Ehhez nem nagyon értesz, ugye? csak azt nem vágom, akkor miért véleményezed... 😄
Itthon is így rakják ki, 25-30 fokos szögben metszi az utat, és megmér mindent. Nyilván a szembe jövőkből többet elkap, mert aki erről megy, az elmegy mellette, elvileg meglátja, ha nem vaklégy 😅 de erről is sokan bele csúszhatnak.
Ma már minden tud mind2 irányt mérni, nem függ attól, merre áll. A 63-73 miatt ne aggódj, egyrészt az nem sok, másrészt az előzött teherautó kitakart - nem fognak veled foglalkozni.
Eredetileg motorral mentünk volna,de az időjárás előrejelzés elriasztott.Nem bántam hogy kocsival mentünk.8-10 fok,és esőhegyek.Horvátban 8-ason meg támadott a "BORA".Nem láttam még ekkora hullámokat a tengerben.
Ha elhagytad a kamerat es meg hatar felett mentel gond lehet,viszont passz hogy ha ott nem kaptak el kikuldik egyaltalan,par eve meg horvatbol se tettek,az meg unios,bosznia nem.
Sziasztok!
Szerintetek ez a kamera engem mért ,vagy a szembejövőket?
60-as korlátozásnál 63km/ó -val előztem a teherkocsit,majd 73-al mentem mikor megláttam a háromlábut
Helyszín Bosznia-Hercegovina.Ha engem mértek be mennyi idő után jön a bünti?
Van valakinek tapasztalata?
Ezen a kovon nem segit a vizilo nekem meg tul rovid es vastag a karom.
Aki lerakta ezt a kovet annak gulagon a helye.Holnap ha lesz idom ocsemmel keszre szerelem.
Nálunk is megállapították a szakemberek , hogy eléggé kiszáradt az aljzatkiegyenlítő , így lerakták a vinil padlót , és félig kész a konyha ! Végre ! 🙄
Pedig esztétikus, kevésbè megy be alá a kosz, nem gurul be a kolbászkarika.
Csipogós vízmérték 😃 mi ketten vagyunk így könnyebb sokkal, egyedül tényleg kellemetlenebb. Ki szoktuk szedni a fiókokst, frontokat mert úgyis útba vannak amikor összecsavarozom a szekrényeket. Felrakom a 60-as vizilovat és egyik kar bent, látom a vizilovat és nem kell annyiszor felálljak.
Kétméteres vizilóval mindig megnézzük a padlót mert mi is beszoptuk így, de ebből tanul az ember.
Itthon is így rakják ki, 25-30 fokos szögben metszi az utat, és megmér mindent. Nyilván a szembe jövőkből többet elkap, mert aki erről megy, az elmegy mellette, elvileg meglátja, ha nem vaklégy 😅 de erről is sokan bele csúszhatnak.
Szerintetek ez a kamera engem mért ,vagy a szembejövőket?
60-as korlátozásnál 63km/ó -val előztem a teherkocsit,majd 73-al mentem mikor megláttam a háromlábut
Helyszín Bosznia-Hercegovina.Ha engem mértek be mennyi idő után jön a bünti?
Van valakinek tapasztalata?
Egyébként nagyon eltűnt mi van vele?
Kolbászkarikát lefektetem egy szelet kenyérre és nem gurul el 😂 😂
Aki lerakta ezt a kovet annak gulagon a helye.Holnap ha lesz idom ocsemmel keszre szerelem.
Csipogós vízmérték 😃 mi ketten vagyunk így könnyebb sokkal, egyedül tényleg kellemetlenebb. Ki szoktuk szedni a fiókokst, frontokat mert úgyis útba vannak amikor összecsavarozom a szekrényeket. Felrakom a 60-as vizilovat és egyik kar bent, látom a vizilovat és nem kell annyiszor felálljak.
Kétméteres vizilóval mindig megnézzük a padlót mert mi is beszoptuk így, de ebből tanul az ember.
Bocs de gyulolom.