Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint minden ez is jó dolog csak szarul van kivitelezve
ötletnek kurva jó hogy a légköri szén mennyisége ne nőjjön, csak ugye ez egy picike szeletke, és ettől lényegesebben durvább kibocsájtók vannak
amúgymeg ha tényleg a környezetvédelem lenne a cél akkor ilyen trabant forma villanyos kocsik mászkálnának a városokban-elővárosokban, nem a 2+tonnás mittudoménmik
Ez nagyjából mint a covid oltás dolog, eleinte nagyon jó, nagyon kell, kötelezővé kell tenni meg ilyenek (mondom ezt oltottként) mint a villanyautó és szép lassan kiderül, hogy mégis azoknak lehet igazuk akik szkeptikusak voltak és inkább kivárnak. 🤔
bérelni is lehetne kocsit ha messzi távra kell évente 2-3 vagy akár 8-10 alkalomra is
nyaralásokat az ember hónapokal előtte tudja mikor megy hiszen a szállás foglalás sem megy egyik napról a másikra
így már elég lenne a villanyos kocsi is, aztán aki napi 50km távra használja annak a kisebb akku is elég aki 200km távra annak a nagyobb akkus kivitel kell
amúgy ezt az tervezősdit nagyjából csak azok forszírozzák akinek nincs villanyautója, akinek van annak szerintem max fél év és már nem is tervez semmit....
de
ha látványosan nem olcsóbb akkor bele lehet szarni a villanyautózásba, ha meg drágább is(összességében) akkor meg méginkább

ja még annyit hogy sok embernek tényleg nem való a villanyos kocsi, de akár más időszakos alternatív energia
nálunk a család is ilyen, egyszerűen képtelen ezt a napelemes dolgot megtanulni, pl a nej egész nap vakarózik itthon és este 5 kor jut eszébe hogy be kellene kapcsolni a mosogatógépet, pedig ebéd óta semmit se tettünk a gépbe.... és számolatlanul "vesznek el" a kwh mert nincs hova elhasználni, de késő estére mindegyik kapcsolgatná a nagyfogyasztókat
amúgy már bánom ezt a napelemes szart, inkább el kellett volna baszni egy bármilyen peca kocsira, legalább nem ennék az idegeimet.....
a villanyos kocsival is ugyanez lenne a helyzet
Mondjuk a harmadik az esetemben ugrott be, mert ott a melós autó azt többnyire mindenre is én használom, a cssládit meg a nej. Ebből a kettőből egyik sem nélkülözhető
Ezt én is gy gondolom mert akkor megint nem spóroltam. Esetleg az asszonynak villany.......
Én ezzel a harmadik autó dologgal sem tudok azonosulni.Ketten vagyunk,rohangálok az elektromossal aztán ha messzebb megyek akkor átülök a belsőégésűbe?Hát akkor ülök egyből abba,azért nem tartok egy harmadik autót.
Határozottan nem. A divat meg a sznobság felülírja az ésszerűséget. Mondjuk napelemmel jó alternatíva egyértelműen, de önmagában nem jó üzlet. Most cseréltem a focust, erősen nézegettem tesztvezettem a mindenféle hibridet, full villanyt nem akartam mert én nem akarok kicsit sem.alkalmazkodni az autóhoz. Haver bele van zöldülve, ugy kell tervezni a hosszabb utakat, addig eszik egy szendvicset a kuton, úgy intézi a tennivalóit stb.....erre én alkalmatlan vagyok. Harmadik autónak munkába járni intézni jönnimenni kiváló.
A mildhybrid eleve halvaszületett dolog, csomó kacat még az autóba ami igazából sokat nem segít. A full és a plugin jó lenne, de amennyivel többe kerül azonos felszereltség mellett abból jó sok évet autózok benzinnel. Ráadásul ezek előállitása kitermelése sincs sem ingyen sem zöld keretek közt. Azonkivül ott az akku élettartam ami egy korosodó autó esetén szintén aggodalomra adhat okot.
Szóval maradtam a benzinesnél, majd következőre, addig még hadd fejlődjön a technologia és talán olcsósodjon is.
fasz kivan ezekkel a hosszú hétvégékkel, a nép azt hiszi hogy ilyenkor partyzni kell a csatornaparton
régebben eláztatta magát a nép a falusi diszkókban aztán döglött egész nap, nem a parton szólt a tücc-tücc
Nincs összefüggésben a sötét van és a sötét vagyok között,így nem képezi a kísérlet részét.
te nyitott szemmel is sötét vagy 😅 Így neked spórolós az életed(fetrengős)
Én meg arra jutottam hogy ha becsukom a szemem akkor sötét van.Konklúzió,az alvással lehet spórolni.
a régi digi beltéri meg a tv készenléti fogyasztása majd 50w volt
ami nem tűnik soknak de évente több mint 400kwh
a mostani beltéri csak pár w de az is ki van kapcsolva mert heti 1-2 órát megy a tv
mija faxom 😅 jávába repülőgép motort szereltek(fetrengős)
én meg odáig, hogy rájöttem, van egy parazita fogyasztó a háztartásba(fejét fogó) A hűtő a ludas(kezeit széttáró) Akár hányszor kinyitom a hűtőajtót a lámpája mindig világít(gondolkodós) Lehet kiveszem az égőt...
Sajnos 3hete csapoltak.
Sajnálatos............mielőbbi felépülést és kitartást
Irigyellek.....most kellett volna menni....bár legalább nem volt melegünk.
Kedves Motoros társak, Barátok!
Nagy kéréssel fordulnék tisztelettel hozzátok!
Egy nagyszerű ember óriási közlekedési balesetet szenvedett. Legnagyobb bánatunkra életveszélyes állapotba került, folyamatosan küzd/küzdenek az életéért, mérhetetlen vérre van most szüksége!!
Amennyiben van rá lehetőségetek, irányított véradás keretein belül, kérlek SEGÍTSETEK! 🙏
Lehetséges helyszínek Budapest területén:
Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ)
1113 Budapest, Karolina út 19-21
Péterfy Sándor utcai Kórház Vérellátó/Donor Osztály
1072 Budapest, Péterfy Sándor utca 14
Dél-pesti Területi Vérellátó
1204, Budapest Köves u. 2-4.
Ezeken kívül az ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN vannak véradásra kijelölt helyek, interneten megtalálhatóak!
Amit tudni kell a véradóknak:
Adatfelvételkor jelezze, hogy irányított véradásra jött!
Semmiképpen ne menjen éhgyomorral, kiszomjazva!
A sérült adatait, meg kell majd adni, amiket ezen a telefonszámon: 06205188208, személyesen elfogok mondani!
Amit vinni kell :
-Személyi igazolvány
-Lakcím kártya
-TAJ kártya
Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK, HÁLÁM HATÁRTALAN!
Jelentem Szardínián tökéletes idő van, mint a tegnapi ideutunkon is volt. Az SS125 még mindig ki...szott jó, esküszöm mintha hazaértem volna... 😎
Ja és mindenki kenje be a orra hegyét védőkrémél ha nap végén nem akar borvirágos orrot 😂 😂
Mert különben idült akollista feje lesz a embernek .......................rém humoros és kellemetlen 😂 😂
Na gondoltam elmegyek motorral követem a fényt 😅 azt nem tudom hogy utolértem-e , de hogy egy fekete folt követet hol jobbrol hol balról az tuti 🤪 próbáltam neki oda húzni hátha lerázom de nagyon rám volt tapadva 😂 😂 😂
Szóval idáig jutottam a fénykísérlettel 😁
Ellenben szoktam pesten járni, ha tegnap irod ma el.is hoztam volna. Mondjuk jövő héten pont nem megyek, de még gondolkodok melyik ismerősnek lehet beadni.
Huhh...nagyon huhhh :)