olyan naív vagy, hogy minden elhiszel 😅 Az idióta hungarise turistákkal megitatják a bent ragadt készletet sok euróért 😅
Aztán elhitetik, hogy azért szar az íze mert kézműves. 😂
Gondolom
Ma zürösnap volt. Fjr kicsuszott, fazer oldalsztenderen átborult gs leállit este félpercmulva sötét műszerfal......négy hónapos akku megadta magát de egy órán belül keritettünk a semmiből.
jó drágák lettek ezek a szarok(gondolkodós) gyerekkoromba ilyenekkel játszottunk. Faternak szerintem volt vagy 50 darab a padláson igaz aluminium házas nem ilyen csicsa fényes fekete 😅
nekem egyszer egy rossz fűtőszálas csaptelepet küldtek. kagylóba szerelhető helyett falba szerelhető jött. Megreklamáltam telefonon, 1-2 nap múlva hozták-vitték. (kezeit széttáró) Ez azon múlik, hogy honnan rendelted. Van egy csomó webshop akit el sem tudsz érni, meg van egy másik csomó akik rugalmasan kezelik a cserét. Egy telefont vagy ímélt szerintem megérhet pláne annak függvényében, hogy itt a szállítás ami a költségesebb volt nem az áru 😅
az a baj sanya, hogy párszáz forintos alkatrészeket a postán rendelsz. Most egy ilyen kondi ára nem tudom mennyi abból már nem indulhatok ki, hogy 4-5 éve kb. 500 ft. volt. Na most legyen 2000. Bemész bármelyik villanyboltba viszed a mintát a polcról adják az újat ami ugyanolyan.(kezeit széttáró) persze tudom, hogy táborfalván valószínű nincs ilyen, de napi szinten jársz kecskeméten minden sarkon van villanyosbolt.
Mi készteti a embert hogy a Burgman 650-esre Jawa Babetta kormányt szeretne tenni ???
Hát ez http://youtu.be/EaRaI5rQZGE
Úgy néz ki sok sorozatot néztem 😂 😂 😂 de ha meg lesz nagyon vagány lesz 😂
Aztán elhitetik, hogy azért szar az íze mert kézműves. 😂
A sör meg nem rossz viszont 0.66 cl......
Ma zürösnap volt. Fjr kicsuszott, fazer oldalsztenderen átborult gs leállit este félpercmulva sötét műszerfal......négy hónapos akku megadta magát de egy órán belül keritettünk a semmiből.
Most meg beertime.... 🙂
Nem, nem lesz eső holnapse.....majd pénteken.....
Hát ez http://youtu.be/EaRaI5rQZGE
Úgy néz ki sok sorozatot néztem 😂 😂 😂 de ha meg lesz nagyon vagány lesz 😂