Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(kezeit széttáró) mindent én sem tudhatok(szomorú)
Motorba. Váltóval mi van? Mer az meg végképp nem megy szét az öreg fordokba se
De a lakatlan szigetre minek a pénz?Ott megint nem pénzben mérhető a gazdagság.
60 meg 40 ezres olajcserék? Váltóba?
hát az ilyet max te veszel észre mert szakmába vág engem meg még a narancsos festése sem érdekel. 😅
Pár hete lemostam másfél év után(meghajlós) jó zabálja már a 200-asokat a mosó na nem is fogok járni sűrűbben(ujját lefelé mutató)
Ha nem konkrét az adat, akkor abban elég sok szubjektív megítélés van.

De egyszer már feltettem a kérdést, akkor sem kaptam rá választ. Ki a gazdag?

Amúgy ha van annyija, hogy mehetne a Rózsadombra, de nem teszi, mert ahol született, ott akar maradni, mi a baj? HA nyernék csillió pénzt, én lakatlan szigetet vennék a legszívesebben, de sajnos anyámék miatt nem tehetném meg, jó eséllyel még maradnék az eredeti helyemen (remélem) jó sokáig. Ők meg tuti nem hagynák ott azt a galambdúcot ahol laknak, 80+83 évesek, meg sem próbálnám megmagyarázni, hogy máshol is van élet.

Szóval ezer oka LEHET, hogy valaki ott- és úgy él, ahogy.
Mondjuk amiket te emlegetsz azok mind az előző konstrukcióból vannak. A 2.5-es 2012-től már teljesen jó, mire én vettem 17-ben már kiforrott volt. A 2.2 is eleinte szar volt aztán rájöttek amit mindrn épeszű soför tud hogx a motor lelke az olaj. Igy a hatvanezres cserét visszavették negyvenre, a nivópálcát kicserélték rövidebbre és ráöntöttek még 3liter olajat és azóta az is jó.
hát mihez képest olcsó? villanyautóhoz képest igen. Amennyiért vettem most már egy benzineshez képest is.
dácsia? hát kínai rönónak mondanám csak szebben hangzik 🤣
ne legyen
nincs vele még tapasztalatom 63 ezer km-nél járok(kezeit széttáró) kár lenne bármit is írnom róla hallomásból eddig még csak dicsérték 7 éves széria másnak van több tapasztalata. Ellenben a maszterek mind ott sorakoztak hengerfejezésre várva a szakműhelybe. Na azóta nem is adják ford motorral. A tranzitok motorja sosem volt jó arról már legendák is keringenek. Ha te megúsztad hát szerencséd volt az élethez kell az is(kezeit széttáró)
Vegyél terepmintásat
Konkrétan a szomszéd 0km-es proaceétől hányni tudok olyan illesztési hézagok vannak rajta gyárilag.
Hihetetlen. Van amit nem tudsz trómfolni....
igen írtam. De amennyire gyorsabb most a világ mint akár 100 éve könnyen elő fordulhat,hogy még a mi életünkben(óranézegetős)
Az egy külön kategória......de olcsó volt 😆
Azért ez még nem holnap lesz. Meg nem is jövőre.....
igen az egy jó gondolat(meghajlós) nehéz lenne vele vitatkozni(kezeit széttáró)
Mondjuk nem értem egy dácsia tulajdonos hogy bír leszarozni més autókat.Mert hogy az kb tényleg legalja.
A full fekete ruhan jobban latszik a bogárleves mint a kanariszun. 😀
Csak hogy legyen motortema is.
Momdjuk a proész akkor egy halvaszületett fémhalmaz amit egyenesen a bontóba kellett volna vinni a gyártósorról mióta nem toyota. Arról viszont vannak közelből tapasztalatok.
Szarul illesztett elemek, rozsda az alján, elektromos probléma. És kicsi is ráadásul.
nem kell(ujjával nemet mutató) majd megveszed amikor már nem vehetsz mást(kezeit széttáró) az még nem most lesz(óranézegetős) DE lesz. Mint ahogy a cigit is kivezetik a picsába aki eddig nem tért át a kütyüs cigire majd kénytelen lesz.(szemeit körbeforgató)
Egyébként mire eljön ez az idő addigra szépen beleszoknak az emberek és természetesnek veszik az átalakulás folyamatát amikor meg teljesen átállt rá a világ meg fel sem fog tűnni, mint ahogy a lovaskocsik is eltűntek a szállítmányozásból (kezeit széttáró) fura lesz látni, egy két megszállott benzinest meg dízelt a vellanyautók között, mint most is meglepődnék ha lovaskocsikat látnék az úton haladni kecskemét felé karavánszerűen. 😂
Én aranyba fektetek,és mint tudjuk az egyetlen eszköz ami a háborúban is az értéket képviseli az az arany,így van ez mér évezredek óta.
Egyetlen hibát nem generálta motor 255 ezer km alatt. Másnak se aki ilyet használ a környéken.
Ugyhogy valótlant állitasz amit valahol olvastál olyantól aki hallott olyan emberről akinek az ismerőse sose cserélt olajat és szétbaszta a motort.
mind szar de a ford ami még a szarnál is szarabb. Hogy mit vennél helyett? Tulajdonképen bármi mást. Amibe ford motort raktak haszongépjárműbe mind lejtmenet volt eddig. Ki is baxták már amiből csak ki lehetett. Egy betegágy.
Viszont én magamra is költök és nem kaparom a pénzt állandóan mint te, még az autóvásárlással is.