Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényege ennyi!
most voltam pár hónapja csak tudom mennyit fizettem
ott komplex a dolog van konzultáció díj, kezelések, injekció, vitaminok stbstb
táppénz alatt dolgozol(gondolkodós) Bár azt nem tudom ez ütközik e valamibe. Van akinek van főállása és mellékállásban is dolgozik úgy elméletileg ez sem tilos(kezeit széttáró) szóval csak kívül állóként szórakozok rajtatok mert fogalmam sincs erről mit ír a munkatörvény(kezeit széttáró)
mohácsinál is 35 volt az mri a röntgen meg 7 ezer
én már nem szarozok az állami ellátással mondjuk mindjárt lejár a munkanélküli utána egészségbiztosításom se lesz
Mondjukspec azon ment a röhögés hogy karigeri aszondta addig nem lesz atlétikai stadion amíg minden kerületben nem lesz egy mri,erre kiderült hogy ahhoz el kéne vinni párat a kerületekből.
Az mri érdekes kérdés amúgy.Mert magánrendelőt pikpakk lehet összehozni,és dől a lé,de a magános is az államiba megy mri-re mert az nem 20e ha megtapogatja a magánorvos,egy magán mr-t azt 60-100e ert mérik nem 35e ért.De ha annyi a faszé megy máshova,fizesse ki.
Innentől megy a sorállás az állami helyekert.
Aki magánba megy huzzon magán mri-t és máris lesz hely.
Megoldottam az mri kérdést.
Mondtam hogy teljesen hülye vagy.Gyógyulási időszak volt.Tudod az mit jelent?Azt hogy ha felépül újra el tudja látni a feladatát.Nem egy bonyolúlt dolog.Csak hogy értsd,eltöröm a kezem,akkor tűzoltói munkára alkalmatlan vagyok,de ahogy lekerül a gipsz és rendben van a kezem,láss csodát tűzoltói munkára újra alkalmas leszek.Kezded érteni?Aztán hogy én meg törött kézzel elmegyek teremőrnek egy múzeumba nem csinálok semmi törvénytelent.
én adnék a diáloknak ösztöndíjat hármas átlagtól felfelé, 3 alatt meg kötelező közmunkát
így érdekükben áll tanulni
egy tizenéves ritkán gondol arra hogy mi lesz vele 40+ évesen, de ha megvan a fasza ájfón azért mert hozza az ötös közeli átlagot akkor fog miatta is tanulni
az hogy a tanároknak több pénz jut meg digitális istenfaszák vannak a suliban attól egy gyerek sem lesz okosabb

az egészségügy még mindig nem azért szar mert kevés a doki pénze, hanem azért mert ha az állami ellátás szar akkor megy a nép a maszekra
pl mri heky nincs, azg 18.-án kell őket hívni hogy szeptemberre beleférhen de gyorsan mert kb másfél óra alatt megtellik minden hely
de maszekon 35 ért már egy héten belül van hely
vagy vérvétel 8 ezerért azonnal, vagy ingyen egy hónap múlva
Definiald legyszi mire?
Mert ez hogy oktatasra tobbet ez igy kurvajol hangzik,de igazabol csak ennyi lozung marad meg.
Pontosan mit is kene az aggyál penzten kivul az oktatasban?
Tavaly ev elejen megemeltek az orvosok fizeteset.
Iden annyi tortent hogy egy vagott serulesre a portas telegonos kerdese alapjan annyi tortent hogy leszolt az ipse,menj meg 20 petcet mert en baszok lejonni az emeletrol.Havi 800e ert.
A tanarjaink a mai gyerekekbol kiindulva kibaszott szar munkat vegeznek,erre most annyi valtozas van hogy legyen sokkal tobb a fizetes de ugyanugy ök mondjak meg mit,hogyan,mennyit tanitanak.
Ez kb a te mentalitasod.
Te is tobbet akarsz keresni es ne ugasson bele mit csinalsz. 😄
a lőrincre inkább a pofátlanság szó a jellemző nem az irigység
hozzátenném hogy ha a lőrinc pénzét elosztogstnákba népnek akkor sokkal több átültetendő májra lenne szükség 😂
99% hiábavalóságra menne el a pénznek szóval nagyjából mindegy hol van....
maximum az oktatás az egyetlen amire lenne érdemes költeni
Mondjuk az a kolkektiva is meger egy miset akiknel nepszokas a munkaado lehuzasa,meg a fillérbadzakodas 1500 forintos szamlavezetesi osszeggel.
Ha kilep majd pereli a ceget hogy fizessek neki tovabb a dijat,mert csak.
B+, ha egyszer nem tudja ellátni az addigi munkáját, akkor mást kéne keresnie, nem? Elhiszem, kényelmesebb volt neki húzni a táppénzt, amíg csak lehet, és közben másodállásban dolgozni.
Én rossz példa vagyok, 18 éves korom óta dolgozom, bár alkalmazottként csak 5 évet (amiből 1,5 a katonaság volt) én egy napot nem voltam se táppénzen, se munkanélküli segélyen - bár lettek volna ilyen lehetőségek, de valahogy nem éreztem szükségét, hogy ilyen piti dolgokkal ügyeskedjek.
De miért kellett volna elmennie mást csinálni?Te ahányszor beteg voltál mindig munkahelyet váltottál?Ne legyél már teljesen hülye,hát tök hülyeséget beszélsz.
Dehogy vagyok beteg, csak realista. Az irigység létezik - különben nem mészároslőrincezne a fél ország 😄 Ha az ember alkalmatlan volt a tűzoltó munkára, menjen el mást csinálni - mint ahogy el is ment. Persze az ráfért az arcára, hogy húzza az államtól a táppénzt, amíg csak lehet... nem egy rendőr kortársam csinált hasonlót: elmentek "nyugdíjba" 40-42 évesen, persze azóta is dolgoznak a nyugdíj mellett. Nyilván nem az ő hibájuk, a rendszer az, ami hibás.
Te tényleg beteg vagy és egy 100%ig rosszindulatú ember.Lehet hogy te ilyen kretén vagy de a jó hír hogy nem mindenki ilyen.Semmi ügyeskedés nincs,a tűzoltó munkára alkalmatlan volt,az hogy ő hogy ment el megint nem az ő rovására írható,miért rá haragudnának?Ő csak az igazát bizonyította.És ebből is csak a te rosszindulatú ostobaságod látható,a biróság neki adott igazat de te mégis úgy gondolod hogy ő csalt.
Értelek. Nyilván nem utálták meg, megkapta a bére 60%-át a semmiért, miközben a társai bent baszták a rezet 3 műszakban - és nyilván tudták, hogy nagybeteg társuk másodállásból is húzza a lóvét... amire így nem a szabadideje megy el, mint a többieknek.
Ez biztos tartott hónapokig, mert 1-2 hónapért nem baxkódott volna vele senki. Az ilyen ügyeskedőket mindenki szereti 😄 Az is biztos szimpi volt mindenkinek, hogy búcsúzóul még lerántott 5 millát 😁ott is megy az irigység, mint mindenütt, ahol zárt kollektíva van.
Még egyszer leírom, Blackiex remek pl hozott erre,mert hogy az amit leírt megállja a helyét.Persze,és azért döntött az ő javára a biróság.Nem,nem utálták a kollégák,a vezetővel nem volt felhőtlen a viszony ezek után,érthető okokból.De beszopta a vezető,fizethette a cég az 5millát és fingatta az önkormányzat miatta,nemsokra rá menesztették.
Nem kívánt visszamenni Persze mert biztos a kollégái is megutálták... a táppénzt azért találták ki hogy az is kapja a jövedelmet, aki nem tud dolgozni - de ő tudott dolgozni. Tehát nem járna neki a táppénz Ez úgy lenne rendben hogy a táppénzt felfüggesztik ha van jövedelme, de nálunk ez sem működik mint csomó más sem.
Sokat.
Te... fingom nincs, mit keresnek a bringás futárok vagy a programozó/weblapkészítők mukakörönként, csak valami szemléletest akartam pl. törött láb esetére, hogy ne legyek félreérthető. Lehet, hogy nem volt életszerű, de hát én se vagyok olyan polihisztor, mint egyesek.
Mert igazam van.
Nem x évre,a gyógyulasi idejét töltötte
",kizart hogy 0-24 ben folyamat embereket vag ki tomegkarambolokban."
Persze hogy kizárt,mert ez egy nem létező jelenség.
Nem tudta ellatni a szerzodes szerinti munkajat, nem helyeztek at inkabb a hatralevo xx evere tappenzre kuldtek?
Mert pont életszerű ha valaki programozo-weblapkeszito de megis biciklifutarkent egy 6 hetes labtorressel felfuttatja a webes szakmaja.
Mindket szakma egyenkent siman fizet annyit hogy jol megeljen,de kulon-kulon teljes embert kivan.
Nem olyan mint blodi aki elforumozgat szoliban a laktanyaban unalmaban ket auto mosasa kozben,kizart hogy 0-24 ben folyamat embereket vag ki tomegkarambolokban.
Es ekozben leteszi a szolgalatot es lepacsmagol par millios melot a havernal fusiba.
Nem ketlem hogy fasza marhaporkolte foznmeg tutto perfetto bicikliulest rittyent karbonbol emellett profin kezeli a hidraulikus vagot.
Blodibol csak egy unikalis polihisztor van.Senki nem olyan. 😆