Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a valamilyen rendszerbe allitott virtualis egyesek es nullak sorozata jo?
Egy a lényeg,hogy mindkettő készpénz,a pipi szerint legalábbis.
az nálad van
ha áramszünet van a kisboltban tudsz kaját vanni vele, ha a banknál gebasz ban tudsz kaját venni veke, ha az adatátvitellel baj van tudsz kaját venni vele
egy mozdulattal nem tudja a hatóság vagy bárki zárolni( lásd a ruszkikat)
szóval azért van előny bőven
csak ugye a villanyos pénz kurvára kényelmes és evvel az egy előnnyel megvezetnek mindenkit is
hasitasi nem kér kódot, ugye emlékszik rá mindenki, remek példája annak hogy fogyatékosnak állítják be azt akinek nincs számlája....
Miért a nyomtatott pénz Mivel jobb? kapsz egy papírt színes ábrákkal és dolgozhatsz fél életeden keresztül érte.
Hmm,amikor kutyakajat akarsz venni a lengyelektol.
Pont mint a 70 éves anyám........
a vidék ilyen
lehet a beltenyészet miatt 😂
amúgy minek a kártya ha nincs utalás? miért fizessek a banknak?
a villanyos pénz az egyik legnagyobb átbaszás a világon
Keres egy hajlektalant,annak tuti van kartyaja,tinmind ilyen csökeveny mit miert nem tipusok vagytok?
ezek a nyuggerek hülyék
láttam olyat hogy 2 diszperzites vödörrel szórt be
Hát a csipeszes szomszédnak el kell magyarázni, hogy nem jólakatni kell a halat, hanem odacsalni 😅
Na jönnek a kútfúrók, most nincs eső, nincs kifogás 😅
lehet fogni maggal halat senki sem állítja az ellenkezőjét
még nagy halat is, a sok kisebb mellett
az a baj hogy megszórja kegyetlen és a hal felzabálja és nem éhes
fogtam már 10 körüli pontyot hogy reggeli fotózásig teliszarta a pontyzsákot tigris mogyoróval
ezt mondom én is
pl pólókat rendeltem azt fizette hiszen kell a számla, de a táp egyenlőre még nem megy
nyomozás alatt van a dolog hiszen csinál kutyás videót is hogy lehetne a kutyát is cégbe vinni
buzi állam rákényszeríti az embert a trükközésra kata jobb volt befuzetted az x összeget és nem kellett baszakodni az áfával meg a számlákkal
most meg a budi papír is céges kiadás
nem hinném, hogy maggal nem lehet fogni halat. Persze a melegedő és a lehűlő víz az más. Ott valamiért tényleg jobban muzsikál a bojli nyáron a büdös kukoricának nincs párja(kezeit széttáró)
céges kártyája van azzal nem fog baszakodni a hülye apjának(kezeit széttáró)
tölcséres akcióban 150
tegnap este mellém cuccolt egy csipeszes egyből 0 kapás lett
ezek szórják a magot mint a paraszt a földeken
nekem meg volt az első gombóc tegnap 490, Margitsziget, Már csak 7 gombóc elfogyasztása maradt a szezonra(kezeit széttáró)
Szerintem hagyd ra a kutyatapot is.Nem valo neked csak a kanape.
gép jobb beleöntöd az alapanyagokat és megcsinálja
ez nézegetem egy ideje https://www.klarstein.hu/Klars...
opel generál után ez jön
piac? ott nem voltam legalább 10 éve
azért van az asszony hogy vásároljon
Szoky konyhája jutyubcsatornán csinál gép nélkül is.
Hát az.Jó hogy a háborúra mindent rá lehet fogni.
Piac?
3-4 éve voltam gépi pénztárnàl
rá nem jöttem hova kell dugni a pénzt
segítséget kellett kérni
azóta sem voltam gépnél, igaz teszkóba kb évente 2-3x ha eljutok, de akkor is asszonnyal, egyedül nem vásárlok
na de kb 25% hús lehet a száraz tápokbandarált húsnak kb fele hús szóval tuti olcsóbb lenne csak meg kell sütni, nap megsüti ingyen szóval lehetne spórolni, akinek van kedve szarakodni vele
főzni mellé kukoricát rostnak és megvan a tuti táp