Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem latom.
😁
Az a süket pinki tolja már a marketinget itt is meg még két olyan topicba ahol semmi.dolga.
?
Ez nagyon fontos bejelentés volt......tényleg olyan mint egy virus, minden topicba jelen van semmit mondó beírásokkal......
Béke van. Jó reggelt. 😊
Allitólag földcsuszamlások árviz miatt lett nem biztonságos és,elköltöztek
Gairo vecchio.....
https://www.sardegnaabbandonat...
Ez is olaszul van.
Az a legnagyobb gond ezekkel, hogy helybe nincs munka, nagyobb városokba meg nem éri meg bejárni a hosszú, kanyargós utak miatt. Pont azért, amiért mi nagyon szeretünk ott motorozni (kivéve Pipit, mert neki szerintem le volt hegesztve a kormánya egyenesre... egyszer kellett volna kanyarodjon, meg is lett az eredménye 😂 ).
Nem egyszerre lettek azok elhagyatottak. A fiatalok elköltöztek, az öregek meg kihaltak évtizedek alatt. Csomó helyen lehet ott (pl. Ollolai nevű helyet 2021-ben megnéztem )1 euróért házat venni (persze bizonyos feltételekkel), éppen az ilyen kihalást elkerülendő. Ezekben a kisvárosokban még élnek emberek, de már sok az elhagyatott ház, nem is mind rossz állapotú. Ezeket a helységeket próbálják még valahogy megmenteni, de valószínűleg kevés eséllyel...
Nem jártatok utána?
Kikergettek oket a lovagok akik azt mondjak NI!😆
Eleve nem biztos, hogy érdemes rendelni. Minden villanyszerelős boltban van, és akkor nem kell majd még1x kifizetni az árát szállításra.
Az érthető, de kisváros rengeteg emeletes épülettel hogy lesz elhagyatott egyszerre?
Siman lattam tobb regen talan farmszeru elhagyott epuletet az utaktol beljebb vagy kozvetlen az ut mellett.Gondolom a fiatal bekoltozott a varosba az oregek meg kihaltak.
Mert a kék csak tizede méretű a másiknak... az lenne a csoda, ha jó lenne helyette 😃
Ez egy komplett város......romos de pl villany volt benne valaha, tehát nem tulnrégi.
A felujitasra meg felvenni pipit.
Csak a csempet nem valaszthatja o.
Buzis az izlese mindenben. 😆
Ezek kurvára nem jók egymás helyett semmibe se.
Egy csomo ilyen hely van a sziget belsejeben,lehet bagoert megvenni valami tanyafelet,atalakitani vendeghazza motorosoknak.
Ezt el tudnam viselni.
A takaritas fozesre meg valami migri szemelyzetet felvenni apro baksisert. 😆
Nem.lakják egyáltalán, turisták bolyonganak csak ott
Mondjuk azt nem.értem a családod hogy a fenébe tud elviselni........mer Zolinak legalább nincs, igy érthető hogy még nem csapták agyon 😄
cigók ott is vannak, se cserép se lámpa 😁