Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm,nekem a saccra 6-7 eves tcon sc nem akar megförmedni.Igaz nemhasznalom sokat kb 100 ig hallom,de valami 12 rugo volt.
Vettem tartalekot,az erdekes,mert attertek micro usb re,es mas a microfonja is.
Ránéztem arra a cuccra tényleg felsőkategóriás lehet hogy csak a Levike példánya szar vagy hangos a sisakja
Interphone avant és tour szettünk van. Nálam az avant(felsőbb kategória) és barátnőmnél a tour. Ő nem hall olyan jól mint én őt, füldugóval halkabb meg a fene tudja miért de utasként valamiért rosszabbul működik, na és csak próbaképp gondoltam hogy mint pl a Senának van harmann kardon fülese, hátha a hangszóró javíthat ezen.
Mondjuk az intercom nem a kinai kategoria.De lehet a hangszoroja az.
Ezekben az olcsó vackokban a legolcsóbb 50 cent értékű hangszórók vannak... már egy 2 dolláros is feldobná... 😄
De tény, kínai mind, és látjuk, hogy a Somogyi (SAL) mennyivel szarabb, mint a Focal, amiről koppintották.
Alakul,a saccra 40 eves butorlap mintafal kibaszott szar.
Meg ket felso es a kibaszott labazatot kell beszabni.
A fozolapot es a mosogatot bevagni.
hangszóróban se hinném hogy találsz olyat aminél jelentős különbség lesz
hiszen ha a méret adott akkor túl sok választásod nem lesz, high-end cuccok nem nem nagyon léteznek ekkora méretben
Egyáltalán nem szar, hangosabb kellene, mélyebb inkább.
Na akkor hagyom a francba. Ez már sok, hangszórót lehet hogy keresek.
Simán cserélhető a hangszóró, ha azonos méretű és impedanciájú a gyárival.
A mikrofon már kicsit más, ott nem mindig adják meg minden paraméterét, amit kiveszel ritkán tartalmaz olyan infókat, mint pl. az előfeszítési feszültsége, bár elképzelhető, hogy meg tudod mérni.
Nálunk délen most tűz a nap, és a napon vagy 30 fok van 😃 árnyékban meg huszon. A napon álló csukott kocsiba beülve meg 40. kb.
Mennyire szar?
Azt mondjátok meg nekem szakik. Az intercom hangszoróját mennyire nehéz cserélni? Simán egyszerűen csak elcsípem a vezetéket és összeforrasztom az újjal ? Egy erősebb, jobbat akarok belerakni és akkor méretpontosra tudnám csinálni a vezetékeket is. Na meg a mikrofon, abból is lehet jobb? Simán forrasztani és kész vagy ha megvágom a gyárit, szar lesz ?
😁 👍️ 🙌
Bestoff.
#napiparkszajd
Jah,idojarasjelentes kawa-nak.
Nap,nap,napsülés.....,,...............

Na az nem lesz.A kontinensen sem. 😁
nincs kinek hazudni.... mert leszarom ki mit gondol 😉
volt olyan múlt évben hogy 9,9kg mutatott a mérleg
én is szeretnék már egyszer akkora halat fogni, hogy ne kelljen hazudni 😅
igen ez ilyen 😅
ini egy komoly horgász mindig hozzá ad egy kicsit 😂
Szóval ha felkerekítheted nyugodtan ,és egy profi úgy mondaná fogtam egy tízest 😂
Én kezdőkén meg csak széttárom a kezem (igyekezve nem túlozni 😂 de határozaton imponás méretet mutatni 😊 )
Ekkora halat fogtam felkiáltással 😂 😂
plusz az a kicsi, amit minden valamirevaló horgász rátesz, tehát 9,2kg 😁
mekkora? másfeles?
ma csak egy jött de ez sincs egészen 10 kilós
nem szerethet az úr hogy csak az apraját küldi