hát ugye védett jószág azért a vízkezelő suttyomba a lehetőségekhez mérten ritkítja ahol csak tudja 😅
Olyan ez mint a kárókatona szépnek szép madár de nem olyan hasznos egy halastó melletti kolónia 😂
nekem ez hosszú. DE ha már vellanyautó és te teszed ide fel az már eleve negatív lehet mást nem tudok rólad elképzelni és feltételezni.
Te még ide vellanyautó ajnározó cikket nem tettél még fel és nem is fox innen az előítélet (kezeit széttáró) Engem meg tulajdonképen egyik sem érdekel csak az, hogy havonta 100 gombóc fagyi árát kispórol nekem és abból évente csak 8 gombócot fogyasztok 😅
Te rosszindulatúan szurkolsz a villanyautók ellen bár fogalmam sincs miért ha téged az elmondásaid alapján sosem érdekelt a napelemmel együtt(kezeit széttáró)
Egy,nem vadászom.Kettő,miért,ez most negatív szinben tünteti fel?Szerintem a cikk nem arról szól.jobb lett volna ha inkább végigolvasod,ha mér reagálsz rá.
tegnap a margitsziget margíthíd felöli részén sétálgatunk a gyerekkel lent a kövezésen akkora hódot láttunk mint egy kifejlett kuvasz 😆 Ha nem 3 méterrel van az orrom előtt nem hiszem el(meglepődős) Tisza-tavon számtalan példányt láttam de egyet sem parton hanem úszva. nekem a vízben nem tűntek akkorának(kezeit széttáró) amikor a margiton mentünk hozzá közelebb akkor komótosan belemászott a vízbe azt eltűnt (kezeit széttáró)
te is tudod én is tudom és mindenki tudja aki 2 bittnél több, hogy ennek a környezetvédelemhez az égvilágon semmi köze de valamire rá kellett húzni a sablont. Ezen az átálláson megint szakítanak a bennfentes körök egy valag pénzt.(dollárjeles) Ezt már évtizedekkel előre megtervezték. Aztán jöttek az erőszakosabb irányba fordítások lásd dízelbotrány.(kezeit széttáró) Hogy miért pont a fauvét forgatták be fogalmam sincs bármelyik dízelgyártót be tudtak volna forgatni ezzel az indokkal hisz egy sem kivétel. Én akkor is azt mondom a korszerű autók ma már igen kis kibocsájtók a környezetvédős duma meg csak halandzsa(kezeit széttáró)
Aztán emléxem amikor kirobbant a botrány itt mindenki meg akart fulladni a dízelkoromtól bogyóval az élen de te is erősítetted a kört 😅
Gyorsan hülyét lehet csinálni a legokosabbakból is ha jól van tálalva 😅 Fél évig a dízeleladások harmadára estek vissza azóta meg eltel egy kis idő és megkétszereződött az előzőhöz képest hát ki érti ezt 😂
hát neked meg egy napelemes rendszerrel pont fasza lett volna ingázni. 200 km napi ingatávig szinte bármi jó ezekből az otthoni ingyen villannyal(kezeit széttáró) Arról már nem is beszélek, hogy a munkahely ugyanúgy kifizeti utána a kilométerenkénti 15 ft-ot. ha meg kollegát vagy kollegákat is kell vele a melóhelyre fuvarozni akkor öntené a pénzt az asztalra egy ilyen kocsi és nem vinné 😅
nyakon kell néha vágni szó nélkül. Amikor nem süt a nap azt indítaná a mosógépet durr egy pofon(meghajlós) Nem kellene mondani neki semmit hisz biztos elmondtad már neki néhányszor(kezeit széttáró) csak gondolom mintha villanykarónak beszéltél volna 😅A harmadik állon vágás után már nem indulna a délutáni órákban a mosókonyha felé ezt garantálom 😅
mondjuk millió autót tartani én is feleslegesnek tartok. Van egy furgonom azzal hordok sittet ha kell azzal járok horgászni, ha járnék diszkóba azzal mennék. Van az asszonynak is egy autója azzal jár a városba. 100-120 km körön belül eljárunk vele kirándulni. ha hosszabbra tervezünk ülünk az enyémbe. Egy évben néha beleszalad házon kivüli töltés de általában a nej megnyugtatására őt idegesíti ha 5%-kal gurulunk be a garázsba engem mondjuk nem zavarna 😅 Sógorom is vett a melós vektra mellé egy újszerű fényes kocsit az is valami opel kombi. Aztán kirándulgatni a fényes autóval jár melózni meg a melóssal hát ezeket én sem értem ezt egy autó is megtenné, mert a melóhoz nem kell neki speciális autó nem szállít vagy ilyesmi max hoz egy cipősdobozba 2-3 alkatrészt amit nem tud időben kihozni a futár 😅 Kérdeztem is mi a picsáért nem adja el a régit. Mert hát az meg kell a másikat meg kíméli 😅 Embereknek el kellene dönteni ki kiért van én mondjuk nem az autóért 😅 Ha veszek egy új cipőt mit csináljak? kössem össze a cipőfűzőnél aszt akasszam a nyakamba és járjak mezitláb? mert akkor biztos kikímélem jó sokáig 😅
hát elég hosszú ez a cikk nem olvasom végig meg nem is különösebben érdekel csak most is megjegyzem mint minden alkalomkor 😅, hogy te vadászod ezeket az e autók elleni cikkeket és véres kardként hordozod körbe és öröm újjongásban törsz ki minden megjelenő cikknél ami negatív színben tünteti fel(gondolkodós) Szintetikus klíma semleges üzemanyag mi? 😂 Biztos lesz olyan 6-8 év múlva gondolom tiszta víz, mert minden más káros a környezetre 😅 Hát hidd el nekem a villanyautót vásárlók 99,99%-a nem azért vett villanyautót mert egy fikarcnyit is érdekli a környezetterhelés(gondolkodós) Biztos van több ok is ki ezért ki azért, van aki azért mert menő, van aki azért mert van pénze rá van aki meg azért mert olcsón akar autózni és a faxom tudja még ki miért veszi meg a vellanyautót azért, hogy a bébifókáknak jó legyen szibériába azért biztos nem vett még senki(kezeit széttáró) Én annyit tudok, hogy szombat-vasárnap belecsavartunk 500 km-ert a dákóba ez nekem került 3400 Ft omba. Azért ilyen sokba mert ilyen lotyi töltőn voltam kénytelen tölteni mert az volt a kricsmi előtt p.vörösváron ahol családi buli volt. Ha mol plugi töltő lett volna akkor egy ezressel olcsóbban megúszom, vagy ha időbe leveszem a töltőről csak belemerültünk a vigadalomba azt telenyomta az akksit mind a 12 kilówattal, szerintem 5 kw bőven elég lett volna 😅 Szóval amíg nekem spórol a vellanyos havi 50-et nem izgatnak fel ezek a cikkek 😅 Csak azt nem tudom, hogy téged miért? Te kényszeredetten keresel minden fűszálat ami ellene szól, pedig neked nincs és nem is akarsz venni akkor miért zavar?(kérdőjeles)
A dízelt meg üldözik, holott szerintem az e6-os adblús motorok környezeti kibocsájtása már lófütty. Én még nem éreztem dízelszagot, nem láttam kormot az e6-tól. Az előd hajesz a kojtolt rendesen mint egy öreg ikarusz. Ha bármi köze lenne az autóiparnak a környezetvédelemhez a villanyost nem is erőltették volna ez csak politika korszerű benzin-dízel igen környezetkímélő már régóta(kezeit széttáró)
van az a réteg akinek nindegy hogy 500ft egy liter benzin vagy 5000 forint , ők majd autóznak
a többi meg megy biciklivel vagy trolival.....
amúgy is épp ideje a kocsikázást csökkenteni, ez remek alkalom rá
A szintetikus benzin elég komolytalan. Nem értelmetlen persze, mert a bakelit lemezt is veszik, és meg lehet belőle élni, de széles körben soha nem fog elterjedni. Ugyan azon okból, amiért a hidrogén autók sem.
Borzasztóan pocsék az előállításának a hatékonysága, miközben több problémát generál, mint amit megoldana, miközben van sokkal egyszerűbb, olcsóbb elterjedt megoldás.
Éppen ezért azt hiszem a Porsche volt aki kihisztizte az enyhítést az e-üzemanyagokra, de a többi autógyártó szépen kihátrált mögüle.
Alapvetően a hobbi autókhoz, és oldtimerekhez való méregdrága üzemanyag lesz, és a gyártók többsége nem akar már erre költeni.
Ennél fogva én nem bánom hogy fejlesztik (amúgy működik csak a hatékonysága még távol áll az elméleti lehetőségektől, így van hova fejleszteni) , sőt én hiszem hogy az ehhez kidolgozott technológiák roppant hasznosak lesznek az iparban, meg talán az űrhajózásban is, de járművekben marginális lesz a használata.
Olyan ez mint a kárókatona szépnek szép madár de nem olyan hasznos egy halastó melletti kolónia 😂
Te még ide vellanyautó ajnározó cikket nem tettél még fel és nem is fox innen az előítélet (kezeit széttáró) Engem meg tulajdonképen egyik sem érdekel csak az, hogy havonta 100 gombóc fagyi árát kispórol nekem és abból évente csak 8 gombócot fogyasztok 😅
Te rosszindulatúan szurkolsz a villanyautók ellen bár fogalmam sincs miért ha téged az elmondásaid alapján sosem érdekelt a napelemmel együtt(kezeit széttáró)
Aztán emléxem amikor kirobbant a botrány itt mindenki meg akart fulladni a dízelkoromtól bogyóval az élen de te is erősítetted a kört 😅
Gyorsan hülyét lehet csinálni a legokosabbakból is ha jól van tálalva 😅 Fél évig a dízeleladások harmadára estek vissza azóta meg eltel egy kis idő és megkétszereződött az előzőhöz képest hát ki érti ezt 😂
A dízelt meg üldözik, holott szerintem az e6-os adblús motorok környezeti kibocsájtása már lófütty. Én még nem éreztem dízelszagot, nem láttam kormot az e6-tól. Az előd hajesz a kojtolt rendesen mint egy öreg ikarusz. Ha bármi köze lenne az autóiparnak a környezetvédelemhez a villanyost nem is erőltették volna ez csak politika korszerű benzin-dízel igen környezetkímélő már régóta(kezeit széttáró)
gyerekeink már észre fogják venni hogy mindig minden szarabb lesz
a többi meg megy biciklivel vagy trolival.....
amúgy is épp ideje a kocsikázást csökkenteni, ez remek alkalom rá
https://villanyautosok.hu/2023...
Borzasztóan pocsék az előállításának a hatékonysága, miközben több problémát generál, mint amit megoldana, miközben van sokkal egyszerűbb, olcsóbb elterjedt megoldás.
Éppen ezért azt hiszem a Porsche volt aki kihisztizte az enyhítést az e-üzemanyagokra, de a többi autógyártó szépen kihátrált mögüle.
Alapvetően a hobbi autókhoz, és oldtimerekhez való méregdrága üzemanyag lesz, és a gyártók többsége nem akar már erre költeni.
Ennél fogva én nem bánom hogy fejlesztik (amúgy működik csak a hatékonysága még távol áll az elméleti lehetőségektől, így van hova fejleszteni) , sőt én hiszem hogy az ehhez kidolgozott technológiák roppant hasznosak lesznek az iparban, meg talán az űrhajózásban is, de járművekben marginális lesz a használata.