Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyar vagy marka alapitasi ideje te tulok. 😆
olyan naív vagy, hogy minden elhiszel 😅 Az idióta hungarise turistákkal megitatják a bent ragadt készletet sok euróért 😅
Aztán elhitetik, hogy azért szar az íze mert kézműves. 😂
Nem.a gxártási dátum, hanem az alapitás éve, de ehhez se értesz 😆
rajta van a gyártás dátuma azt csak le tudod olvasni(gondolkodós)
Mondjuk.sejtem hogy csak megjátszod, igy erre nem is reagálok 😁
Első világháború közeli palackozás szerintem ha még folyt belőle valami az ződ lehetett 😅
Mondjuk.neked semmi.mer igénytelen vagy 🤣
Valami szellemváros....
A sör meg nem rossz viszont 0.66 cl......
A keresztelőn dől el minden. Ha szentelt vízzel keresztelnek meg, lehetsz rendes ember - ha bicskával, akkor meg gazdag 😁
romos lepusztult épületek, 110 éve fel sem bontott sör ebbe most mi a jó? 😅
Gondolom
Ma zürösnap volt. Fjr kicsuszott, fazer oldalsztenderen átborult gs leállit este félpercmulva sötét műszerfal......négy hónapos akku megadta magát de egy órán belül keritettünk a semmiből.
akkor rossz ember nem lehetett a régi rendszerbe, mi szerencsére mókus őrs voltunk 😅
nálunk fél napot esett ma is(kezeit széttáró)
jó drágák lettek ezek a szarok(gondolkodós) gyerekkoromba ilyenekkel játszottunk. Faternak szerintem volt vagy 50 darab a padláson igaz aluminium házas nem ilyen csicsa fényes fekete 😅
nekem egyszer egy rossz fűtőszálas csaptelepet küldtek. kagylóba szerelhető helyett falba szerelhető jött. Megreklamáltam telefonon, 1-2 nap múlva hozták-vitték. (kezeit széttáró) Ez azon múlik, hogy honnan rendelted. Van egy csomó webshop akit el sem tudsz érni, meg van egy másik csomó akik rugalmasan kezelik a cserét. Egy telefont vagy ímélt szerintem megérhet pláne annak függvényében, hogy itt a szállítás ami a költségesebb volt nem az áru 😅
Pedig igeny lenne ra. 😆
Ma kurva jót motoroztam, közel 400 km full kanyar. És napsütésben!
Most meg beertime.... 🙂
Nem, nem lesz eső holnapse.....majd pénteken.....
az a baj sanya, hogy párszáz forintos alkatrészeket a postán rendelsz. Most egy ilyen kondi ára nem tudom mennyi abból már nem indulhatok ki, hogy 4-5 éve kb. 500 ft. volt. Na most legyen 2000. Bemész bármelyik villanyboltba viszed a mintát a polcról adják az újat ami ugyanolyan.(kezeit széttáró) persze tudom, hogy táborfalván valószínű nincs ilyen, de napi szinten jársz kecskeméten minden sarkon van villanyosbolt.
Nyilván valami nagy hős akit elkaptak a nácik mire levette a kapcáját és ettől megpusztult egy egész szakasz. 🤢 😁
Vazz, azt hittem a Linda sorozatot teszed be. 😆
Mi készteti a embert hogy a Burgman 650-esre Jawa Babetta kormányt szeretne tenni ???
Hát ez http://youtu.be/EaRaI5rQZGE
Úgy néz ki sok sorozatot néztem 😂 😂 😂 de ha meg lesz nagyon vagány lesz 😂
aztán ki a pöcs volt ez hogy annó úttörőcapatot neveztek el róla?
Igen pipi, a festmény Pjotr Fjodorovits....
Hat nem tom,kawa szereti tudni. 😁