Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó,de itt a fizetőkapú díjszabásáról van szó.
A tetőbox nem, illetve a fene tudja, amit írtam akkor a platós 3,5-nél (nekem akkoriban azok voltak) a fülke tetejét mérték meg a kapuknál nem a ponyvát, általános magaságmérésnél viszomt a legmagasabb pontját a szerelvénynek vagy bérminek, szgk a tetőboxal vagy bármivel együtt sem pehet 4m-nél magasabb mert ugyanúgy bümtetik mint a kamiont. Mondjuk van 5% ameddig csak figyelmeztetés van így valójában 4.2 a bünti határ, én általában 4.1 körül voltam így van pár figyelmeztetésem. 😄
Ezek a dolgok mint gumi vagy ültetés nem befolyásoló tényezők.Pont úgy ahogy egy tetőbox sem.
Mert okosban akarták mint itthon hátha megy úgy is, hát nem ment. 😄
Régen mikor nálunk is kapuk voltak különböző szolgáltatókkal más más díjakkal az M3-on ugyanez volt és a kapus figura kijött vita esetén egy mérőléccel és megmérte ami akkor azt hiszem 2.1m volt, gondolom ma már érzékelők jelzik a kapusnak, hogy mekkora a gép mert hát az adattábla egy dolog, de gumiméret, ültetés, emelés vagy bármi miatt változhat a magasság, a magassági határ itthon a 4m és a kivivős mérlegeknél sokszor kivittek mert az érzékelő bejelzett ahogy mozgott a kamion sőt nkh-sok többször megmérték igazoltatásnál.
egyértelműen a kapzsiság, azok az ilyen sóher genyák
igazi sváb vérvonal, a macska konzervől kienné a nyesedékhúst a macska meg enné a száraz kenyeret 😁
Én nem hinném, hogy olyan nagy igényei lennének, elvégre Pipivel is összeállt! 😅
A cigók pet palackos borral tolják, állítólag lehet szállni tőle. Tudom, asszony írja nekik, mert mindig hozzák a szakorvosi javaslatot... persze mind közgyógyra, és mindig az elérhető max mennyiség kell nekik (ill. több, de nem ad nekik többet 😄)
Jól belenyúlt.És még szőrt is kellett növesztenie mert ez az állat azt szereti.
Ezt nem érti normális ember. Te beteg vagy. Egy kérdés marad: a munka öröme miatt robotolnál mindig, vagy a lóvéért?
Az első elmebetegség, a második csak kapzsiság...
Magának választotta..... lehet másként mérte fel a pénzes csávót amikor szóba állt vele😅
Ja meg gondold el mennyi mindenre vágyhat még az asszony amit ez az állat nem ad meg neki.
szedjél nyugtatójat mert idegbeteg vagy
kezdésnek tudom ajànlani a frontint mert tök olcsó
Nem,ezt csak az érti meg aki sosem élt igazán,aki nem tud kikapcsolódni aki szorong,fél,tart valamitől.Persze,az ember tartja a kapcsolatot,elérhető,de ha a nyaralás alatt is ezzel foglalkozik,akkor nincs értelme elmenni.A te melóid?Aztán ha 6 nappal késöbb készül el,mi történik?Semmi.Csak ezt képtelen vagy felfogni mert nem is tudsz kikapcsolódni.
fene tudja
pár éve az egész család még anyámék anyósék sógorék az adrián volt, csak én nem
nekem pont elég volt annyi hogy csend van itthon
nekem nem ért meg a tenger látványa 6-8 óra utaszást
visszafelé plitvice meg a rák tudja mi
reggeltől majdnem másnap reggelig utaztak
én már akkor jártam, görögbe, bulgárba, horvátba amikor te még meg sem születtél(kezeit széttáró)
Az igazság az, hogy nem nyűgözött le sosem a nyaralósdi sem akkor sem most. (kezeit széttáró)
Nekem mindig lelkiismeret furdalásom volt, hogy elbaszom a drága időt a semmire pedig egy csomó hasznos dolgot is tudnék otthon csinálni(kezeit széttáró) Ez azóta sem változott. Ha elmegyek 6 napra horgászni a 3-ik nap már azon agyalok, hogy vajon melyik melómmal holt tarthatnék ha nem itt lopnám a napot(gondolkodós) Ezt csak az az ember fogja megérteni aki egy kicsit is szeret dolgozni. Aki soha sem szeretett dolgozni, csak kényszerből azért dolgozik, hogy a megkeresett félrefésült pénzén el tudjon menni nyaralni az nagyon nem érti amit írok(gondolkodós)
ezt én is tudom(kezeit széttáró)
voltam néhányszor ugyan nem mostanában szerintem utoljára 2004-ben.(órát nézegető) Akkor nekem nem volt gyanúsan büdös semmi(kezeit széttáró)
ja miután regisztráltál előtte egy héttel 😅
Azért azt el tudjátok képzelni amikor Pipifasz leér a tengerhez és meglátja azt a sok vizet ? Nagy csodálkozva lemegy… bazdmeg ez sós! 😂
Miért,azt tudod hogy horvát tengerparton milyen szag van?
Sőt, ha akarsz spórolni lefelé vagy haza akkor jössz az 1-gyes úton. Sluin nagyon szép, Plitvicére vesztek egy kisjegyet, gyorsan a nagyját megnézitek.
Nem nekedvaló.....maragy itthon.
hát már alig várom(fejét fogó)
Jó lesz az, neked mint falusi embernek hirtelen biztos hatalmas sokk lesz.
Szép helyen van a falu, onnan könnyedén megnézheted a Winnetou forgatási helyszíneket, mehetsz egy olyan szakaszon amit a motorosok nagyon szeretnek mert kanyargós, azért itt óvatos legyél, inkább lassan menj 😂
Zrmanje vízesés környékén a Krupa folyón sok torony, látnivaló. Knin vára, vízesès. Drnis vár, Krka vízesés, Zara… sokhelyre lehet menni onnan.