Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blackiex leírta a lényeget.A sztori lényegében annyi hogy önkormányzati tűzoltóság,ember főállásban tűzoltó másodállásban különféle cégeknél tűzvédelmis.Volt egy műtéte, tűzoltói munkára alkalmatlan volt,így táppénz.Viszont a tűzvédelmet el tudta látni,ezt megtudták kirúgták,ő perelt.Nyert,kapott 5milliót és vissza kellett venni,persze utóbbival nem kívánt élni.
Azért ismerni kéne az egész történetet, mert így véleményt mondani,csak lottózással lehet.
Ha nem hátráltatja a gyógyulást. Ráadásul ezt gondolom a kezelőorvossal vagy a háziorvossal kell lepapírozni, de csak gondolom.
Így van,ennyi az egész.
Legális, csak azt kell bizonyítani (ha bíróságig jut), hogy azon betegség/állapot, ami miatt az egyik munkát nem tudtad volna végezni és táppénzre mentél, az nem befolyásolta a másodállásban végzett munkádat. Törött lábbal nem nyomhatod a biciklis futárkodást, de ha másodban pl. programozol vagy weblapokat csinálsz, akkor nincs ellene kifogás, hogy gipsszel a lábadonfelvedd a táppénzt és mellette ugyanúgy üsd a klaviatúrát otthon.
Nem csalt,pont ez a lényeg.Meg is nyerte a pert Az a helyzet hogy sokan tévedésben vannak a táppénzet illetően.
Agyon kell verni, mert csalt.
Én olyat ismerek aki táppénz alatt csinálta a másodállást,kirúgták és ezért pereskedett .
már mondtam, hogy 100 ezer euró 😅
ha tucc 300 ért euró szóljál, mert vennék(meghajlós)
Szét kell dobálni a vagyont 30 misis részletekre.
Engem nem érdekel,utalnak és fizetik a számlavezetési díjat.
Nem volt jelentősége a peremben ennek.
Amúgy tudok csoportost a jelenleginél is, azok viszont ott dolgoznak.
100 ezer euró. Ez ugye ft-ban mindig attól függ mi az adott árfolyam(kezeit széttáró)
akkor mégsem dolgozóként nyerted meg
Utólag pereskedtem.
ott dolgozol még mindig?
Akkor jelentkezem nálad, én elpicsáztam egy megyei intézményt.
Abból lett az első motorom.
Nem tudok erre mit mondani, egyrészt az új infó miatt, másrészt meg a teljesen (ebben) különböző életünk miatt.
ez nem így van
addig van igazad amíg azt mondod sosem nem létezett
a pénz java része akkor keletkezik amikor elkocogsz a bankba és aláírod hogy visszafizeted a felvett kölcsönt, ekkor a bankod odaszól a központi bankhoz(nálunk a nemzei bank nevű cég) és ők csinálnak annyit amennyit felveszel
miután visszafizeted meg is szűnik
Hát... én az életemben... vagyis mondjuk olyan 1995 előtt kaptam utoljára kp-ben fizut. Az, hogy a cafateriát abban adták, az volt, de mivel az nem kötelező elem a fizetésemnek, hanem csak opció, így nem is izgatott annyira.
Sőt, mivel volt olyan, hogy bizonyos tételeket csak kp-ben lehetett fizetni, így jól is jött - pl. az iskolai étkeztetés, osztálypénz, stb. - de ma, nincs olyanom, amit kp-vel teljesítenék.
én erről láttam már a jutubon egy két ezt azt. A villanypénz tényleg soha nem létezett, kb. a levegőből születik. A bankok kreálják hisz ha ő ÁLLÍTJA ELŐ A SEMMIBŐL nekik elhiszik, hogy az mögött van olyan fedezet ami értéket tud mellé társítani(kezeit széttáró)
olyan létezik hogy egy volt dolgozó pert nyer a cég ellen, de olyan hogy dolgozó nyer na az lehetetlen
ha perre megy az ember egyenes út vezet a munkanélküli segélyhez
Takarékszövetkezet.
https://www.takarekbank.hu/sw/...

Van majdnem ingyenes számla a munkabérre.
6 éve lettem alkalmazott és pár helyte jelentkeztem ahol mindig elhangzott ez a beszélgetés és mindenhol eltanácsoltak a kp. igényemmel és megtörtem, csak kellett a lé. 🤑 😄