Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha, ha nem szedtek ki akkor nincs bünti.
Ehhez nem nagyon értesz, ugye? csak azt nem vágom, akkor miért véleményezed... 😄
Itthon is így rakják ki, 25-30 fokos szögben metszi az utat, és megmér mindent. Nyilván a szembe jövőkből többet elkap, mert aki erről megy, az elmegy mellette, elvileg meglátja, ha nem vaklégy 😅 de erről is sokan bele csúszhatnak.
Ma már minden tud mind2 irányt mérni, nem függ attól, merre áll. A 63-73 miatt ne aggódj, egyrészt az nem sok, másrészt az előzött teherautó kitakart - nem fognak veled foglalkozni.
na az a 20 m2 felhő remélem ott is marad egy helyben és nem jön erre 😅
Itt motorral voltam szerencsére.A megengedettet 60-al túllépve.
Eredetileg motorral mentünk volna,de az időjárás előrejelzés elriasztott.Nem bántam hogy kocsival mentünk.8-10 fok,és esőhegyek.Horvátban 8-ason meg támadott a "BORA".Nem láttam még ekkora hullámokat a tengerben.
Akkor nopara,meg ha teged nezett volna se lenne,tudod,elol nincs rendszam,mar ha motorral voltal.
Akkorát fékeztem hogy 3 lábunál bőven 60 alatt mentem.A GPS sebesség késik a képen.
Most már megteszik horvátból is.Unión belül küldik,hogy most Boszniával mi a helyzet.....
Ha elhagytad a kamerat es meg hatar felett mentel gond lehet,viszont passz hogy ha ott nem kaptak el kikuldik egyaltalan,par eve meg horvatbol se tettek,az meg unios,bosznia nem.
Tisztán látszik az iránya is,pontosan az éppen szembejövő autók irányába áll.
A Próféta szóljon Belőled! 😀
Mondtam vagy mondtam?
A szembejövőket.
Sziasztok!
Szerintetek ez a kamera engem mért ,vagy a szembejövőket?
60-as korlátozásnál 63km/ó -val előztem a teherkocsit,majd 73-al mentem mikor megláttam a háromlábut
Helyszín Bosznia-Hercegovina.Ha engem mértek be mennyi idő után jön a bünti?
Van valakinek tapasztalata?
itt mindjárt esik
itt ma napsütésre ébredtünk 1 hét eső után 😅
minek nektek konyha? pocsecshoz át jártok kajálni azt kész(kezeit széttáró)
Egyébként nagyon eltűnt mi van vele?
Esik má esik......holnap nem fog.
Én meg csak oda toltam 😂 😂 😂 csipogós vízmérték a faszom
Kolbászkarikát lefektetem egy szelet kenyérre és nem gurul el 😂 😂
Ezen a kovon nem segit a vizilo nekem meg tul rovid es vastag a karom.
Aki lerakta ezt a kovet annak gulagon a helye.Holnap ha lesz idom ocsemmel keszre szerelem.
Nálunk is megállapították a szakemberek , hogy eléggé kiszáradt az aljzatkiegyenlítő , így lerakták a vinil padlót , és félig kész a konyha ! Végre ! 🙄
Pedig esztétikus, kevésbè megy be alá a kosz, nem gurul be a kolbászkarika.
Csipogós vízmérték 😃 mi ketten vagyunk így könnyebb sokkal, egyedül tényleg kellemetlenebb. Ki szoktuk szedni a fiókokst, frontokat mert úgyis útba vannak amikor összecsavarozom a szekrényeket. Felrakom a 60-as vizilovat és egyik kar bent, látom a vizilovat és nem kell annyiszor felálljak.
Kétméteres vizilóval mindig megnézzük a padlót mert mi is beszoptuk így, de ebből tanul az ember.
látod baszki ha lézergép kezelő lennél már vágtathatnál 3-4 órája a hegyek felé....
Viszont egyedul maszkalni hasmant tekergetni egyenkent,a hatsokat is.
Bocs de gyulolom.