Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogynelenne. 🤣
nincs is tokám(kezeit széttáró)
Mondhatnank hogy hatalmas sokk?
biztosan nem (ujjával nemet mutató) 92 még majdnem a másfél éves kategória volt. ) 98-ban én voltam az utolsó 1 éves a kopaszom már 9 hónapra vonult. 68-as születésű haverom amikor bekerült akkor elvtárs volt a megszólítás, majd nem sokra rá bajtárs és mire leszerelt akkor meg Úr 😅 Mondjuk Ő másfél évet nyomott 😅
Toka? pipifasznak a legnagyobb szervét találnák el akkor... simán elpatkolna 😁
Felre emlekszem,tobb mint 30 eve volt.es meg akkorse kellett.
Eleg nagy szegyen,toled nem is varnam el,mert hat pipi vagy,bar egy terkameras videon jot rohognek ahogy a sorozok kirangatnak a kocsibol,letepernek, megvernek es betuszkolnak egy kisbuszba.De a hos tuzoltotol,ennyire gyava nyulat..........
Én 89 augusztusban szereltem le, aki 89 februárban vonult annak már csak egy év volt... az okos villanyszerelő is rosszul emlékszik
De,mert allampolgari kotelesseged,es vagy kamumelo moge bujsz vagy lelepsz.Ennyi.
Szégyen nem szégyen én pont ugyanezt teszem már csak az a kérdés a blődi előtt vagy után nem tudom melyikünk a gyorsabb 😅
te csak azért nem futsz el,mert a kocogás is nagy teher neked belehalnál 40 méter után szóval attól a kalasnyikov is fájdalommentesebb 🤣
Nem,mert hogy nem kéne harcolnom.
Mindent felfogok,jelre nyulcipo,nem harcolsz az orszagert ha tamadas eri.
Vilagos mint a vakablak.
A második se megy oda ahová az első(kezeit széttáró) Mitől menne? Balról jobbra, lentről felfelé húz. Mondjuk a mi karabélyaink nem csőszájfékkel, nem lángrejtővel hanem kompenzátorral voltak szerelve ez jelentősen csökkentette ezt a hatást, mivel ezt volt hivatott szolgálni(kezeit széttáró)
Leírtam,hogy te ebből mit fogsz fel,az a te dolgod.
Na kb.
Azért ez alapvetően tulzás, nem mindegy ennyire hogy hol találod el a kisebb kaliberű gyorsabb lövedékkel, de a hatást jól irtad.
Mondjuk ez a kisujjas dolog ugy faszsag mint a sicc,de ha tokán kapod tenyleg kakukk. 😂
Tehat jelre felvenned a nyulcipot es iszkolnal mint a veszetturge.Ertemen.
nyomást írtam? szerintem hatást bár lehet ugyan az. A lényege az,hogy elég ha a kisujjad eltalálja egy ilyen golóbis azt neked kampec.
Igen voltam katona ott ezt nem tanították, mert alapvetően 7,62-es űrméretű amd 65 volt rendszeresítve ami a kisebb sebesség miatt ezt a jelenséget nem váltotta ki(kezeit széttáró) Ezért gondolom, hogy te sem voltál katona mint zotya (kezeit széttáró) Mert, hogy ehhez is hülye vagy 😅
Pontosan ezt írtam meg hogy nem halnék meg a hülye politikusok miatt.És amíg ez nem így lenne addig tenném is a dolgom.Nincs itt ferdítés.Addig maradnék míg a saját dolgomat kéne csinálnom.
Az még egy év volt. 92-93-ban voltam katona, de nekem még másfél lett volna
Fel volt,mittomen 92 kornyeke.
Az a barom több sebből vérzik.Az oltás baromsága már csak a pont volt az i-re.
te mikor mentél volna, hogy neked csak fél év lett volna? szerintem egy évvel idősebb vagy neked még elméletileg simán 1 év lett volna(óranézegetős)
Én meg elszedtem a kopaszoktól, azok ne lövöldözzenek összevissza... igy összegyült vagy harminc is......