Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg a putler hibája.
Sztem csak elgépelte véletlen az SMS-t, amiben rendelt... emberek vagyunk, hibázunk, na... 😂
Ezt az ursulát is el lehetne már küldeni a picsába.Nem elég hogy hülyére vettek egy csomó embert az oltással,még plusz milliárdokat is elszórnak,de ha jól emlékszem van itt valami kötődés a bizniszbe.
https://ripost.hu/insider/2023...
A buzik vagytokkal indíts és a végére tedd be a basszátokmeget.
megszólításnak a " basszátok meg" vagy a "buzik vagytok" a megfelelőbb?
😂

yamaha jog kipufogót találtam sokat malaguti centro sehol, mondjuk ebből a típusból nem sok van
Próbálj meg irni nekik
minimum 50 mert akkor most nem kellene vele baszakodnom
Mennyit kéne?
ezeken a fekvő minarelli robogókon az összesnek egyforma a kipufogó rögzítési pontok?
mindegy hogy yamaha jog vagy malaguti?
kurva anyjukat a sóher olaszoknak hogy még 30 évet se bír ki a gyári kipufogó a robogón
Ok köszi
Szia ! Meg 😁 nem hirdetem ,mondtad hogy majd jössz nekem meg nem sürgős
Az jó lehet ,privátba küldök telefon számot csörgess meg majd
Az a régió katasztrófa sújtotta övezet - nem olvasol híreket? 🤔
Semmi ilyesmi.
Bontott teleszkop,nem szervizeltem le,a tarcsa-felni a kerdeses,meg a kormanycsapagy.Egy par szaz km utan ugyis okajcsre jon.
Bar elotte lehet lesz egy pinlokom.
Vasarnap egy bogar olyat utott hogy zart plexinel felulrol belefreccsent a pinlockba. 😆
Biztos a mustángban maradt valami alkarész........vagy abból a hondán.
En meg leszartam,tatasan megyek 7e fole nem forgatom csak neha,amugy fertelmesen raz,kopog az eleje,brrrrr.
Ja a hindára ingyé megjött a cseretárcsa. A,héten azt is felkéne tenni de előtte körbemérem
Van olyan is. Többnyire fűtött zárt terekben.....
Pedig a viz jo dolog. 😆
A viz nem......
Tetszett?
Megvan még a lom? Péntek.délután vagy szombat délelőtt járok arra.
Vót víz hazafelé is.....
Rendben csak sűrű a program itt meg a betegellátásról mentvazvértekezés ahhoz nem tudok hozászólni
?
Hát ha a Pó síkságon át jött haza az elmúlt napokban motorbiciklivel, akkor megszívta