Az a legnagyobb gond ezekkel, hogy helybe nincs munka, nagyobb városokba meg nem éri meg bejárni a hosszú, kanyargós utak miatt. Pont azért, amiért mi nagyon szeretünk ott motorozni (kivéve Pipit, mert neki szerintem le volt hegesztve a kormánya egyenesre... egyszer kellett volna kanyarodjon, meg is lett az eredménye 😂 ).
Nem egyszerre lettek azok elhagyatottak. A fiatalok elköltöztek, az öregek meg kihaltak évtizedek alatt. Csomó helyen lehet ott (pl. Ollolai nevű helyet 2021-ben megnéztem )1 euróért házat venni (persze bizonyos feltételekkel), éppen az ilyen kihalást elkerülendő. Ezekben a kisvárosokban még élnek emberek, de már sok az elhagyatott ház, nem is mind rossz állapotú. Ezeket a helységeket próbálják még valahogy megmenteni, de valószínűleg kevés eséllyel...
Siman lattam tobb regen talan farmszeru elhagyott epuletet az utaktol beljebb vagy kozvetlen az ut mellett.Gondolom a fiatal bekoltozott a varosba az oregek meg kihaltak.
Egy csomo ilyen hely van a sziget belsejeben,lehet bagoert megvenni valami tanyafelet,atalakitani vendeghazza motorosoknak.
Ezt el tudnam viselni.
A takaritas fozesre meg valami migri szemelyzetet felvenni apro baksisert. 😆
https://www.sardegnaabbandonat...
Ez is olaszul van.
Csak a csempet nem valaszthatja o.
Buzis az izlese mindenben. 😆
Ezt el tudnam viselni.
A takaritas fozesre meg valami migri szemelyzetet felvenni apro baksisert. 😆