Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos egész más réteg én a melós réteget célzom aki hónapról-hónapra él. Tudnék ezekből olyan pecót csinálni amiért el lehetne kérni havi 250-et na azt itt soha nem adnám ki 😅
az itthoni nem hoz pénzt miért kellene annál jobb mint ami van? Ez is hölgy(meghajlós) 18 éve itt van mióta felbigyesztettem szóval idén érettségizik ha jól emléxem Mónikának hívják 😅 Köszöni szépen kitűnő állapotnak örvend a sarokelem alsó szekrénybe kellett cserélni azt a furcsa alakú kivetőt mindezidáig(óranézegetős) Egy kellett volna de rám beszélték a fa boltba,hogy vigyem párba szerintem 3200 ft-ba fájt a kettő és nem is örültem neki(kezeit széttáró) Ha nagyon kukacoskodni akarnék a műanyag fogantyúkat lehetne már cserélni na nem azért mert rossz hiszen funkcionálisan működik csak lekopott róluk a festék 😅 Szóval arra még alszom egyet várok valami akciót(fetrengős)
hát ezek a csillapított fiókok. Jó az amíg működik(kezeit széttáró) Valamelyik fürdőszoba bútoromnál van ilyen(gondolkodós)
de nem is varázsolsz el a sok extra felsorolással nekem a faszom az olcsóra áll fel 😅
hát ez a kaució is egy érdekes dolog nem sok mindenre elég a mai árakon olyannak aki nem 2 kezi melós mint én. Na elmondom kb. hogy is van ez. Ha valaki eltölt 1 évet a lakásban általában festeni kell utána. Én ezt nem bízom másra mert a más elbaszásait nem javítgatom. Szóval elég 2 diszperzit festék, színnel, penészgátlóval ez darabja nagyjából 16 ezer intallerből is. Akkor ez 32. kell legalább 4 rózsaszín szalag ez kb. 15 ezer. Jó minőségű teddy, kicsi nagy, két ecset, létrázható papír, esetleg 5 kiló széria javítgatni, flekkelni. Ott tartasz, hogy 65 ezer. Aztán én 3 nap alatt megcsinálom az egész lakást akár milyen moslék állapotban hagyják ott. Mivel nekem is van munkadíjam bár szerényen számolom napi 25 ezer. Mindjárt 140. A maradék 60 vagy megmarad a kiköltözőnek, vagy elmegy eltört tükörre, betört ajtóablakra, letört fogasra elhagyott klíma távirányítóra stb. ez változó. Szóval nálam így alakul én kijövök belőle jó esetben. DE akinek a karbantartáshoz semmi fogalma sincs annál úgy néz ki, vár 1-3 hónapot a festőre. Az anyag neki is ugyan annyi 60-70 ezer egy tisztasági festéshez. Ő gyakorlottabb nálam valószínű tehát 2 nap alatt kész van és ezért a melóért leakaszt munkadíjba 2-3 száz ezret mert ezek a tarifák mennek. Szóval ha legrosszabb esetet számoljuk akkor kiesik 3 hónap bérleti díj amíg a festőre vár a tulaj ez ma 300 ezer. A festő anyagostul megcsinálja neki a tisztasági festést, hogy ki tudja adni ez 350 ezer. 650 ezer-200 ezer kaució és mindjárt 450 a bukó. Ez négy és fél hónap bevételkiesés adott ingatlannál egy átlag bérbeadónál(fejét fogó) itt el kell gondolkozni, hogy az ember megtanul e inkább glettelni, csiszolni meg festeni 😅
Nálunk egy szoba ennyi.
nálunk múlt hét pénteken elkezdett esni azóta volt néha 1-1 félórás szünet.(fejét fogó) Mondjuk szombat délelőtt ép nem esett gyorsan lebetonoztuk a gyerek medencéje alá. Kiadtam az asszonynak napi 2* locsolja meg de szerintem egyszer sem locsolta 😂
ez jó hír 😅 akkor ha kell még ebből ár alatt szabadulnak meg tőle több az alatta lévő bérleti díj amit elfoglal mint amennyit ér 😂
na ez nekem 110+25= 135 volt márciusban a páraelszívós szekrénnyel (meghajlós)
ilyet csinálok én is itthon a gyerekkel hát valahogy ellenőrizni kell, hogy nő az a gyerek(fetrengős)
2 hónap és jön az új csík kb. 5 cm vel felette lesz az előzőnek 😅
inikém ez nagyon változó én azt tudom neked mondani és nekem higgyél(kezeit széttáró) Most volt olyan visszaadott albim aminek a konyhája szét volt bombázva de helyreraktam. Van olyan amit úgy kapok vissza, mintha ha sosem járt volna benne senki(kezeit széttáró) Teljesen változó és ez nem kiszámítható(kezeit széttáró)
A paraelszivoval atbasztak. 🤣
Más rétegek vannak megcélozva nálad és ott ahova mi szerelünk. Felesleges is összehasonlítani.
Nálad a baj hogy otthonra is sajnálod a jót 😄
UH tényleg igazad lehet(szemeit körbeforgató) az nekem is plusz volt azért sokat kértek asszem 24500.- Szívtam is érte a fogam de megvettem mert legyen minél több tárolóhely a faszomnyi konyhába. Ja na előkerestem maga a blokk 110 volt. tavaly év vége felé is vettem kettőt akkor asszem még 101 ezer volt az ára arra emlékeztem.(kezeit széttáró) Itt meg nem tudott adni csak 1 páraelszívóssat a másikat kb. 2 hét múlva hozták.
Valamit gagyarászott is a faszi, hogy ezek a blokk konyhák meg fognak szűnni és csak elemenként lesz megvehető dupla áron(szemeit körbeforgató) Na mind1 akkor 135 volt maga a konyha mosgatóval együtt na bumm asszem ettől olcsóbbat nem igen találnék 100 üres faluban sem 😅
Na ez már jól hangzik. Albi más dolog de ez az a szint amit màr családiházba beraknék nyugodtan.
Azért nem mindegy amikor a blum vasalatból hasraütve mondom a számokat 300ezer ft és strongbpl 120… ugyanaz a konyha. Strongot nem használtunk még fiókban, csak pántokban, nem blum de azért nagyon jó.
kecsón általában 90 körüli lakás szokott lenni egyszerre kiadó az én kategóriámban így oda nem terveztem több beruházást. A legolcsóbbak között vagyok még is ha elmegy az albérlő van hogy 1-2 hét kiadni(kezeit széttáró)
Pécsre ránéztem ott alacsonyabbak az olcsóbb kategóriák induló árai a drágábbak is alacsonyabban szinten zárnak de nem ez a lényeg hanem az, hogy közel 180 albérlet vár új gazdájára adott kategóriában. Én úgy mondom neked ott aki az első 2 oldalon van 1-3 hét alatt ki tudja adni az albit aki azon felül van az lehet vár a madárra akár 1 évet.(kezeit széttáró) Ez bizony nem jó.
Körösön múlt héten 4 kiadó albérlet volt meg is lepődtem ennyi van, hogy fél év alatt nem szaporodik fel 😆 Most csak 1 van bár ezt meg nem tudom miért nem tudta még kiadni fent van a fészen is. Az az albi legalább 3 hete fent van. Ennyi idő alatt ment már ki közel hasonló árban 4ik emeleti is nekem is ment el közben egy 4-ik emelet hirdetni sem kellett itt megneszelik baszod ha felszabadul albérlet 😆 meg egy második, meg volt még fent szintén egy második ezek néha azért 2-3 nap mire kiadod azért ilyen sok idő mert megválogatod a jelentkezőket(kezeit széttáró) na ez a nem mind1. A 2 és fél szobással mit pancserkodik azt nem tudom 110 ért 1 nap alatt kiadnám neki, vagy szarik rá és nem válaszolgat az üzenetekre vagy keresi a legjobb albérlőjét 😅 vagy csak fent felejtette a hirdetést. passz. Nálunk ennyi ideig nem hever parlagon ilyen 😂
Ott a legtobb ember,es a motor is jobban duborog.
Csoves banda. 😆
Hasznos info.......kösz....mindenképp megyünk mert máshogy nem jön.ki
Szar a kivetopant,jobbat kell venni.
a fiókok nekünk olyanok hogy meglököd egy ideig szépen gurul utána meglassul és behúzza magát
tök idegesítő
meg a gázrugós ajtók is nincs 2 egyforma sebességű
A farban a nagy tarsalgot hagyd ki,a folyosok,kisebb kozepso tarsalgok,liftek mellet foglalj magadnak fekvohelyet. 😆
Nabazzzz......kompon nem lesz hálószoba.........valamit elbaszott a társaság. Vagy holnap ingyen vacsi vagy 20-án 10:30......
Csillapitott ajtok,strongbox csillapitott fiok,vastag abs elzaras,58 as korpusz,fenyes ajtok alul,38 as munkalap,rozdamentes fogok.
Nem aniko.
Valahogy gondoltam, hogy nem az én konyhám 😅
Ezek az ss392-n keszultek.Csak a hotelrol azonositottam.