Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit mert nem,javithatatlan vagy.A teszkoban kp ra vedd a kutyatápot.
De penztarostol mert bonyolult a robotkassza.
ez mát ismét túl bonyolult
céges szàmláról menne akkor egyből jönne a nav pénzmosó részlege
Baszki ne legy tufa,a fiad teszi fel sajat kartyarol.
Vagyis te,az overol,es odaadod neki kp-ban.
Én is pont ezen filóztam, aztán kiderült hogy nem. Kurva drága lett a hús is.
Tescóban az 1 nap szavatosságú darálthús az talán olcsóbb, mint egy jobb kutyatáp.
aztán hol teszek rá pénzt? mivel nincs elektronikus forintom egy sem, törpeharcsákért senki sem fizet átutalással
régen chicopee tápot vettem, olcsó volt és jó
utána maradt olcsó de egyre többet szartak tőle, végül drága is lett
aztán lett a josera ami 3 havonta egy ezressel lett drágább a lengyelektől most meg kettővel
igazándiból kb olyan lehet mint a mostani chicopee táp csak kicsit olcsóbb
a brit még nem volt
elnegy 18-20 killó havonta, lehet inkább meghírdetem a pitbullt mert lassan tőbbe van mint én
A revolut kuld egy kartyat,azt hasznald,e kartya is van hozza,pont ez a lenyeg benne,feltolteni barmivel lehet,sima kartyas vasarlasnak szamit tehat az is ingyenes,eurot,zlotyit barmit kozeparfolyamon valt.
Es csak ez a kartyaadat kell hozza,azon meg nem tartasz csak a vasarlashoz eleg penzt.
ezt mondtam pár hete
120 ért van ami 2 litert megcsinál kb fél óra alatt féláron normális tejszínes alapanyagból nem ételízesített pálmazsírból
Eljutunk oda hogy itthon kell csinálni. Basszameg. Irreális.
Brit premium. Mondjuk az valami 15 a 15kilós.
vakami simple oldalra visz aztán kártya adatot kér
én ezekben nem bízok, sok a geci
299 stabilan az aldis palcikas.
Szerezz rgy revolutot,ingyenes,annyi prnzt raksz fel appal amennyi eppen kelk,nincs dija,semmi ilyen basic szamlanal.
semmi indok
februárban még volt utánküldési opció +800-ért most meg nincs( csak a leírásban, ilyen opció nincs)
nekem nincs kártyám, gyerek a cégessel nem akar, a másikat meg megszüntette
szóval nézni kell valami más tápot ami nem full szar ellenben max 15 ezer a 20 kiló
amúgy ami februárban 11ezer volt az most 13 ezer, az a fura hogy itthon meg stabilan 15 ezer most is meg év elején is ennyi volt
Új fagyi rekord,580!Szerintem fogok találni 600 felettit.
Mi tortent a lengyuszokkal?
Indok?
geci lengyelek beszüntették az utánvétes kutyatáp küldést, pedig náluk 2 ezerrrel volt olcsóbb mint a hazai boltokban
amúgy ezek a táp gyártók megőrültek? sok táptól a hentesnél némely hús is olcsóbb
Mikrofont miért akarnád cserélni? Az nem romlik el kb. soha.
A hangszóróra meg rá van írva ha szétszeded.
Simán cserélheted. Bár elég szopatósak a mai zsinórok.
Elemi szálanként vannak zománcozva, és nem mindig van külön szigetelve, de szerencsére külön van sodorva, tehát ne keverd össze, ha egyszer szétszedted. Jó pákával és bőséges ónnal le lehet pörkölni a zománcot.
Valszeg valami felverodott az utrol es megserult az akkupakk, tobb ilyen esetrol lehetett mar olvasni.
Ezt hívják felügyelet melletti égetésnek.Alsó videó.
https://tenyek.hu/cikkek/kigyu...
Na az pont tíz 😁 de én tizenegynek mondanám 😂😂😂😂 az a biztos
90e ert jonak kell lennie.
Én 150felett is elvagyok kényelmesen, hallok mindent, telefonálni is tudok. Másik motorossal is tudok beszélni, valamiért az utasoknak nem az igazi ilyen tempónál, 100-nál fasza, 120-nál kezd halk lenni.
Istenem… te még mindig hihetetlenül ostoba egy háziállat vagy.