Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,te konkretan azt mondtad hogy az elso jelre megpattanal mint a nyul.Ne ferdits.Amugy az ukrik mar felallitottak a tuzoltoknbol-rendorokbol allo dandarjaikat,szoval nem fogsz te a kamumeloddal takarozni.
például(kezeit széttáró)
tudom csak kérit basztatja, blődinek nagyon bekattant ez az oltásosdi. laca akkori hisztijét nem tudta még kiheverni én gyorsan túl teszem magam az ilyesmin 😅
rendszerváltáskori időben itt nálunk emlékeim szerint 7,62-es volt a ruszkiknak. Mondjuk szuronyt vettem tőlük néhány liter borét amikor búcsúzkodtunk 😆
Viszont nagyobb a kezdosebesseg,ureges,elkezd bukdacsolni becsapodas utan,rendesen lerendez, se okkal nagyobb a roncsolas mint a 7,62 atrepulese eseten.embert kell kinyirni nem betonkockat.
Kettőnk között az a különbség hogy téged vinnének golyófogónak,engem meg nem,így engem egy háború annyiban érintene hogy a család biztonságba legyen .Nem kéne futnim sehova.
Nem.
A jelenség ősidők óta az, hogy megy a balfasz normál sebességgel, ez 99%-ban több mint az 50 km/h, de a Véda előtt a buzeráns lelassít 45-46-47-re. És ez pont az a fajta, aki a körforgalom előtt megáll, illetve a multi parkolójában nem ismerve a jobbkéz szabályt Ő dudál rám, ha én viszont ismerve az előnyömet kierőszakolom. Pláne a cégessel, mert ott ugye nincs mitől félnem.
Az egynyomos, zsákutcás óvodabejáratban naponta látott kabarét már írtam a hülye kurváktól, illetve az irányjelző nélkülien jól láthatóan telített kórházparkolóban mégiscsak helyet kereső parasztokat.
És még sorolhatnám sajnos.

Milyen mérési pontatlanság?
pont valami ilyesmit írtam neki legyintős) Ezt a kalibert még ma is hsználják nálunk még szerintem azóta ez van rendszeresítve bitang cucc az 40 mili töltethosszal. vasúti sínt átlövi az acélmagvas köpennyel. Párhuzamosan van a ruszkiknak rendszeresítve az 5, valahanyas csőszűkített. Az a hidrosztatikai hatás miatt akkor is megöl ha csak a kézfejedet találja el mert szétrobbannak az ember erei olyan nagy a lövedék sebesség. Viszont stophatása a kis kaliber és a mag könnyűsége okán gyenge az átütő képesség. Azzal sem vasúti sínt sem betonkockát nem kell átlövöldözni, viszont kisebb az esése messze lövéskor. Mind a kettőnek van előnye és hátránya. 7,62-est még is azért tartom szerintem jobbnak mert az egy könnyű páncélozott jármű hatástalanítására is kiválóan alkalmas. ilyen 5,2 es szarok meg csak kopognak a páncélon(kezeit széttáró)
Te meg egy agy nelkul szuletett nulla.
Hat,en legalabb nem futnek nyulkent az elso jelre a vilag tulso felere mint a hos tuzoltonk.
Ezert mondtam az akv521 -et.Az upper-lover formaban lett gyartva,a shojgueknak nem kellhetett.Az nem olyan konzervativ,megszokott,meg dragabb ezer rubellel.Vagy mitzomen,a beszerzo nem kapott dacsat szocsiban.

http://youtu.be/a_XoxjDIGlc
Ja elméletbe nagyon tudják mit kéne.Bogyó pont ilyen
Ehh, te se vagy különb mint bogyó 😁
Te tényleg egy genetikai hulladék vagy.
Nem,a kéribaromnak
Tulajdonkepp a szemem miatt,amugy nem volt gond,de akkor tartottam 12 dioptrianal,ra egyevre megvolt a mutet,az utana kovetkezo 20-25 ev olyan -1-2 dipotriaval ment vegig,most mar oregedtem hogy -3 korul tartok.
Ugye-ugye... meg kellett volna tartani a tok oldalán levő szereléket, amire anno távcsövet és infrabakot tettek...
Vagy tanulhattak volna a finnektől, a Valmet tokfedél tartja a zero-t.
A haditudosito nem rossz,de sokat kell futkozni,es rankrobbantak sokmindent amilyen eszement ott a nep.Mindket oldalon.Lattam valami azsiai bandat egy ellenorzo ponton a vilag vege alson,siman belotte a muszka mer 4 nel tobben alltak kupacban,meg egy csini ruszki csaj tudositot is labonlottek mer csak alapon.Jobb fotelbol az ilyen. 😆
Mint motorozni meg villanyszerelni IS.
az a baj,hogy a hitvány hikomat tested miatt nagy E-t kaptál sorozáson a teszteken meg elvéreztél az elején ezért nem voltál katona akkor nem írnál ilyen marhaságokat(kezeit széttáró) 😂
érteni ugyan nem értem(ujjával nemet mutató) csak tudom, hogy sanyi ábrándozik erről már jó rég óta 😅
Ajtót kitámasztani is jó.....
akkor lesz belőle papírnehezék na kidobni nem fogom(kezeit széttáró)
Nem hinném hogy rágondolt.....
tsanyinak?
Ezen mondjuk nem tudom mér csodálkozol........