Blackiex leírta a lényeget.A sztori lényegében annyi hogy önkormányzati tűzoltóság,ember főállásban tűzoltó másodállásban különféle cégeknél tűzvédelmis.Volt egy műtéte, tűzoltói munkára alkalmatlan volt,így táppénz.Viszont a tűzvédelmet el tudta látni,ezt megtudták kirúgták,ő perelt.Nyert,kapott 5milliót és vissza kellett venni,persze utóbbival nem kívánt élni.
Legális, csak azt kell bizonyítani (ha bíróságig jut), hogy azon betegség/állapot, ami miatt az egyik munkát nem tudtad volna végezni és táppénzre mentél, az nem befolyásolta a másodállásban végzett munkádat. Törött lábbal nem nyomhatod a biciklis futárkodást, de ha másodban pl. programozol vagy weblapokat csinálsz, akkor nincs ellene kifogás, hogy gipsszel a lábadonfelvedd a táppénzt és mellette ugyanúgy üsd a klaviatúrát otthon.
ez nem így van
addig van igazad amíg azt mondod sosem nem létezett
a pénz java része akkor keletkezik amikor elkocogsz a bankba és aláírod hogy visszafizeted a felvett kölcsönt, ekkor a bankod odaszól a központi bankhoz(nálunk a nemzei bank nevű cég) és ők csinálnak annyit amennyit felveszel
miután visszafizeted meg is szűnik
Hát... én az életemben... vagyis mondjuk olyan 1995 előtt kaptam utoljára kp-ben fizut. Az, hogy a cafateriát abban adták, az volt, de mivel az nem kötelező elem a fizetésemnek, hanem csak opció, így nem is izgatott annyira.
Sőt, mivel volt olyan, hogy bizonyos tételeket csak kp-ben lehetett fizetni, így jól is jött - pl. az iskolai étkeztetés, osztálypénz, stb. - de ma, nincs olyanom, amit kp-vel teljesítenék.
én erről láttam már a jutubon egy két ezt azt. A villanypénz tényleg soha nem létezett, kb. a levegőből születik. A bankok kreálják hisz ha ő ÁLLÍTJA ELŐ A SEMMIBŐL nekik elhiszik, hogy az mögött van olyan fedezet ami értéket tud mellé társítani(kezeit széttáró)
olyan létezik hogy egy volt dolgozó pert nyer a cég ellen, de olyan hogy dolgozó nyer na az lehetetlen
ha perre megy az ember egyenes út vezet a munkanélküli segélyhez
6 éve lettem alkalmazott és pár helyte jelentkeztem ahol mindig elhangzott ez a beszélgetés és mindenhol eltanácsoltak a kp. igényemmel és megtörtem, csak kellett a lé. 🤑 😄
ha tucc 300 ért euró szóljál, mert vennék(meghajlós)
Amúgy tudok csoportost a jelenleginél is, azok viszont ott dolgoznak.
Abból lett az első motorom.
addig van igazad amíg azt mondod sosem nem létezett
a pénz java része akkor keletkezik amikor elkocogsz a bankba és aláírod hogy visszafizeted a felvett kölcsönt, ekkor a bankod odaszól a központi bankhoz(nálunk a nemzei bank nevű cég) és ők csinálnak annyit amennyit felveszel
miután visszafizeted meg is szűnik
Sőt, mivel volt olyan, hogy bizonyos tételeket csak kp-ben lehetett fizetni, így jól is jött - pl. az iskolai étkeztetés, osztálypénz, stb. - de ma, nincs olyanom, amit kp-vel teljesítenék.
ha perre megy az ember egyenes út vezet a munkanélküli segélyhez
Van majdnem ingyenes számla a munkabérre.