Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó messze, Tiszaújváros vagy M3 vonala
Nekem mindegy ki viszi...akár lehet a tiéd is :) Merre laksz?
Most jöttem pestről......nálam van helye ha más nem kerül rá....
nekem meg van eladó 1x4 liter bontatlan 10w60 7100 olajam, meg a bontott kb félig lehet
kár lenne elpazarolni láncfűrész olajnak, szóval eladó
Hali Mindenki! Előbb vettem olajat ,mint a hozzá való motort...A régi testvérébe 10w40 kellett ...a mostaniba 10w30.
Van eladó 12 000 magyar pénzért 4x1 liter Motul 7100 10w40 lötyim. Ha kell valakinek ,akkor üzenjen és a XI.ker, ben átveheti.
...ha nem kell senkinek...akkor veszek hozzá motort.
...Persze a precízek már rég cseréltek olajat :)
És azt hiszed hogy hülyeséget beszélsz.
A durva hogy tart ott a technika, hogy videóra vették a fény mozgását lassítva.
http://youtu.be/EtsXgODHMWk
És ez a kísérlet 11 éve volt már.
Jól van jól, aki most nem ír az a kísérlettel van elfoglalva, öröm látni a tudomány iránti elkötelezettségét az értő közönségnek. 👍️
Nekem egyszer egy fácán tépte ki a bukólámpát a Pontiac Firebird-ből ! 90-es évek elején nem volt vicces , nem erőltetett a nevetés ! 😉
buzi nyúl kiugrott a gazból koppant de sehol nem volt
persze a lámpa nemcsak letört hanem kitört
Ezen én is gondolkodtam már ! Bemegyek a tök sötét szobába , felkapcsolom a villanyt , az ok hogy világos van és látok , de hova tünt a sötétség ?! /hogy a fejembe , ezt a poént nem kell leírni ! / 🤔
Kérem komolyabban venni a témát! A kéznek a fény esetében nincs szerepe 8nkább a hang terjedésében ahol is azt vizsgálhatnánk, hogy a kéz gyorsuló mozgása benne az előbőrrel (sajnos a kísérletben csak azok vehetnek részt akiknek van) milyen növekvő amplitudóval bír az erősödő csattogó hanghatás esetében. Kérem a résztvevőket, hogy csak a számításokat osszák meg a szemléltető videókban! 👋 🤛 🤝 💪
Majd egy kézrázással gratulálunk egymásnak 😁 de azért az se baj ha fel figyel ránk egy komoly elismert tudományos szaklap 😆
Együtt kéne megkapnunk a Nobel díjat 😃
Akkor is ugyanaz a sebesség van... a fény visszamegy az égőbe! 😁
Kedves professzor úr 😁 ép a az bizonyítja hogy a fénynél nincs gyorsabb mivel lekapcsolod a villanyt és a fény villámgyorsan egy hajtűkanyarral megfordulva vissza spurizk a izzóba amit a sötétség csak követni tud 😂 😂 😂 Viszont azt még mindig nehéz meg figyelni hogy kéz ami felkapcsolja a villanyt milyen gyors a fényhez képest 😅
Igazából a sötétség gyorsabban terjed...néz körül az interneten 😆
Rájöttem valamire ami igen fontos, állítólag a fény a leggyorsabb az univerzumban, de ez nem teljesen igaz! Mert megfigyeltem, hogy ha lekapcsolom a villanyt sötétség is ugyanolyan gyorsan lesz tehát szeretném ezt a megfigyelésemet levédetni a mta-nál és belevetetni az egyetemi tananyagba. 🧐
Há' mit száguldozol, vagy a nyúl rohant neked? 🙂
amúgy lesz purhab mert el kell tüntetni a ködlámpákat
egyiket kibaszta egy nyúl hogy rohadna ketté és meg sem lett, aztán majdnem annyi a ködkpa mint a fényszóró, aztán inkább kibaszom a másikat is a picsába
mert megcsinálom faszára
jól fizet a törpeharcsa 😂
2 purhab 8 ezer a fasznak költesz ennyit autóra?
👍️
pecázzatok, akkor tovább éltek 😉
28.-án szerintem megyek Fertőszentmiklósra gyorsulási versenyre ! 😏
Én is keresgélem a lehetőségeket , programokat ! 🤔