Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan, erre gondolok és persze pereskedhetek, de akkor lesz egy jegerős ítélet a javamra viszont nem lesz munkahelyem. Lehet, hogy állami helyen úgy van ahogy írjátok, de én még nem láttam olyan céget vagy 30 éve ahol nem úgy van ahogy én írom.
Ja, elolvastam, külön megállapodás után lehetséges a kp.
A fene gondolta volna.
Ezennel megkövetlek.
Járj utána, az orgoványi buktánál több kollégám lett nullás.
A bér kifizetése elvileg kp-ben is lehetséges. Ha a munkáltató nem akarja vagy megnehezíti (hogyan lehet ez, a munkabér fizetés napján annak is meg kell történjen), az törvénytelenség.

Teljesen tisztában vagyok, hogy senki nem szeretne a munkáltatójával perlekedni, de ez nem a rendszer hibája, hanem a munkaadók baszakodása.
Dehogynem, épp most volt ilyen beszélgetésem. 😁
Sztem nem csak magánszemélynek. A limit az OK, azt tudom. Ha a bank nem tudná garantálni a pénzed, alapjaiban borulna a system.
Nincs ilyen opció,csak utalás.Fizetik is a számlavezetési díjat.
Mint ahogy sokan mások sem.
Magánszemélynek 30 milla ahogy Ini írja a többinek meg semmit.
Vállalkozóknak meg minden, környéketeken lakó volt vállalkozó kollégám az említett esetben vesztette el minden pénzét.
Nincs olyan. Az állam szavatolja a pénzed, elég sok millióig. Ha rózsadombi családi ház ára pihen a számlán, na azt már nem... 😁ahogy mondod.
Tv. szerint nem kötelező így nem is kell fizetniük semmit mindössze úgy teszik kötelezővé, hogy ok nem kell számla csak akkor nem alkalmazunk, próbáld meg nálatok a hr.-en előadni, hogy ezentúl csak kp-ben kéred a fizetésed és várd a választ.
Érdekes. Erről még nem hallottam.
nincs olyan hogy meghal a bank?
30 km körön belül kettő is volt:
https://index.hu/gazdasag/2019...
és ugye csak x összegig van biztosítás rá ha jól emlékszem itt 30 milla felett elveszett a pénz
Talán nem vagy vele tisztában,de ha kötelező a folyószámla akkor kötelesek fizetni a számlavezetési díjat.
A legtöbb cég* csak számlára fizet a munkásnak. Ha meg emiatt kell számlát nyitni, akkor már kártya is kell...
*a kicsik és az érinthetetlenek kivételével
Dehogy kevertelek bele... csak vicceltem 😃Komoly téma egyébként, csak gazdasági ismeretek és zsidózás nélkül nem lehet kitárgyalni 🤣
Mert különben nem kapok fizetést, ezért, vagy van számlám és hivatalos melóhelyem vagy nincs számlám és melóhelyem sem. Erről írtunk eddig.
Miért kötelező?
Csak, hogy nem választott szolgáltatás hanem kötelező és akkor viszont miért fizetős? Tehát lehúzás, nekem nem létszükséglet akinek meg az az használja, semmi közöm hozzá és nem is zavar mindössze az, hogy nekem is kell.
Az arany a legjobb befektetés.Az egyetlen dolog ami egy háborúban is fizetőeszköz.
Én a kp-ét 😂 😂 de azt agyon 😍 😂 😂
Most mégis mit kéne hozzáfűznöm?Te kevertél bele engem.Túl sok szót nem áll szándékomba pazarolni erre.Valaki a kp-t részesíti előnybe valaki a kártyát.Pont nem érdekel ki melyiket szereti.
És három kerék variációk 😆
Látod, előre tudtam, hogy kb. ennyit tucc a témához hozzáfűzni! 😅 Ismerlek, mint a rossz pénzt - hogy stílusos legyek 😁