Nahh....eső nem esett, tömény 400 km kanyar, száraz aszfalt, kurvajó nap volt.....pipi meg nem tud kanyarodni se 😄
Több sör után vacsi....holnap meg visszaúz 😔
Tavaly ev elejen meg 105 volt,akkor kikozoltek az aremelest,eleg nag rahagyassal.Jo nagy szopas volt mert ket het alatt vagy 2000 megrendeles futott be,be is allt a gyartas 4 honapos csuszasra.
Nomeg megallt a vasarlas is iden,szerintem a nagyobbak 40-50-100 dbos keszlettel nyuglodnek.Van ezen a cuccon olyan 20 rugo haszon,foglaja a 3-400negyzetmeter raktarhelyet egy eve.
Total jo biznisz.
gyerekem egy évig volt albérletben, ennyi idő alatt a mikrót használta 3x ezen kívül szinte semmit, még a mosógépet is kb havi 1x amikor nem tudott hazajönni
inkább elment az ikeába enni mintsem otthon bármivel baszakodjon ugyanannyiért....
kb ilyenek a pénzesebb fiatalok többsége, nem baszakszik otthon a konyhában mert nincs értelme
na szóval ezért nincs leharcolva a konyha
Nem tudom hogy kecson mennyire igényesek az emberek. Pécsen rengeteg a fiatal aki tehetős, itt ha egy albi minőségi bútorral van szerelve, nagyot nyom az áron.
Persze benne van hogy lelakják, bár az én mentalitásommal felfoghatatlan hogyan tudnak lelakni egy minősègi bútort, mi a lófaszt kell vele csinálni hogy tönkretegyék, mégis sikerül sokaknak.
mert sosincs rendes műszaki átvétel
a németeknél már 20+ éve is elbontatták azt a falat ami fél centiket elment valamerre
egy kőműves gyerekkel beszéltem ott a fugákat is mértékott nem volt ám az hogy odabaszunk a kalapácsal és ahol törik ott a fal vége 😂
milis pontossággal vágta az ytongot..... igaz többet kapott mint itthon egy képzett kőműves
A nagy ceges beruhazasok mar nem,eleve nutfederes teglakat,teglavagot es vakologeppel vakol,az jobb mint a gipszkarton.
A parazarast basszak el,huz a hideg a gipszkarton alatt,hiaba van 20 centi szigeteles kivul.
hirtelen egyet találtam de szerintem mind ilyen amikor vízbe-függőbe bent van a tok 😅
Én díszléccel próbálom menteni a menthetőt ha jól faragom alig feltűnő(kuncogós)
az ablakosom agyfaszt kap amikor gyártási méretre elkészített 15 ablakot a megbeszélt méret meg alatta van 2 centivel. Mennek berakni azt nem,hogy a purhabnak nincs hely de önmagába a tok se fér be(fejét fogó) és ez a kisebbik gond. A nagyobbik az amikor se vízszint se függő nincs hanem csálé az egész. Az, hogy a lakón az öreg lakásaim ilyenek az már már bocsánatos, de egy vadonat új háznál 10-ből 8 nál ilyen a kivitelezés(fejét fogó)
tudod nekem nem célom 1 milliós konyhát berakni egy albiba de ezt te nem hiszem, hogy érted. Nekem olyan kell ami olcsó de használható. 5 év múlva a fürdőszoba bútor és a konyha úgy is kuka mert szétrúgják. Más bútort nem adok az ingatlanhoz, kapnak még egy kombi sütőt szintén újat majd 5 év múlva az is doberdó. Nem bánkódom nekem ez bele van kalkulálva. Az a konyha amit ott látsz kombisütőstől, páraelszívóstól, világítástól+ egyéb apróságok, tokkal vonóval 250. 250 ért a felsősort nem tudod megvenni egy konyhához itt meg cakk-pakk az egész annyi komplett berendezve 😅 A fürdőszoba bútor meg 90. Szóval szűk 350 ezret kell kitermelnem 60 hónap alatt, hidd el benne van az árban 😅
Ez annyira mindennapos, nálunk is a vizes nem beszélt a burkolóval aki felrakott pluszban gipszkartont így minden csapnak beljebb volt a csatlakozása és persze a bajnak nem volt gazdája így nekem kellett benyelnib a dolgot, kőmíjes rossz ablakméretet adott meg amit persze megvettünk és beépítés után derült ki, hogy nem passzol a konyhabútorhoz és ezt is be kellett nyelni párbvállvonogatás után. Kontárhegyek vannak.
Megmondjuk hogy 86legyen max a parapet, mert 90 a pultmagasság. Megyünk beépíteni “baaazdmeg a burkolatot elfelejtettük leszámolni”… pedig ez csak egyetlen méret volt.
én elég sok ingatlannal találkoztam már és ami biztos a fal sehol sem egyenes a sarok sehol sem derékszög 😅
Ha valaki azzal, jön, ogy azért mert a 60-80-as években épültek mind ilyenek az ne fáradjon a múlt héten elkészültek is mind ilyenek. Egy kibaszott ablakkávát nem képesek méretre falazni a "mesterek" és ez így volt 50 éve is és így van ma is 😅
Több sör után vacsi....holnap meg visszaúz 😔
Nomeg megallt a vasarlas is iden,szerintem a nagyobbak 40-50-100 dbos keszlettel nyuglodnek.Van ezen a cuccon olyan 20 rugo haszon,foglaja a 3-400negyzetmeter raktarhelyet egy eve.
Total jo biznisz.
inkább elment az ikeába enni mintsem otthon bármivel baszakodjon ugyanannyiért....
kb ilyenek a pénzesebb fiatalok többsége, nem baszakszik otthon a konyhában mert nincs értelme
na szóval ezért nincs leharcolva a konyha
A gyaro webshopjaban nadudvaron 138e.Elszivo felso nelkul.
Persze benne van hogy lelakják, bár az én mentalitásommal felfoghatatlan hogyan tudnak lelakni egy minősègi bútort, mi a lófaszt kell vele csinálni hogy tönkretegyék, mégis sikerül sokaknak.
a németeknél már 20+ éve is elbontatták azt a falat ami fél centiket elment valamerre
egy kőműves gyerekkel beszéltem ott a fugákat is mértékott nem volt ám az hogy odabaszunk a kalapácsal és ahol törik ott a fal vége 😂
milis pontossággal vágta az ytongot..... igaz többet kapott mint itthon egy képzett kőműves
A parazarast basszak el,huz a hideg a gipszkarton alatt,hiaba van 20 centi szigeteles kivul.
Én díszléccel próbálom menteni a menthetőt ha jól faragom alig feltűnő(kuncogós)
Ha valaki azzal, jön, ogy azért mert a 60-80-as években épültek mind ilyenek az ne fáradjon a múlt héten elkészültek is mind ilyenek. Egy kibaszott ablakkávát nem képesek méretre falazni a "mesterek" és ez így volt 50 éve is és így van ma is 😅