Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem alapvédelem. A szerinted jó az más szerint másképp jó. Ezért vannak a szabványok
De mész?
nem bizonytalanodtam el(ujjával nemet mutató) Nekem tuti nem kell 😅
nem
halvány fogalmam sincs nekem ehhez annyi a közöm, hogy kifizetem azt leviszem a családot(kezeit széttáró)
Sztem mostanra totál elbizonytalanodott, hogy kell-e neki ez a borzalmas és drága tortúra? 😅
Megoldodott mar pipi nyomora a horvat palyarendszerrel?
na de most ott a fi relé
ahhoz még föld se kellene hiszen az a maxi biztonság netovábbja
A régi vaskádnál volt jó a földelés... mert ha hajszárítózol benne, és bemegy a hajad, földelve tuti agyonvág, amúgy csak valószínűleg 😁
Asszony kiverte a balhét, hogy ti vagytok a faluban a legnagyobb kulákok, de még nem voltatok a megyén kívül 😃
Muti mán, hova mentek, milyen szállásra, nagyon kíváncsi vagyok 😃
Egyébként ne sajnáld annyira, a purdé is már olyan korú, hogy emlékezni fog rá, biztos tecceni fog neki.
inkább bototva pengével vagdosnám a pöcsöm mintsen 2 idegen pulyákkal menjek nyaralni
még akkor sem ha az anyjuk minden nap leszopna 2x
velencei tó? Az drága hely nem? dehogy mennék még akkor sem ha van benne víz 😅
Elég sokat jártam egy időben mellette az M7-en. tudtam mikor érek mellé olyan büdös áradt onnan, hogy nem lehet eltéveszteni 😆
hát most valami barátnéja kérdezte, hogy nem mennénk e velük. Ott is van 2 kisgyerek(kezeit széttáró)
dobozos, gondolom kisteher itthon a d2-ő kell rá.(kezeit széttáró)
Fordulna vissza aztán közölné hogy jó lesz a velencei tó is.
Egyébként nem azt szoktad hangoztatni hogy nem vágyik a csalad a tengerhez mert tökéletesen jól elvagytok a 16odjára megmászott kilátóval.Úgy látszik mégsem vagy tisztában az asszony vágyaival.Ideje felzárkóznod.
Nem minden esetben kötelező, de semmi képen nem baj ha van.

https://www.villanylap.hu/hire...

Persze eddig sem olvastátok el, ezért a lényeg:

"A villamos berendezés testjei és az idegen vezetőképes részek egyidejűleg megérinthetők (2,5 m).
A fő EPH-val nem biztosítható, hogy a villamos berendezés meghibásodása esetén a hibás készülék teste és a vele egyidejűleg megérinthető idegen vezetőképes rész között ne lépjen fel UL-t túllépő érintési feszültség."
Nem vagyok kárörvendő de megnézném az arcod amikor közlik hogy 3 😂😂
Amúgy dobozos az a kotla, nem ? Személyautó vagy kisteher?
Blődit kérdeztem azt meg ne zavard össze(puszit küldő) egyáltalán nincs tudomásom arról, hogy ismeri a római számokat(gondolkodós)
III.
Menj busszal.
inkább azt mond meg hányas kategóriába tartozik a lomom? I.II. III. vagy IV?
Erre még nem válaszoltál(kezeit széttáró)
hát én láttam egy csomó helyen ilyen fürdőkád földelést. Ha már be volt kötve én nem vágtam le(kezeit széttáró)
Illetve egy helyen útban volt ott levágtam(gondolkodós) Azóta sem tudom, hogy ezt rosszul tettem e(gondolkodós)
még most is pörögnek 😆
Az idom amire kötötték az a problémás nem a vezeték. Bár láttom olyan barmot is aki a pvc csövet szalagozta át 😄