Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te ilyeneket nézel? Akkor már gondolom próbáltál is 😅
így változok percről-percre(kezeit széttáró)
Pipinél ez igen erősen játszik,elvégre ő az aki szerint az a jó ha szőrös.
Gondolod szokott szamarat dugni? Anno mikor tanyán laktam kaptuk rajta öreg szomszédot borjút szopatni, szomszéd tanyán szolgálót sámliról tehenet dugni, birkapásztort birkával enyelegni, de szamaras esetet még nem, de kíváncsivá tettél. 🧐
én inkább olyan vagyok hogy ha fogok egy 8 kilósat inkább azt mondom hogy semmi sem jött, mert akkor semki sem pecázik itt a környékben
Ha ló nincs, akkor szamár esete forog fenn... 😁
Mi a fasz van veled pipi? A pinkinek udvarolsz most meg az ini pöcsét akarod nézegetni......
Nyiss ki minden nyílászárót az segít csak. Aljzatkiegyenlítőnek két óra után száraznak kéne lenni
Szigetelt a ház kívül?
hát pont ezért nem az 😆 Elek jólelkű gyerek szeretjük. Olyan gyerekesen naív akit nem mérgezett még meg sem politika sem gazdaság sem semmi más sem(meghajlós)
Ha nem mutatod miért hinném 😅 Te is az a felvágós horgász vagy aki megfog egy 2 kilós halat mire hazaér 6,8 kg+ 8 kg lesz na hagyá mán 😅
Látod azért még van aki komolyan vesz, igaz nem a legélesebb kés, de mégis. 😁
Ezek szerint ott mindenki gazdag katasztrófavédő és festő, nálunk nem ilyen jó a helyzet(kezeit széttáró)
Na ahogy megnézegettem a valódi lakásnak kiadó ingatlanokat nálatok és csopakon ott valóban 30%-al legalább magasabbak az árak, ezek szerint a fizetések is. Mifelénk női munkaerő 200 férfi 300 körül keres amit megkap ez az átlag pont. (kezeit széttáró) Ebből nem tud finanszírozni 350+rezsi albit. Annyit lehet kérni egy albérletért amit a dolgozó nép ki tud fizetni és még mellette meg is fog élni. Ezek nálatok a 300-tól felfelé ingatlanok meg szezonkiadásra vannak kialakítva sejtéseim szerint. Soknak úszómedencéje stb. van, ahogy néztem. Találtam 1,2 millió ft-ért is ingatlant nálatok havonta. 350 ezerért kiveszek egy lakást egy hónapra 12 ezer ft/nap -ért van nyaralóm 1 hónapra az nem rossz. Ezeket is gondolom osztrákok, németek veszik ki. Nem magyar melósok magyar bérből úgy sejtem(kezeit széttáró) Meg, hogy téli időszakba ránéznék az ingatlan.com ra ugyan ezeket az ingatlanokat találnám fent ezek szerintem most fognak elmenni a nyári időszakban szezonban.(óranézegetős)
Gondolom a fényképen szereplőt sem a lángososnál dolgozó veszi ki 5 évre lekötve(kezeit széttáró)
1 ilyen ha szerencséjük van 3 hónapot van kiadva a szezonban, napi 40 ezerért ez megérheti nyaralónak.
Ez mondjuk Tihany de 1 régió
úgy sem hiszed el szóval mindegy mit mutatok 😂
amúgy 8 meg 6,3 kg
a 10+ idén még nem sikerült 9,5 volt 2x is de 10+ még nem
miket fogtál. De ne autókereket mutogass,meg bizonytalan méretű merítőszákokat rakd a pöcsöd mellé a halat mondom mekkora a hal a pöcsöd 5 cm, jó kiindulási alap 😅
itt este még kicsit esett éjjel nem
húztam a nagy pontyokat de száraz maradtam, de azért hoztam váltó ruhákat
elek én ezt nem komolyból írtam. Egy hét óta most állt meg az eső 😅
A meleg levegő önmagában nem szárít. A párát kell kiszedni
van a klímán páramentesítő funkció az kiszedi
nekünk festéskor ment így ventillátor kb szart se ért
Nagyon párás a levegö hiába fúj meleg levegőt a klíma meg a ventillátor ! 🤨
Pipi meg se szidd ha nem locsolta ! Nem süt a nap , nem fúj a szél , rohadt párás a levegő , a betonnak a legjobb , legideálisabb kötési időjárás ! De az se lenne baj , ha száradásután víz alatt állna az egész ! A próbakockák is törés elött 28 napig vannak víz alatt ! Nekünk pont ezért kell várni a konyha burkolásával , mert a padló kiegyenlítő nem tud kiszáradni ! Èjjel nappal megy a klíma , meg egy ventillátor hogy száradjon ! De sajna már egy hete nincs koyhánk ! 🤫
Ez pl egy kétszobás panel.
Majdnem,írd be hogy balatonfüred aztán azt az egyest át is írhatod kettesre hármasra négyesre és így tovább.
te honnan is vagy keszthely?
kb. kecskeméti árak. Viszont itt sincs kiadó albérlet 5 db az kb. lófasz akkor falura kánaán lehet a bérbeadóknak(meghajlós)
de ott sok a gazdag festő(kezeit széttáró) Nálunk csóró melósok vannak a merciből, knorból innen-onnan szalag mellől(kezeit széttáró)
azt éreztem az az egy kis szar negyed ára volt a komplett blokknak. (fejét fogó) A helyzet az, hogy azt tavaly is 25,5-rt vettem ahogy látom most 25,8-ért.(kezeit széttáró) Mennyi annak az eladási ára mit tudsz? Egyébként én ragaszkodtam hozzá nem a blokk része azért mondta a faszi elemenként sokkal drágább minden. tudomásul vettem. Szerintem 135 ért még így is jó árban volt komplett (gondolkodós)