Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudom de azt nagyon 🤪
Most nézegetem a térképet hogy merre induljak 😁
Pünkösdi hétvégén motoros esemény , program ? Ki merre megy ? 🧐
rönó-motoros lom
amúgy ezek is nagyon bejönnek, de a lomok is 1 milla felett vannak, ha nagyjából rendbe akanád szedni máris 2 milla felett vagy
mondjuk ez a vérszegény dízel most pont szar de nem keresgéltem nagy benzinest, mert ugye ami nem 4000+ccm meg v8 az szar kocsi 😂
hát kb megyek április-május, meg október-november 500-500km
pusz belepotyog még párszáz évközben
nem is kellene rendszám, csak akkor elég körülményesen tudnék a partig elmenni, nagyobb eső után meg egyáltalán nem
Olcsóbb lenne ha vennél ideiglenes rendszámot 😂
az volt a terv hogy lemegy a tavaszi peca szezon elmegy a háztól aztán őszig veszek valami egyterűt
volt egy kis időm és körbenéztem az 500-700 ezeres kategóriában hát egyik se volt jobb állapotban mint az astra
olyan 1,5 milla felé kezdődtek azok a kocsik amikben benne volt az az igéret hogy 2-3 műszakit elmegy különösebb ráköltés nélkül, belső kárpit lámpa polír ilyesmi kis hibákkal amiket otthon megcsinálok aprópénzből
most igazándiból nincs erre felesleges 1.5 millám, nem okozna gondot mert ha arról van szó a gyerek holnap megveszi teli van mint a szúnyog, de én abban nem érezném jó magam, mert teljesen felesleges másfél millát kiadni azért hogy összebasszam a csatornaparton, másra meg nem kell, ott a toyota ha bárhová máshova el kell menni
200 pénz meg nem sok, következő műszakin egy 50 ezres gáztartály kell meg jó eséllyel cserés lesz elől is a lengéscsillapító, szóval ilyen 100 ezres ráköltéssel ismét lesz +2 évig peca kocsi
Add el egy cigonak 3 kiloert.
2 első sárvédő, 2 első lámpa 2 index, hátsó javítóív, alja alvázvédőzve, középső-hátsó kipufogódob, hátra 2 lengéscsillapító
ehhez jön még a munkadíj mert nem tudom a sárvédő ívet hegeszteni, plusz az alját se akarom az aknában fújni
plusz a vizsga 25 ezer
és nem lesz szép mert nem gittelem a sárvédőt(pár apróbb horpasz van benne) csak alapozás majd szín+lakk, tuti rücsi lesz a végén, de csiszolgassa akinek 3 anyja van 1x elég volt belőle
úgy is saras lesz mindegy hogy néz ki
ja és alsó hangon 3000 a mosás, még a múlt évi sár rajta van, nem is tudom hogy lenne érdemes az alját mosni, sosem mostam még
Meg 30 a vizsga átvizsgálással, akkor mi volt a maradék 150?
21 ezer volt az opelhez fél liter festék meg higító, törlő valamik meg ilyen kacatok
benne lesz vagy 200 ezerbe a műszaki, aztán friss műszakival ér majd 150 ezret 😂
Az biztos,mert én nem hétvégékbe mérem.
hát ez meg a másik 😅
Amikor a 4 napos kirándulásokra megyünk nincs ám 10-ig való fetrengés az ágyban meg ilyenek (ujjával nemet mutató) Ha legkésőbb 9-re nincs a csapat indulásra készen mogorva vagyok 😅 Aztán napközben sincs lébecolás egy ebédszünet az engedélyezett a programok között és a visszatérés is csak este 9-10 óra(óranézegetős)
Belőled a fele is sok a családodnak 😁
A család alsóhangon kap 52 hétvégét, szerintem ennek töredéke sincs meg nálatok 😅
Magyar lehet a többit legfeljebb a hugo vagy a nusz alapján összehasonlítja, hogy van-e érvényes útdíjhasználata, de azon kívül nem nagyon.
A védáknak mennyi rendszám van az adatbázisukba?Kezelő saccolása?Nem a piacon vagyunk.És ahol kezelő sincs?És akkor még mindig ott van a tetőbox kérdés.
A súlymérő állomásokon érzékelőkkel mérik a magasságot és nem gondolom, hogy a horvátoknak a világ összes rendszáma a járművek adatlapjával elérhető lenne, ahol bármit is számít a magasság ott az aktuálist mérik. Az, hogy mire a jármű megáll megvan a kategória is nagy eséllyel érzékelőknek és a kezelő saccolásának köszönhető nem a rendszámfelismerésnek.
Az biztos hogy a tetőbox nem számít bele.Konkrétan én sem tudom hogy mi alapján szabja az árakat,de nekem az a sejtésem hogy rendszám alapján.Ha figyelted,leolvassa a rendszámot majd utána dobja a fizetési ketegoriát, vagy sok esetben az összeget.
Már megint nem tudod hogy a másik mire gondol.Dolgozzál reggeltől estig,nincs ezzel baj,a baj azzal van hogy elmész kikapcsolódni de te a harmadik napon már a munkával foglalkozol.Ez nem normális.Én ha elmegyek nyaralni akkor három hétig még csak a munka gondolata sincs meg,hogy miért,mert ez az idő maximálisan a családé.Én próbálok a lehető legtöbb élményt beletölteni az életembe,hogy amikor majd döglődök ne az legyen a fejembe hogy mit is csináltam életembe.......csináltam 16teraszt felújítottam 12panelt két kocsibejárót lefestettem hatszor a kerítést.......önző vagy,az a helyzet.Azt sem veszed észre hogy a családodnak mire van szüksége.
hasznos munka nekem is van legyen az csempe vagy budicsere vagy ilyesmi amivel csak leveszik az embereket a szakik
de 50 évesen már tudom mi az elég, a munkából ennyi elég volt, inkább a peca
amúgy egy több napos 500+km távra ekkora teher lenne a pályadíj különbözet?
gondolom egy vacsira több tőle mégsem visznek innen májkrémes kenyeret....

amúgy pl a navara a románoknál már teherautó kategória ha útdíjat veszel, de pl a dokker az meg nem
hát nem mondanám, hogy idegbeteg vagyok talán évek óta a hangomat sem emeltem meg 😅
Mindenkit más szórakoztat téged a kanapé engem meg a hasznos munka 😅
Múlt héten amikor egész héten esett az eső mondom itthon maradok. Tudtam volna dolgozni, mert van még lakás ami nincs felújítva az belső munka bár a szerszámaimmal már elköltöztem egy másik helyre. Feküdtem az ágyban egyik oldalamról a másikra kapcsolgattam a tv-t én még egy filmet nem tudtam megnézni tv-n annyira nem érdekel. Olvasni már nem szeretek egész léhűtő életmódot folytattam. Én olyan álmos és fáradt szerintem soha életemben nem voltam mint egy hét itthoni fetrengéstől. Mióta dolgozok nagyjából reggeltől estig majd kicsattanok az energiától, nekem nem szabad pihenni abba biztos tönkremegyek 😅
hát mind a kettő(kezeit széttáró) Ha nem dolgozom unatkozom nem szeretek csinálni mást jobban, minthogy dolgozok 😅 Most értem haza csinálok egy teraszt, most a vasas munkáknál tartok, mérek flexelek, heggesztek. és el tudom mondani milyen jót dolgoztam(meghajlós) na az, hogy ez még haszonnak is megy az sem utolsó szempont(kezeit széttáró) ezt most úgy mondod, mintha ez valami rossz dolog lenne. ülhetnék a kocsmában is egész nap, vagy nézhetnék bárgyú sorozatokat a helyzet az, hogy engem minden más untat ami olyan tevékenység ami nem haszonnak megy(kezeit széttáró)
Szintén, de a lényeg, hogy ahogy itthon a sok autópályakezelő sem egyféleképp mértek és áraztak így nem tudhatjuk ha csak nem találja meg valaki a konkrét mérés szabályait, hogy a horvátok miképp mérnek? Egyébként ha érzékelők vannak és nem mérőléceznek ( 😁) akkor a jármű legmagasabb pontján fog jelezni szerintem ami akár a tetőbox is lehet.