Asszony kiverte a balhét, hogy ti vagytok a faluban a legnagyobb kulákok, de még nem voltatok a megyén kívül 😃
Muti mán, hova mentek, milyen szállásra, nagyon kíváncsi vagyok 😃
Egyébként ne sajnáld annyira, a purdé is már olyan korú, hogy emlékezni fog rá, biztos tecceni fog neki.
velencei tó? Az drága hely nem? dehogy mennék még akkor sem ha van benne víz 😅
Elég sokat jártam egy időben mellette az M7-en. tudtam mikor érek mellé olyan büdös áradt onnan, hogy nem lehet eltéveszteni 😆
Egyébként nem azt szoktad hangoztatni hogy nem vágyik a csalad a tengerhez mert tökéletesen jól elvagytok a 16odjára megmászott kilátóval.Úgy látszik mégsem vagy tisztában az asszony vágyaival.Ideje felzárkóznod.
"A villamos berendezés testjei és az idegen vezetőképes részek egyidejűleg megérinthetők (2,5 m).
A fő EPH-val nem biztosítható, hogy a villamos berendezés meghibásodása esetén a hibás készülék teste és a vele egyidejűleg megérinthető idegen vezetőképes rész között ne lépjen fel UL-t túllépő érintési feszültség."
hát én láttam egy csomó helyen ilyen fürdőkád földelést. Ha már be volt kötve én nem vágtam le(kezeit széttáró)
Illetve egy helyen útban volt ott levágtam(gondolkodós) Azóta sem tudom, hogy ezt rosszul tettem e(gondolkodós)
ahhoz még föld se kellene hiszen az a maxi biztonság netovábbja
Muti mán, hova mentek, milyen szállásra, nagyon kíváncsi vagyok 😃
Egyébként ne sajnáld annyira, a purdé is már olyan korú, hogy emlékezni fog rá, biztos tecceni fog neki.
még akkor sem ha az anyjuk minden nap leszopna 2x
Elég sokat jártam egy időben mellette az M7-en. tudtam mikor érek mellé olyan büdös áradt onnan, hogy nem lehet eltéveszteni 😆
https://www.villanylap.hu/hire...
Persze eddig sem olvastátok el, ezért a lényeg:
"A villamos berendezés testjei és az idegen vezetőképes részek egyidejűleg megérinthetők (2,5 m).
A fő EPH-val nem biztosítható, hogy a villamos berendezés meghibásodása esetén a hibás készülék teste és a vele egyidejűleg megérinthető idegen vezetőképes rész között ne lépjen fel UL-t túllépő érintési feszültség."
Amúgy dobozos az a kotla, nem ? Személyautó vagy kisteher?
Erre még nem válaszoltál(kezeit széttáró)
Illetve egy helyen útban volt ott levágtam(gondolkodós) Azóta sem tudom, hogy ezt rosszul tettem e(gondolkodós)