Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld már ki hogy lehegeszted a kormányt.
Azert az is kemény hogy végignézhetjük ahogy mélyrepülésbe zuhan egy ember. Kb 2hét alatt teljesen befordult.
Nem vízszintes hanem függőleges
Párdon 🤪
tudtam, hogy jön még néhány okos 😂 gyerekek akkor kormányozzatok. (meghajlós) A qvadon nem csak dísz a kormány az tényleg többnyire azzal kanyarítható de egy motorra legfeljebb azért kell hogy, lehessen valamibe kapaszkodni(fetrengős) aztán azt szeretném ha úgy mint ahogy insa mondta minél nagyobb kanyarban minél nagyobb sebességnél minél intenzívebben 😂 Ha mindenki kihalt ez miatt majd nézek másik fórumot velem nem basztok ki 😂
Szerintem mint laikus .Motornál a kanyarodás olyan minta pénzérme Ha elgurítod és véletlen amelyik irányba lesz egy kis dőlés arra kezd ívet írni és a végen csigába elfeküdni . Ha nagy a pénzérme sebessége de valami Pl: egy kis kavics kizökkenti egyenesből akkor próbál vissza állni vízszintesbe de lesz egy kanyar ,az az gondolom ez a oka kiülésnek a nagy sebességű motoron hogy ellensúlyozza a motorra ható erőt hogy ne egyenesedjen fel ezáltal meg tartva a kanyarívet . Kormány mozgás a lassú de nagy kanyarbevételére alkalmas Pl mondjuk cikázni a dugóba az álló kocsik között 😁
Dehát pipikém,saját bevallásod szerint SEM kanyarodtál,csak egyenesen előre,hoonan is tudhatnád.Az első kereszteződésben ahol kanyarodni kellett volna elüttetted magad inkább 🤣.
Ebből látszik mennyire balfasz motoros voltál. Ez nem fillérbaszás, nem a te sportod.
A motor a kormánnyal kanyarodik.
zotyám te olyan balfasz motoros vagy a kis lábujjamba is több tehetség szorult mint beléd 😅 Épen neked van még ugyan néhány ótvar kacatod amire ráülhetsz de az motorozásnak nem nevezhető. (fetrengős) Felraktad nem rég a kanyarfotóidat nem győztél meg a tudásodról 😅
Lehet az volt a baj, hogy nem forgattad a kormányt elég intenzíven a kanyarív közepén 😂
Azert az rohadtul vicces hogy pipi nem a parkside-rol fogalmaz esszét hanem a kanyarodasrol,ugy hogy sajat bevallasa szerint sosem csinalt meg olyat. 😄
Eszem-faszom megall. 😆
aláírom itt kell.(meghajlós) Ezen a moslék szar úton 3km/h-val megpróbálni kikerülni azokat a kutyrokat. Aki ilyen helyen motorozik az a motorozást szintén nem élvezi, mert mikor az út szar minőségére kell koncentrálni mit élvez belőle a pilóta? Esőben, szélben, 40 fokos napsütésben és olyan moslék úton ahol akkora kráterek vannak ahol egy kuvasz megellik és azokat kell kerülgetni én nem motoroztam, mert nem élveztem. Én úgy gondolom más sem élvezi ezeket a körülményeket.Aki meg azt mondja, hogy igen, hát... nekem hazudhat(kezeit széttáró) De magának? 😂
ha nem dőlsz nem kanyarodsz kormánnyal két keréken nem lehet kanyarodni utánad csapódik a hátulja beszitálsz elszállsz mint a győzelmi zászló 😅 ilyet csak a meterséges megtermékenyítő tud és az elv társai akik majd mondják a tutit mondjuk kevés kivétellel motorozni nem sok tud közülük. 😅
Persze ha lépésben mégy akkor kénytelen vagy használni különben eldőlsz mint a rohadt krumplis zsák 😂
annak ellenére, hogy vicckép az első kocka ami normális(kezeit széttáró) Valamiért nem nagyon látszik, hogy a kormányt forgatná a pilóta, tegyük hozzá itt nincs is rá mód minimális a játéka, szükség meg nincs rá mert be szeretne érni a célba 😅(kezeit széttáró)
ne osztogasd nem sok lehet neked sem, neked meg szerintem fogy is(fetrengős) 2cm nem mozdul a kormány rendes sportmotorokon. A kormány arra van, hogy az udvarban tudd ide-oda tologatni 😂 Te tekergesd a kanyarokban ahogy jól esik majd behintázik a hátulja azt egyszer nem lesz szerencséd 😅
én sose dőltem a motorral csak megtoltam a kormányt és amennyire lehetett egyenesen ültem rajta
csizma orrrán a vas néha szikrázott 😆
pedig kifejezetten nem szeretem a sok kanyart
Itt van tisztán világosan
Éés... elkövettem azt a hibát, hogy belebonyolódtam pipivel egy parttalan vitába... 😅
De lásd kivel van dolgod, segítek... a tudás ugyanis olyan "szellemi vagyon", amiből akármennyit elosztogat az ember, mégsem fogy a sajátja...
Szóval kérd majd kölcsön a fiad biciklijét, tekerj egy állandó sebességgel és ÓVATOSAN !!! told meg kicsit mondjuk a bal szarvát a kormánynak. Ügyelj rá, hogy a BAL oldaladon legyen némi szabad terület. Meg fogsz lepődni, mi történik 🤣
juujuujj, ne tetézd... megvan már, miért törted össze magad... meg is értem ,hogy nem kezdted újra... legalább a saját hibádból tanultál annyit, hogy nem kell neked erőltetni a motorozást.
Csak leírom, amit akartam, mert most már bizonyos, hogy fogalmatlan vagy ebben a témában IS:

El kell keserítselek... kb minden helyzetben kell a kormány a kanyarodáshoz. Még akkor is, amikor te azt hiszed, hogy "testtel letolod" 😂 a motort. Hallottam én ezt már eleget, aztán amikor kipróbálta a delikvens, rájött, hogy nem így van ,mert "tudat alatt" ő is beletolt a kormányba és minő meglepetés, még csak nem is abba az irányba, mint gondolnád. Ráadásul minél gyorsabban mész, annál erőteljesebben kell a kormánnyal rásegítened egy kis kitéréshez is, hogy a kerekek giroszkóphatását legyőzd. De neked ezt hiába mondja az ember, az ellenkormányzást már meg sem említem, mert számodra a giroszkóp sem lesz fél napos böngészés után sem világos, tee BÖLCSész 😅
felesleges is,(kezeit széttáró) kormányt én akkor használtam motoron amikor hazaértem és befordultam az utcába 😅
Egyébként se nagy játéka van a kormánynak nincs is rá szükség egyensúllyal kormányzunk, de te próbálj 50-nél egy kanyarba fordítani a kormányon majd rakj képeket a kórházi ápolásról 😅
Áhh, írtam egy fél oldalt, de kitöröltem... nem érsz annyit, bocs 😅 😂
a hajtűkanyarokban gyök kettővel persze kell de azt én soha nem neveztem motorozásnak amikor a rolleres megelőz és rázza a fejét, hogy feltartod, miután kikerült mint egy pocsolyát 😅
Pipikem,ha te itt nem hasznalsz kormanyt akkor nem a kocsiktol kell felned.
Pedig csak azzal lehet.......láccik sose próbáltad
Igazad is van.
hát furán motorozol, ha te a kormány mozgatásával kanyarodsz 😅 Tudtam én kanyarodni csak nem szerettem. Annak semmi értelme. 6 telibe üres autópályán kihozza a motorból amit lehet(meghajlós)