvárosban semmi - de még1x írom, ez nem jó példa, mert van az a jövedelmi szint, amit átlagos életvitellel nem lehet elkölteni, tehát az mégsem fillérbaxó.
Ez baj?
Ha azzal a 30-al a környezetének és a társadalmi osztályának az átlagát eléri az életszínvonalat tekintve, akkor...?

Amúgy egy valamit nem veszel figyelembe, hogy a megtakarításnak van egy nehezen forintosítható nézete is,pl. a te általad említett biztonság mennyit ér? Nem a tartalékának a mennyisége az érdekes!

A másik: lehet, hogy a 30% is több, mint a környezetének a 100%-a, tehát még így is jobban él. (Most ne konkrétan rá gondolj, hanem általában. Egy évi egymilliárddot kereső, de 30 %-ot elköltő az fillérbaszóbb, mint mondjuk az évi 4 milliót kereső, de azt 1200 %-ban elköltő?)
A pénz csak téged motivál. A legtöbb embert nem a pénz, hanem az általa elérhető jólét motivál. Ők azok akik a 100 pénzükből 80-90-et elköltenek az életükre. Van, aki a 100-ból 130-at költ, ők a mutogatók. Meg vagy te, aki a 100-ból 30-at költ. Te csak vagyon halmozó vagy, plusz beszari, mert egyfolytában azért keccsölsz, hogy "biztonságba" érezd magad.
...és amikor én szóltam előre, akkor még én lettem lehülyézve. És amikor meg reszeltem az ujjamat a buzeránsoknak, akkor meg az volt a baj.
Tv.-be van, feljelentheted, még szombaton sem lehet egész nap, nálunk hivatalosan délig.