biztosan nem (ujjával nemet mutató) 92 még majdnem a másfél éves kategória volt. ) 98-ban én voltam az utolsó 1 éves a kopaszom már 9 hónapra vonult. 68-as születésű haverom amikor bekerült akkor elvtárs volt a megszólítás, majd nem sokra rá bajtárs és mire leszerelt akkor meg Úr 😅 Mondjuk Ő másfél évet nyomott 😅
Eleg nagy szegyen,toled nem is varnam el,mert hat pipi vagy,bar egy terkameras videon jot rohognek ahogy a sorozok kirangatnak a kocsibol,letepernek, megvernek es betuszkolnak egy kisbuszba.De a hos tuzoltotol,ennyire gyava nyulat..........
Szégyen nem szégyen én pont ugyanezt teszem már csak az a kérdés a blődi előtt vagy után nem tudom melyikünk a gyorsabb 😅
te csak azért nem futsz el,mert a kocogás is nagy teher neked belehalnál 40 méter után szóval attól a kalasnyikov is fájdalommentesebb 🤣
A második se megy oda ahová az első(kezeit széttáró) Mitől menne? Balról jobbra, lentről felfelé húz. Mondjuk a mi karabélyaink nem csőszájfékkel, nem lángrejtővel hanem kompenzátorral voltak szerelve ez jelentősen csökkentette ezt a hatást, mivel ezt volt hivatott szolgálni(kezeit széttáró)
nyomást írtam? szerintem hatást bár lehet ugyan az. A lényege az,hogy elég ha a kisujjad eltalálja egy ilyen golóbis azt neked kampec.
Igen voltam katona ott ezt nem tanították, mert alapvetően 7,62-es űrméretű amd 65 volt rendszeresítve ami a kisebb sebesség miatt ezt a jelenséget nem váltotta ki(kezeit széttáró) Ezért gondolom, hogy te sem voltál katona mint zotya (kezeit széttáró) Mert, hogy ehhez is hülye vagy 😅
Pontosan ezt írtam meg hogy nem halnék meg a hülye politikusok miatt.És amíg ez nem így lenne addig tenném is a dolgom.Nincs itt ferdítés.Addig maradnék míg a saját dolgomat kéne csinálnom.
te csak azért nem futsz el,mert a kocogás is nagy teher neked belehalnál 40 méter után szóval attól a kalasnyikov is fájdalommentesebb 🤣
Vilagos mint a vakablak.
Igen voltam katona ott ezt nem tanították, mert alapvetően 7,62-es űrméretű amd 65 volt rendszeresítve ami a kisebb sebesség miatt ezt a jelenséget nem váltotta ki(kezeit széttáró) Ezért gondolom, hogy te sem voltál katona mint zotya (kezeit széttáró) Mert, hogy ehhez is hülye vagy 😅