Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kecskemétről lehet jobban is jár amúgy.
Még 6ft-ér is.
Ha kepes az a hulye annyit szopni zagrab korul........ 😆
Majd megy alsórendün....
Szerintem nem lesz meg.Bar ha I. kategoria lehet.
Ha nincs szerencseje akkor hasitasinak fajni fog.
Bar amilyen soher.........
Pipikem,zagrabig fizettem 13,20at,zagrab-zuta lokva 8,60 volt csak oda.
Ez senj-i kijarat.
Így van,a gép megmondja a gyári adat alapján hogy mennyi.
...és azt szted tudnia kéne a pultban ülő droidnak? Vagy olvasgassa Pipi magyar nyelvű kézikönyvét? 😅 Lófaxt... sztem van valami opto kapu, és a gép megmondja a kategóriát, oszt' vita nincs.
Hogy hogy hova sorolja?Oda ami a gyári adat.
Már sehol nincs ingyen... haver KIA-ja gyorstöltőn annyiba jön ki, mint a benzines BMW-m 😅 otthon töltve éccakairól persze jó, de annyival nem jut messze
Nemtom, épp a horvát hova sorolja... ha köcsög, fel, ha nem, akkor meg le. Azt se tudom, hogy mérik, ill. mérik-e? Engem a BMW szedánnal ez nem érint 😅
Egyébként ott a link, kb. 22 juró/út, vagyis 44, azaz 17 ropi. Vigyél kártyát, azzal gyorsabb fizetni, és ne szombaton közlekedj. Még valami? 😅
A lényeg hogy ingyen van,tehát sokkal jobb mint a dizel.
Szerinted az 1895 több vagy kevesebb mint az 1900?
Hát azt megnézném, ahogy Pipi külföldön mobil app-ról e-autót tölt... 🤣
Nem marhára mindegy?Mert ha 20euróval több az út akkor nem mentek?
Mit szórakozol?Ott a Dália,azzal úgyis ingyen lehet közlekedni.Nehegy egy dizellel merj nyaralni menni.
QWa nehéz, vaze... ha 1895 mm a magasság, akkor I-es kategória. Ez a 2022-es árszabász szerint 160 kuna/ca. 20€. Ha emeltek is, Eurósítás satöbbi miatt, azt mondaná, hogy 30-ból meg kell legyen az odaút és vissza ugyanennyi. Ennél pontosabb adatért ne itt keresgélj 😅
Na jó,és az én 9-em?
https://horvatutdij.hu/
én ezzel néztem legutóbb, de én Isztriára járok mostanában, szlovénon át. az jobb.
aszondjad inkább amire kíváncsi vagyok(puszit küldő) melyik kategóriába sorolják a lomot és mennyi a zsetta kanizsa és muslinca között?
Mi van, nem vagy jóba közös barátunkkal? (gugli 😅)
https://hellohorvatorszag.hu/a...
1,90 - neked kell tudni, mekkora a verda...
Igen, minden darabra fizetsz, nem 7 nap meg ilyenek. Bemész, kártyát ad, mikor kikapuzol, akkor ez alapján fizecc. Igen, vissza ugyanez.
most nézem ha létezne magassági korlát akkor 5mm el határérték alatt vagyok 😅
Ha csak a gólya le nem fossa mert akkor 190 cm magasság fölé kerülhetek 😂
na más:
Itt ti ebben szakértők vagytok.(meghajlós) Szóval próbálnám megállapítani az autópályadíjat horvátországban de akár melyik linket nyitom meg csak ködös utalásokat tesznek a 2023 díjakról semmi konkrétum nincs. (kezeit széttáró)
Ráadásul be sem tudom sorolni a pözsó furgont,hogy melyik kategóriába tartozna bele(kezeit széttáró) Ez is ködös(kezeit széttáró) Látok egy 1,9 méteres magassági korlátot is de azt nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik 😅
szóval aki érdembe meg tudná mondani, melyik kategóriába sorolja a horvát a pözsi furgont és mondjuk nagykanizsától-muslincáig /térkép/ mennyi lehet a pályadíj. ja még az, hogy ez egyszeri alkalom amikor a kapunál fizetek vagy 7 nap vagy 10 nap vagy mégis mennyi? Erről sem találtam bővebb infót(kezeit széttáró)
most nem értem mi ebben a fura? Bogyó biztos felvette mind a 9-et(kezeit széttáró)
Igazis,erre nem gondoltam