Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogyis tetszik, pusztán minden vélemény kell ahhoz, hogy sajátunk is legyen illetve mivel nem vagyunk szakértők így inkább, hogy melyiket tegyünk magunkévá vagy melyek keverékét.
Nincs csendrendelet. 😆
Ez azért eléggé sok sebből vérzik. 😄
Ja, akkor meg ha neked nem jó, másnak se legyen :D

Most megnéztem a csend rendeletet. Nálunk reggel 9 és este 6 között lehet hétvégén zajjal járó tevékenységet folytatni.
Hétköznap reggel 6 és este 8 között.
Altalaban nem,a hatso allitolag ukran szomszed par eve folyamat epitkezik,minden van.
Szóval nálatok te vagy az egyszem köcsög aki vasárnap túráztatja 🤣
Mert csak.Neked szabad,neki is,ne te mond meg miert.Amugy csak szolok az eu hatarertek minden gepen megvan.Funyiron,fukaszan,az alatt kuss a a pestinek.
🤣 de amúgy tényleg. Tegnap, vasárnap ebéd, elheveredek a teraszon egyszer csak elkezdi a köcsög a motoros fűkaszát basztatni 2 órán át.
Miért vasárnap? Mért délutáni szieszta alatt amikor a legnagyobb a meleg?
Én is benzinessel tolom, de még délelőtt amíg nincs meleg. Meg mindenki szombaton tolja le akkor a fűnyíróktól hangos a környék, senkit nem zavar plusz egy.
Vasárnap már a faszenes grillel kell telifüstölni a környéket, szerintem ezt törvénybe is kéne foglalni 😆
Mondjuk szerintem meg mindig tobb az ilyen felesleges hombar mint villany.

http://youtu.be/xvC7SYQeFMk
Igyekszem leszallni......
Pipi... 😆 de szórakoztató.
Te nem szállsz be? 😁
Ha nem cellával akkor szerinted mivel? A dugattyús motorban hidrogént égetni elég nagy marhaság. Akkor járjatok inkább dízellel, mert még az is hatékonyabb.
Parizeres szendo a teraszon?

https://youtube.com/shorts/U4I...
Az nem jelent semmit. Nekem meg jó néhány ford felhasználó van az ismerettségi körömben. Az adblue némelyiknél okozott gondot de más semmi......ugyhogy az országszerte világhirű legjobb autószerelő sógorod pont nem érdekel 😁
Sok világbajnok autószerelőt ismerek de csak a lehuzásban tudnak nagyot alakitani
Csak a maradékot eszi amit a család meghagyott,esetleg ami leesett....
Gyakorlatilag az EU burokratak a szovjeteket meghaladoan kikenyszeritve csak es kizarolag az akkus jarmutechnikat engedik tulelni,a vilag tobbi fele diverzifikal.Ezert kb az autoipart keresztbe megeszi a kinai autoipar.Meg a rendkivul protekcionista es hubereskent magahoz lancolo USA.
Jobbara a vezetok dilettantizmusa miatt.
Mindezt úgy hogy nincs elektromos autója......
2 új autó csak kötelezőkre jár ellenben a sógorom a megye legjobb szerelője a haszongépjármű vonalon(puszit küldő)
Nekem nem kell cikk hogy alátámasszam,mondtam,még nem csináltak olyan villanyost ami nekem megfelel,majd ha lesz,gondolkodom rajta,addig nem.
Zsiros kenyér.....az elég olcsó.......
Jut eszembe te szerelőhöz se jársz mert neked soha el nem romló autóid vannak igy az állitásod megint csak urban legend a netről.
nincs zabkásám sem kefírem valami zsíros dolog lesz 😅
Pedig a Várkonyi általában neked tetsző dolgokat mond.
Pipi szórakozatat minket a faszságaival........
végleges alternatíva? 😂 100 ezer év óta mióta lemásztál a fáról folyamatosan változunk fejlődünk jó vagy rossz irányba 😅
Nincs végleges altelrnatíva állandóan változó van(fetrengős) A végleges majd 4 mrd év múlva lesz amikor a bolygó vörös óriássá változik és szétrobban, ha nem jön be az általad említett kirajzás 😂