Hasitasi, kp... én írtam neki, hogy kártyával fizessen, de nem reagált rá. Sebaj, mikor araszol szombat délben a Karlováci kapunál 1 órát, akkor majd eszébe jut 😁
MC/ENC külön sáv, régen 1-2 volt, ma már kb. a sávok harmada - de érdekes módon a sok buta jószág még most is a kp-s sorban vár inkább.
Na jó anno livornóból haza vagy 1,5 órát álltunk mert a cbr-es csajtól több min 100 eurót akart lehúzni az autómata.A végén kitotózta a digó hogy a mögötte lévő buszt fogta be az ótómata.
Szóval pipi,hasitasiba készíts be 2db 100 ojróst,abből talán fussa a kamionodra. 😆
Mit terelek te hülye?Hát vagy hatszor leírtam ,az hogy te hülye vagy,azt ne azzal palástold hogy én terelek.Baszki,leírtam hogy nincs 1900mm és nincs 3.5t.Innentől kezdve csak egy hülye nem tudja hogy melyik kategória.Ezesetben te akkor hülye vagy.
a vályog is avval a módszerrel jó csak ahogy régen volt
csak ugye ebből nem tudsz nagy házat építeni nem tudsz szép szînekkel festeni nincs tükörsima fal stbstb
plusz ehhez olyan fűtés kell ami nem 40 fokos vizet keringet hanem kályha esettleg központi 80-100 fokos vízzel
na ilyenre nem sokan vágynak sz elmúlt 50 évben.....
a hungarocell ház hubgarocell elemekből építve kurva jó
rengeteget spórolsz építéskor, utána ötöde a fűtésed mint egy karbantartott kádár kockának
csak a megdelelő gépészetet nem kell kispórolni
és ugyanúgy lélegzik a házad.... csak nem a falak meg az ablak résein hanem a szellőzőkön
Öcsém... vaze.. leírtad!! Igen kibaszott egyes kategória... nem kell elhinned, csak fogadd el és örülj neki, hogy ilyen olcsó...ÉN mentem már kisbusszal (Fiat Scudo, Opel Zafira Life) mindkettő kevéssel az 1,9-es határ alatt vannak, nem véletlenül. És EGYES kategóriás árat fizettem. Ennél jobban nem tudom leírni...
Mert te igénytelen vagy. Penész van? sebaj, legányoljuk hipóval, lefestjük, 2 nap múlva már mehet bele az albérlő... 😁 A penész a kövi télen megint átüt majd, de akkor bekened újra, 2 munkaóra 😄
Persze így is lehet.
nálam még a kerítés is műanyag a fa dolgoktól kiver a víz állandó karbantartást igényel a műanyag meg nem. Te építs vályog házat és meszeljél kit érdekel ha ez az úri divat hát akkor ez kell neked én maradok paraszt a műanyagjaimmal 😅
A műanyagot gyűlölöm, utálom mindenben. Építésnél is meglenne a technológia, hogy ne hungarocell házban kelljen lakni, de az meg drága. 100 éve organikus építészet volt már, csak akkor nem így hívták 😁 most is van, de a műanyag fos olcsóbb, ezért azt teszi be mindenki.
Egy szintes tégla ház, dupla falazat, fa ablak kettős üveggel, központi fűtéssel, annál jobb nincs, csak ezt nem fizetjük meg. Egyébként a meszelés megint divatba jött, sokan rájöttek, hogy a műanyag festék nem ideális.
faszom terelsz bazmeg ha olyan egyértelmű akkor a 3,5 tonna alatt 1,9 méter alatt hová sorolod a pözsómat? Ha neked olyan egyértelmű(kezeit széttáró) Tudod a választ vagy csak terelsz? Ez alapján simán I kategória lenne ami szerintem kizárt. De akkor mond meg egyértelműkém (puszit küldő)
Nekem az egyik lakásnál volt pitty-putty télen. Aztán került szellőző. Hipóval leszedtem a penészt újból gletteltem és festetem az 1 éves festésem remélem jó lesz.(meghajlós)
Ezt én tudom... de régen volt a tégla fal, vakolva, meszelve. Átengedte a párát, mert szellőzött a pórusain. Erre valaki kitalálta, hogy be kell zárni kívül-belül műanyaggal. Hopp, párásodik, sebaj, építsünk be elektromos gépeket, amik kinyerik a párát. Igaz, ezek 0-24-ben fogyasztanak, de sebaj, lényeg, hogy ződek legyünk láccatra.
Egyébként a műanyag ablakkal ugyanez volt. Teleszórták velük a régi házakat, onnantól semmi huzat. Pára, penész. Erre kitalálták, hogy lyukat kell vágni a keretre 😁 A régi fa ablak ezt magától tudta...
Csak én látom ezt szánalmasnak? 😁
38-as "lukacsocs téglás" ház hidd el szar hőszigetelő a mostani nézetek szerint és valójában is. 40 feletti porothermre nem írnak elő kötelező szigetelést de pedig arra sem árt. Ezek a "15 cm-is műanyagok" igen jó szigetelnek. Mondjuk én a 38-as porothermra egy 8 cm-et teszek az elégnek mutatkozik. A fűtés igény jó szigeteléssel kb. a harmadára csökkenthető.(kezeit széttáró)
te sem biztos, hogy akarnál 100 éves építőanyaggal házat építeni szerintem.(gondolkodós) Bár vályogvető cigányból a cigány még lenne szerintem ha valami törvénykezéssel munkára lehetne fogni akkor jó. Lehet agyaggödör is akadna még annyi meg szalma is. 😅
pára függvényében nyit-zár
nem rossz de a tökéletestől nagyon messze van
igazándiból a napi 3-4 szellőztetést csinálja meg helyetted
ami egy durva penészedés elkerüléséhez kevés
ez nem így van
van egy adott rendszer és ha azt megépíted akkor minden fasza
a műanyag házbis tökéletes csak kell hozzá egy központi hővisszanyerős szellőző ami hűt-fűt
csak ezt nem teszik beke a műanyag házba mert drága.....
szóval ha egy rendszer bármelyik elemén változtatsz akkor szar lesz az a rendszer
MC/ENC külön sáv, régen 1-2 volt, ma már kb. a sávok harmada - de érdekes módon a sok buta jószág még most is a kp-s sorban vár inkább.
Szóval pipi,hasitasiba készíts be 2db 100 ojróst,abből talán fussa a kamionodra. 😆
csak ugye ebből nem tudsz nagy házat építeni nem tudsz szép szînekkel festeni nincs tükörsima fal stbstb
plusz ehhez olyan fűtés kell ami nem 40 fokos vizet keringet hanem kályha esettleg központi 80-100 fokos vízzel
na ilyenre nem sokan vágynak sz elmúlt 50 évben.....
a hungarocell ház hubgarocell elemekből építve kurva jó
rengeteget spórolsz építéskor, utána ötöde a fűtésed mint egy karbantartott kádár kockának
csak a megdelelő gépészetet nem kell kispórolni
és ugyanúgy lélegzik a házad.... csak nem a falak meg az ablak résein hanem a szellőzőkön
Persze így is lehet.
Egy szintes tégla ház, dupla falazat, fa ablak kettős üveggel, központi fűtéssel, annál jobb nincs, csak ezt nem fizetjük meg. Egyébként a meszelés megint divatba jött, sokan rájöttek, hogy a műanyag festék nem ideális.
Egyébként a műanyag ablakkal ugyanez volt. Teleszórták velük a régi házakat, onnantól semmi huzat. Pára, penész. Erre kitalálták, hogy lyukat kell vágni a keretre 😁 A régi fa ablak ezt magától tudta...
Csak én látom ezt szánalmasnak? 😁
nem rossz de a tökéletestől nagyon messze van
igazándiból a napi 3-4 szellőztetést csinálja meg helyetted
ami egy durva penészedés elkerüléséhez kevés
van egy adott rendszer és ha azt megépíted akkor minden fasza
a műanyag házbis tökéletes csak kell hozzá egy központi hővisszanyerős szellőző ami hűt-fűt
csak ezt nem teszik beke a műanyag házba mert drága.....
szóval ha egy rendszer bármelyik elemén változtatsz akkor szar lesz az a rendszer