Életemben nem hallottam erről, én a néhány évente kicserélt nevű kínai kompresszorokra tippelnék németes hangzású névvel 😆
De amúgy pont ilyen kinézető kompresszorom van nekem is csak Lincos matricával.
Nincs agyon használva, de amire vettem arra hibátlan. A levegős gyorscsatlakozókat már kellett cserélni mert hamar tönkrementek, de más baja nem volt.
hosszú nem olvasom végig nos a lényeg az,hogy aranyban mindig jó helyen a pénzed. Esett 70%-ot? És fél év múlva majd dupláját éri. Az arany is olyan mint a részvény az értéke ingadozik a piacon. Ha fizikálisan te birtoklod sosem bux vele, ha pénzé akarod átváltani annyit kell tenni, hogy a megfelelő időben kell megtenned. és nem feltétlen az egész készletedet, legfeljebb annyit amennyire szükséged van. Szóval ha 3-4 évvel ezelőtt megveszem 10 ezerért grammját most nagyot szakítottam volna, hogy ugyanaz a mennyiség 22 ezret ér.
Arannyal nem nyúlsz mellé pont úgy türelmesnek kell vele lenni mint a részvényeknél(kezeit széttáró)
Akkor, hogy érthető legyek a szabályfelfogásoddal:
Amikor a jó kurva anyjáért meg a mentő, hogy életmentő műtétre vigye, egy ilyen szabályértelmező menjen a mentő előtt pont így. Azt nem kívánom, hogy lassabban, csak azt, hogy pont így.
Érted már a szabály és a te szabályértelmezésed közti különbséget?
Na ugye.
Az arany a kirajzásnál fogja elveszíteni az értékét. Lássuk be nem igen alkalmas semmire azon kívül hogy szépen csillog.
Elektronikákban, meg csatlakozókban használják a gyakorlatban, de mikrogrammokat használnak oda is.
Aztán ha volt is értéke, egy űrhajóval fogsz egy aszteroidát, ami teli van olyan fémekkel ami csak itt a földön ritkaság, és kitermeled a földi aranykészlet többszörösét. De van egy tippem hogy amikor aszteriodát bányászunk az aranyat mindenki otthagyja, mert a víz, He3, a szén, meg oxigén lesz az érték, nem az a kurva nehéz, semmire sem jó fém. 😆
Ilyen tippet már kaptam, csak nem Csepel, hanem Zil technológiával 🙂
Régen még elvoltam ilyenekkel, de ma már nincs a zajhoz ingerenciám és bár tudom, hogy amiben megvan az anyag az tartósabb, de jobban szeretem a precizebb technikákat.
De amúgy pont ilyen kinézető kompresszorom van nekem is csak Lincos matricával.
Nincs agyon használva, de amire vettem arra hibátlan. A levegős gyorscsatlakozókat már kellett cserélni mert hamar tönkrementek, de más baja nem volt.
Arannyal nem nyúlsz mellé pont úgy türelmesnek kell vele lenni mint a részvényeknél(kezeit széttáró)
Három fázisúnál KW-onként kell 65-70u. Ezzel az indító nyomaték 25%-a érhető el, a teljesítménynek meg 80%-a.
Persze a fene se tudja Sanyinak milyen kompresszora van.
Akkor, hogy érthető legyek a szabályfelfogásoddal:
Amikor a jó kurva anyjáért meg a mentő, hogy életmentő műtétre vigye, egy ilyen szabályértelmező menjen a mentő előtt pont így. Azt nem kívánom, hogy lassabban, csak azt, hogy pont így.
Érted már a szabály és a te szabályértelmezésed közti különbséget?
Na ugye.
Amigyis egy bontasra erett epuletben fogom nezni az egeszet. 😆
Elektronikákban, meg csatlakozókban használják a gyakorlatban, de mikrogrammokat használnak oda is.
Aztán ha volt is értéke, egy űrhajóval fogsz egy aszteroidát, ami teli van olyan fémekkel ami csak itt a földön ritkaság, és kitermeled a földi aranykészlet többszörösét. De van egy tippem hogy amikor aszteriodát bányászunk az aranyat mindenki otthagyja, mert a víz, He3, a szén, meg oxigén lesz az érték, nem az a kurva nehéz, semmire sem jó fém. 😆
A szomszédokkal jóban vagyok, nem szeretném ha ez változna.
Régen még elvoltam ilyenekkel, de ma már nincs a zajhoz ingerenciám és bár tudom, hogy amiben megvan az anyag az tartósabb, de jobban szeretem a precizebb technikákat.
az a baj hogy már lassan mindenhol ez a fekete kivitel van azok még apróbbak