Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha......de neked sose volt. Nekem.meg igen. És egyetlen tézised se állt meg.
Ja, a céges flottás autókat hagyjuk mert az olajcserét azért igényli 50 ezer előtt....
9-ért a Dacia erősen túlzás. Az annyit ért amennyit te adtál érte, nem többet.
Ha most kéne villanyautót vennem, én maradnék a Teslánál, mert jelenleg is az a legjobb ár érték arányú kocsi. Esetleg ha utálnám a Teslát, akkor VW ID3, Renault Megan, Hyundai Kona is egész jó áron megkapható 17millió környékén. De kicsi olcsó autó nincs most a piacon ami megérős.
szerelők mondják többet látnak mint te abból élnek és nem is rosszul 😂
nem kell 2-3 perccel versenyeznie a villanynak ez nagy tévedés(ujjával nemet mutató) Meg kell választani a felhasználhatóságot. Ha te táborfalváról vissza járnál dolgozni tárnokra neked egy ilyen dákó pont elég volna ahhoz, hogy az otthoni ingyen napelemről töltsd. 2-3percet sem kellene vele foglalkozni és kutakra bejárni.(kezeit széttáró) Léptél időben? Megvetted az eszközöket támogatással olcsón? Nem? Azt jössz ilyen blődi féle marhasággal? Átlag felhasználó nem megy egy nap 80 km-nél többet. A lassú szerintem a kúton 50 litert tankolni ráadásul drága is de te tudod(kezeit széttáró)
Hudesokat tudtok feleslegesen vitatkozni. 😆
Csak gazdaságosan.......
akkó jóvan(meghajlós) megyek reggelizni(kezeit széttáró)
Nyilván kell a pénz de nem azért dolgozom és tölti ki a nap minden percét hogx több legyen és ne használjam önös céljaimra.
De nem a cellával kísérleteznek már mert az sem megoldás hanem amit Kawa is kifogásol még jogosan, a végleges alternatívát én nagy eséllyel nem érem meg, de majd ti látjátok mi lesz. 😄
mindenkit a pénz kell motiváljon, mivel nem az őserdőben élünk(kezeit széttáró) Pénzből van 3 motorod 3 autód, házad, pénzből motorozol 1 hetet esőben és abból is kajálsz. Majd hamarosan eljön az idő, (óranézegetős)hogy a kicsit is meg kell becsülni de látod te ezt már nincs már tele a filofax melóval min t 2 éve és ez csak rosszabb lesz sajnos előreláthatólag(gondolkodós)
nem a faxt majd nem mondom meg hová ástam el a bankókat 😅
Hmmmm....az enyém.se lett hengerfejes. Meg még jónéhány társa is meguszta. Konkrétan én egyről se tudok, de hát a neten a hozzád hasonlok akik sose láttak fordot kválóan tudják a hibáit 🤣
De, rohadt lassú amennyiben mindenki azzal jár és a kúton ha 5-en vannak előttem a töltőnél akkor ez hirtelen 2.5 órára növekszik, amíg kevés van és van szabas töltő egy nem sietős embernek elviselhető, de amúgy nem, írtam régebben, hogy mértem a céges elég lassú kútfejen 1100l kér tankba tankolását és 10 perc alatt volt a töltőfej autó alatti áthúzásával együtt, szgk-ba 50l átlag kúton kb. 2-3 perc, ezzel kell versenyezni, hogy értelmes alternatíva legyen a közkekedésben. Mondom ezt úgy, hogy maga a villanyautók tetszenek még a dákó is, ha ezeket megoldják akkor hajrá. Az ár más kérdés, az alakul az elterjedéssel együtt.
csak a ford semmi más 😅
Haver most vett egy vivaró furgont vagy mit az most beleásta magát a furgon témába. Szóval a fos 1,6 dízellel is jobb a motor 500 ezreknél még nincs baj, a ford furgonok 150-nél ott sorakoznak hengerfej felújításra várva 😅 Le is tett róla, hogy fordja legyen én egy 130 ezres szétrobbant túrbóst láttam és nem győzött meg a tartóssága 😂 szóval te tudod mi a jó autó. Szerintem szereted az orosz rulettet 😅
A lízing díj állítólag ugyan annyi, de ha esetleg amivel több azt simán visszahozza az üzemanyagban, plusz kevesebb a szerviz miatti kiesés.
Meg aztán a kiszállító futárok 200km felett nem igen mennek egy nap, ellenben nagyon sok rövid távot, sok megállást csinálnak ami nem annyira jó a dízelnek.

Városok között még nyilván maradnak a dízelek egy kis ideig, de városi használatra már csak azért nem terjed gyorsan mert nem gyártanak eleget.
Téged mindenben csak a pénz motivál amit képtelen vagy elkölteni. Szánalmas életed lehet, de ha ettől érzed jól magad én nem bánom. Számolgasd a forintokat, odaátra senki nem vitt még belőle
Eladáskor kifizettetik egy részét. Mondjuk a teslának esett az ára de igy se olcsó, és amilyen összességében az autó nem is kéne.
Az árral ti is sodródtok csak még is valahogy szarul. Én biztos helyesen döntök mert a beruházásaim pénzt hoznak. Ilyen beruházás pl. a villanyautó és a napelem is. A döntésetek helyességét, hogy nektek miért nincs ezt ti próbáljátok alátámasztani a belinkelt negatív cikkekkel. Ameddig nekem havi 90-et hoz jókat derülök rajtatok kb. ennyi akár milyen hülye is vagyok 😂
1h14p, kivonatot mert ennyit ember nem néz végig. 😄
Én egyszer megnéztem egy parkolóba.De osztom a véleményed,szerintem sem autó még a dácsia.De hát valamit valamiért.legalább olcsó így a pipifélék legalább megveszik.
Meg az is hülye aki azt hiszi hogy a villany autóra majd nem kell költeni.Hát a gyártók sem hülyék,hol a biznisz?
Mondjuk én meg se néztem annyira nem érdekel a dália.........messze van még az autógyártástól
Pipinek mindegy. Csak olcsó vagy ingyen legyen.
Nekem 4ért semm kellett, egyszerűen számomra nem megfelelő autó,a családot meg pláne nem ültetném bele.
Kb olyan lesz ez is mint a napelem. Mindenkit rávesznek aztán ha már jó sokat felraktak a kapzsik kivezetik a szaldót. Mondjuk ha otthon tudsz lenni nappal tölteni és éjszaka kirándulni akkor a villanyautó még jó párositás.