Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt csinaltam.A padlo embertelen szar,csempenket osszevissza all.
A szoklit utalom,felesleges,a sima labakon allo jobb.
Zoli Zoli… ha nem állitható a làb, hogyan rakod vízszintbe ? Ugyebár előre meg szokás mérni a szoklit, megnézni a padlót és a legmagasabbról indítani kb 2-3mm plusszal. 🤷🏼‍♂️
Én kértem 2 m3-t, a leghígabbat, amit tudnak, mert kézzel kellett bedolgozni. Kihozza ember multicar-al, leborítja, koppant a földön, és megállt egybe. Hívom a gyártót, hogy ezzel én most mijafaxt csináljak... azt mondja, keverjem át vízzel egy betonkeverőben...
Na erre szó szerint elküldtem az anyjába, azzal a kiegészítéssel, hogy nemhogy nem fizetem ki, hanem még az eltakarítást is rájuk fogom verni... Aztán egyből jött 4 ember meg egy kocsi, hoztak vibrót, és elteregették helyettem 😁 persze fel is vizezték... padló lett a garázsban, szóval mind1 volt, de így dolgoznak 😓
Gyűlölom a labazatos-allithato labu konyhakat,emelhetem meg 3mm el.
Folyékony szappant a habarcsba teszik mész helyett !
Gondolom folyósító !
folyékony szappant bele utána remekül terül 😆
nekünk valami barna habosító folyadék volt födém betonozáskor, egy kis pohár folyadék kellett minden keveréshez
Helyszínen nagyon ritkán készül kocka , ott inkább már csak egy terülést mérnek , ha kicsi a terülés azaz sürü , akkor teszünk bele folyósítót , ugyan is vízet szigorúan tilos belerakni ! 1l-t sem rakhatunk hozzá , ha még is ezt kéri a kömüves , rá kell írnom a szállítóra külön , és alá kell iratnom a megrendelōvel ! Sok vitánk van ebböl , mert nem a vízet sajnáljuk mikor nem teszek bele , de mindenki akarja , csak aláírni nem szeretné senki ! 😅
Én értem hogy a gyár védi magát egy kockával, de kell legyen a helyszínen is egy.
http://youtu.be/Zc1RNMZu1Pw

Nagyjából 8perc. Sokat gondolkodni sem kell azon hogy helyszínen is kell legyen egy próba…
Csak kérdezem, hogyan ellenőrzik helyszínen a betont ? Ki lett pumpálva és ennyi? Ha szar hát szar ?
Te rosszul tudod , a laboros a keverö telepen vesz mintát ott teszi vízbe a kockákat , és egy hónap múlva viszik töréspróbára , ha helyben nincs törögép !
az gondolom a megrendelő intézi...... de bármiféle kockát veszel ki az úgy sem lesz olyan mint ami mondjuk egy mélygarázs alapban köt meg
Ez nem teljesen így van, kell legyen a helyszínen is egy betonkocka.
a beton gyártónak az a lényeg mit szállít ki, az hogy a felhasználó mit csinál vele az nem az ő gondja
a betonja optimális környezetben megköt ellenőrzi minden fasza-e és részéről le van tudva
az hogy az ügyfélnek megég a beton leszarja, azt csinál vele az ügyfél amit csak szeretne
Es a nagymamanak fontos e?
Én úgy tudom a próbakocka ott kellene megkössön ahova ki lett öntve a beton. Nem igazán releváns hogy a kocka ideális körülmények közt köt.
nekünk télen volt festve mert akkor ért rá a festő
80% felett volt a pára tartalom a lskásban, légkondi kiszedte úgy hogy simán lehetett másnap rámenni még egy soron
pedig mintha a gőzfürdőben lettél volna olyan volt a szoba
amúgy ha nagyobb krumpli sütésakció van télen akkor is megy a párátlanítás, literszám szedi ki a vizet hiába van páraelszívó
Segítene , ha mem esne egyfolytában és nem lenne ilyen pára !
Passz, ez valami játék / CGI lófasz, akármi is lehetett
Szerintem pixelek, mert hogy ez CGI
birka-kecske szerintem rendben van, de a tehén szerintem hülyeség
az állatorvos lazán benyúl a tehénbe hónaljig, így szerintem sok mindent nem lehet érezni max a szagát
Itt mi szállt le a Yamahárol ütközés előtt?
https://youtube.com/shorts/OCE...
😅
Még nem, de nem zárkózom el. 🤓