Most innen nem látom jól de a felső szekrénysorban a sarok az egy 45fokos frontos sarokszekrény ? Ha lehet helyszínre olyat ne válassz mert ha nem derékszög a fal, beszopod vele. Utálom, azt is aki kitalálta. Mi saroktakarással szoktunk felrakni két szekrényt, egyik benyulik a sarokba, így lehet játszani akkor is ha nem derékszög a fal. Ma pl 100cm hosszban 2cm-t nyitott… ha sarokszekrény lett volna nem tudom szépen felrakni vagy a végére kell 2centivel mélyebb takarás.
mi a faxom az az önbehúzós vasalat? ne fárassz már szakszavakkal(fetrengős) Ez az ország legolcsóbb konyhája aki ettől fogyasztó olcsóbban vesz vagy hazudik vagy festi magát 😅
Jövő héten pénteken reggel indulunk. Aztán hogy esni fog-e, vagy sem ( eddigi előrejelzések szerint nem), kurvára nem érdekel. Este 9-kor a kompon leszek,ha az ég leszakad, akkor is.
Erre mondaná egy haverom, hogy:
Dolgozz keveset, nem ér baleset 😅
Bár ahogy nézem te sem erőltetted meg magad 😅
Én nemrég vettem 2 Anikó konyhát darabját 101 ezerért mosogatótálcával. (kezeit széttáró) Ez amit kiraktál mennyivel olcsóbb?
Na ki milyen hasznos dologgal töltötte a mai napot?
Nekem ennyi volt a mai napi hasznos munkám(meghajlós)
Bár lehet nagyképű vagyok ha jobban belegondolok szerintem az egész heti 😅
Egyik buszmegállóból a másikig menekülnek az 1 hete tartó viharban 😅
Asszem én hozom neki a felüdülést, hogy szóba állok vele, mer ami ott kint van azt nem élvezik 😅
Ez a Kawa gyerek nem motorozni van? háromnegyed-fél óránként posztol ide...
ha én Korzikán lennék, és megállnék pihenni, biztos nem Pipivel vitatkoznék közben 😄
👍️
Vicces amikor magukat profinak tartó, oktatói nem tudják ezt, pedig a legfontosabb ez a tudatos irányításban. Sokszor mentette meg a seggem közúton.
Dolgozz keveset, nem ér baleset 😅
Bár ahogy nézem te sem erőltetted meg magad 😅
Én nemrég vettem 2 Anikó konyhát darabját 101 ezerért mosogatótálcával. (kezeit széttáró) Ez amit kiraktál mennyivel olcsóbb?
Nekem ennyi volt a mai napi hasznos munkám(meghajlós)
Bár lehet nagyképű vagyok ha jobban belegondolok szerintem az egész heti 😅
Asszem én hozom neki a felüdülést, hogy szóba állok vele, mer ami ott kint van azt nem élvezik 😅
Varja az ebedet.
ha én Korzikán lennék, és megállnék pihenni, biztos nem Pipivel vitatkoznék közben 😄
Vicces amikor magukat profinak tartó, oktatói nem tudják ezt, pedig a legfontosabb ez a tudatos irányításban. Sokszor mentette meg a seggem közúton.