3? ilyen hidegben?
egyik májusi endúrós túrán 0 fok körül volt és esett, lent eső 600m felett már hó
akkor eléggé át voltunk ázva-fázva
alig ért ki a pöcsöm a garyából, igaz kettő volt rajtan mint utólag kiderült teljesen feleslegesen...
Dehogy. Lekötöttem volna a csuklódat, aztán fogóval a körmödet és megrántom. Aztán a következőt. Aztán a következőt. Aztán a következőt. Aztán a következőt...
én gyorsabb voltam, vízpumpa fogóval megfogtam, aztán a kilós gumikalapáccsal odabasztam, a fogó nyelére, egy pillanat volt az egész
amilyen getzi vagy te elhúztad volna sokkal tovább csak hogy szenvedjek 😆
Valószínűleg nem érthetően írtam. Ha valaki táppénzre kényszerül, akkor az esetek döntően nagy részében azért, mert nem képes a munkaköre ellátására, így joggal feltételezhető, hogy egy másodállásban végzett másikat sem. Az ugyanis, hogy nem egyforma vagy egymáshoz közeli/szomszédos TEÁOR számú munkakörben dolgozik, az éppen hihető, de a ritkaságuk miatt mindenképpen a társadalmi igazságosságra tekintettel megér egy szakorvosi misét.
Nem, nem érdekel, hogy a szomszéd Pista 07:30 - 16:00 között építészmérnök, utána- és hétvégén meg orvos vagy éppen révkalauz.
damillal kell
fogsz egy injekciós tűt amibe passzosan belemegy a damil aztán kis fogóval 3-4 helyen összenyomod óvatosan, de ha van érvéghüvely fogód az mégjobb lehet
egy fakanál nyelén hajtasz ívet a végére és máris kész a tuti sebvarró tű
kutyát már varrtam össze, ember is menne, saját magam nem tudom sikerülne-e, ha a körmöm le tudtam tépni szerintem a varrás is menne ha nincs más megoldás
Ezzel az a baj, hogy ezt csak olyan bérmegállapodással lehet együtt alkalmazni, ahol nem adhatnak az orvosnak 300 bruttót, mondván, hogy úgy sem tudsz ellene tenni semmit, vagy kérek vissza 15 milliót egyben.
volt a vasútnál egy munkatársam aki időről-időre idegi gyengeség miatt íratta ki magát több hónapig
igazándiból semmi baja sem volt csak nem volt kedve dolgozni
de az tény hogy idióta volt 😁
Azon gondolkodok, hogy mi lehet az a munka- és műtét, ahol x év a gyógyulás, de utána jó tűzoltónak.
Igaz, van ruharaktáros tűzoltó, van, katasztrófavédelmi hatósági irodán dolgozó, van szolgálati gépjármű előadó, szóval miért volt indokolt x évig táppénzen lenni, ha más, könnyített beosztást el tudna látni TÖBBÉRT mint a táppénz?
Ugye ilyenkor az a baj még, hogy foglal egy státuszt, azt azért lusta vagyok kinézni, hogy a helyére hogy lehet, ha egyáltalán lehet, de alkalmazni, határozott idejűre valakit.
De etünt mint nagyapám zsebórája.