Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eleve ha te nekiallsz rambokent teltarat lodozni akkor max a fakat talalod el.
Celzott lovesnel sorozaton az elso ketto megy oda ahova szanod,a tobbi folemelle.
De az onbizalmad javitja.
Te olyan csecsen modinlehetsz,azok aztan mindent lobek fej fole tartott aktol az ajton kidugottig.
Bar nekem a bestoff az a dnr-lpr milicia akik szereztek egy 23 mm es legvedelmi agyut es szobabol kuldtek az aldast gazmaszkban.
Az elso utan mar szart se lattak.

http://youtu.be/KCq7rdny9yk
meg mi volt még az a másik, Indeksz?
mi valahogy kaptunk többet. emberi alakot ábrázoló céltáblára is lőttünk, meg bukóalakra is(kezeit széttáró) meg kaptunk + 10 lőszert soroztra. Aztán Az egy év alatt kétszer is voltunk. Egyszer egerbaktán egyszer meg pirtón (kezeit széttáró)
Hidrosztatikai lesz az mert a víz-szerű nyugalomban van, nem mozog. Hidrosztatikai sokk.
hát valahol van belőle még 1. Volt belőle több is nem nagyon tudom mire használni csak hordom magammal a horgászatokra. Ha a tokjával összekapcsolom ollót lehet belőle csinálni amit szintén nem használok semmire(fetrengős) állítólag szögesdrót vágásához találták ki 😅
A hulye a hidrodinamikai hatasrol vagy sokkrol akart irni.csak osszekuszalodott. 😆
mivel a töltethossz ugyanaz mint a 7,62nél és kisebb a kaliber könnyebb a tömeg persze, hogy nagyobb a sebesség írtam is. szerintem 3* úgy repül az a szar. De pont a tömeg miatt nem jó csak a puhatestűek ellen. Egy homokszemet is hiába lősz ki 10 km/s-al a btr-ben ülők észre sem veszik. De ha 7,62vel megszórod Őket a bokorból 30 skúlóval bizony kinyitja a páncélt azt jobb létre szenderül akit épen eltalál(kezeit széttáró)
Volt,bohockodtunk ifjugardaban,pont azert mentunk.
Nehéz egy baszom nagy hadsereget többféle fegyverzettel működtetni.
Ennek fúrjad, annak már olyan, annak Vintoreze van, annak nem kell, mert valami... nehéz a menet közbeni átállás.
Az az oldalso szereleksin ejjellatokra tervezett,a ketkezes hasznalatot kizarja,mondjuk hogy nincs tuzvalto mindket oldalon az se baratja.
Erdoben mindegy de varosi-epuletharcban nem kene kidugni mindened egy fal mogul.
Lattam ukrant aki tulelt egy lovoldozest mert a karjan atment golyo a mellkasan levo keramiaban akadt el.
Az is kilepett a a falnmogul,nem atrakta bal kezbe.
Miért te voltál katona? akkor hogy írhatsz ilyen fasságokat arról a hidrosztatikai nyomásról?
Utólagosan nyilván, de alapvetően új gyártásúra gondoltam. A 74-esek java alapból kapott.
A doki nem nyaggatott semmit,kertek egy sztk igszolast es szevasz,a hataror sorozo aszondta max rpg-nek jo lennek,sz mindegy merre megy,akkor porgott a bót,nem hianyzott a felev balfaszkodas,volt aki 10 toltenyt se lott ki,annyira nem mozgattak oket hogy a szar kajatol meghizott mire kijutott.
Azé ez durva volt még viccnek is.......
még nyugatifény azért nincs linkelve 😆
A szemlencse cserén gondolkodom már én is. A lézer egyszerűbb lenne, de a lencse csere annyival nem drágább és szerintem hosszabb távon ad jobb eredményt.
legyél már egy kicsit szerényebb (gondolkodós) nem születhet mindenki tökéletesnek mint én 😅
Szám szerint hatdarabot 😅 azt is rövid sorozatba kellett volna kilőni 🤣
gondoltam 😆 te haragszol rá ha jó sejtem (gondolkodós)
konyhán a feketemosóba simán mehettél volna 20 drioptriával is. 😅Lőgyakorlaton nem volt kötelező eltalálni semmit elég ha megtanultad, hogy alsó széle, közepe. A lényeg az volt, hogy el kellett durrantani amit adtak, mindig mindenki megfelelt 😂
Ellenben faszául mutat a polcon. Nekem is van.egy utánzat. Ruszkinak ruszki de hogy nem igazi az biztos
http://youtu.be/lvyksCYNKqo

Igen problémás volt a régi fegyverekre való felszerelése.
te nagyon nagy elméleti szakember vagy de egy szaros pisztoly nem volt még a kezedbe 😅
Az a bajonett kb semmire se volt jo,nagy bumfordi eletlen kes,szalonnazni tul nagy,fat vagni kicsi.
Pedig arra nagyon vigyáztak.....legalábbis a sajátjukra. Mi is akartunk bótolni olyat de a karabélyt ide adta a bajonettet meg eltette 😁
Mikor mentek ki még mig-et is árultak 😅