nem zárom ki, hogy annak ellenére, hogy 10 akárhány éve nem ültem motoron motoroztam már annyit mint itt a nagy átlag (kezeit széttáró)
Szerencsére a fizika erősebb nálatok így minél nagyobb a sebesség annál kevésbé engedi, hogy bele tudjatok piszkítani a kormány állásába
a fizika törvénye az életeteket mentette már meg lehet soxor 😅
Nagyon alacsony a labtarto. 😆
Amugy a 125 rovidebb mint a 198 es forgalmasabb volt picit.A psrt menti fekvese miatt latvanyosabb.
Nekem az utobbi jobban tetszett.
Meg a 128.
Na közbe meg szakértelem a videót és hitelesnek tunikba teszt 😃 Szóval elismerem hogy nem tudom jól
Talán két mentség
1 élsönekek írtam hogy laikus 😁
2: mivel olyan kicsi a kormány mozgás hogy egy ilyen amatőrnek mint én fel se tűnt ,viszont a motor dölés nekem érzékelhetőbb 😃 Kakucson is ezek szerint jobban el voltam foglalva az elötem lévő lezölésevel 😊
Lehet kiülés nélkül menni, én is sokáig úgy mentem. A középmezőny vége, megvolt vele, de amikor ráéreztem a kiülésre sokkal jobb lett a mozgásom, meg a ritmus, és a középmezőny elejébe kezdtem kergetőzni.
A komolyabb motor versenyeken is csak mostanában kezdett bejönni ez a nem kiülős dolog, de ezt a technika tette lehetővé. Ott már más szempontok miatt nem ülnek ki feltétlenül, de te csak simán béna vagy hozzá 😁
Ugye pl. gondold el egy sikánban. Ha jobban kiteszed oldalra a súlypontot, akkor kisebb irányváltás kell a motorral, gyorsabban át tudsz menni a legtöbb helyen. Tehát igazából ezen megy a küzdés. Az hogy milyen szögben áll a motor az ezen a szinten mindegy. nekem olyan gumi volt az MZ-n is, hogy a keréktengely leakadt a rázókövön, azért estem el, nem azért mert a gumi megcsúszik 😁
mert kezdők vagytok
engem nem ütnek el mert én gázolok el mindenkit
egyik cimbi alól úgy kibasztam a motort hogy csak úgy csattant az aszfalton, én meg talpon maradtam, igaz lezúgtam még az autóút töltésén a hereföldre maxigázon mert nem mertem lassítani
Pipi, a kor nem érdem, hanem állapot 😅 Tudod, mi ér valamit a korral? A tapasztalat - az neked viszont nincs. Nem is élsz... csak gürizel, és vegetálsz.
Kanyarodni meg nem tucc, ez már nyilvánvaló 😅
hát lehet. De én közel 50 éves vagyok te meg egy 20-on pár éves elkényeztetett kis fasz aki anyucinál lakik(kezeit széttáró) Ha megéred ezt a kort te is és addigra fel is tudsz valamit mutatni és nem ugyanilyen leszel mint most én na akkor irogasál demenciárol, kapuzárásról, urológusról 😅 Addig meg csókolommal köszönjél hidd el a szarom is nagyobb mint a tied 😂
na most már tényleg nézem a receptet valamivel el kell ütni az időt fáj a hátam a fekvéstől(gondolkodós)
Hogyan zökkented ki a motort az egyenesfutádból.