Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Se Biciklilánc se négyszögtengely?Miért is kéne bele?
Itt mondja a vegen bar mintha nagyobb lenne az osszeg.nem erossegem az angol.

http://youtu.be/SGBE0QMXi1Y
Nekem megragadt,foleg mikor aszondtak enzo ez kurvasok penz,jo akkr dukkozak at is,es megjelent a ferrarivoros fityoval. 😆
Elotte.Mindig is jobb lesz.Nincs benne se biciklilanc se negyszogtengely.Nem is kell hazibarkcs ebbol az alkatreszbol.
Nem rémlik, mondjuk nagyon rég láttam. De tudok vele azonosulni.
Ez téged, mint munkáltatót pozitívan jellemez, szó se róla. Csak a magam nevében beszélhetek, de nekem egy kurva szavam nem lenne.
A saját ex-mukahelyemen sem volt egészen addig, amíg pl. nem nekem kellett zsebből bútort vennem - polcot az árunak, hogy az prezentálható módon elférjen az eladótérben.
150ezres motorgenerál elött vagy után?
Ne szenvedjen. Üljön otthon
Igazabol kocsiban a mai paletta nem ad meg tobbet azert a penzert amit ki kell fizetni.
A legtobb hasznalat a-b be 15-20 perc 2x,a tobbi idoben all.
Ha menni kell a megyeben jobbara,de az is havonta 2x.
Parszor lerangattam futot motorral,de mostanaban van celszerubb eszkoz ra.
Szoval motorizalt esernyo es bevasarlokocsi.
Egy vitara ami kinezetre meg elmenne a tobbi meg ennyi erzelmet se valt ki,igy az a faktor is elszallt.
Komoly bajban lennek mit vennek helyette.
Ha megvan a nagy kekseg cimu film enzo es a fiat 500 ugrik be amikor nyer 5e dollart es kerdik mit csinal ennyi penzer.Aszongya megcsinaltatja a kocsit.
Nem azt mondtam, hogy nincs igazságtartalma, amit a cégtulajok életmódjáról beszélnek. Simán csak nincs közük hozzá. Persze ehhez az kell, hogy a KIALKUDOTT bért megkapják és be legyenek jelentve.

Én itt is többször leírtam, hogy játszásiból elfogadom az alkalmazottak beleszólását, de csak és kizárólag akkor, ha a vállalkozás létrehozásakor ők is felvették a hitelt a családi házukra rizikózva azzal, mondjuk hétvégén-ünnepnap is dolgoznak annyit*, és ha baj van, ők is jót állnak a vagyonukkal.

* amikor én voltam munkaadó, munkakezdés előttre készen volt az anyag- és szerszám, hogy aznap hajnalban vagy előző este az mindegy is, minden nap este még lepapíroztam mindent, hétvégén karbantartottam ami megkívánta, lemostam az autókat, ha kellett hajnalban dobáltam a havat, hogy a faszik elindulhassanak, amikor elkúrtak valamit én tartottam a hátam, stb.
És ezek után nagyon nem tetszene, ha ezek közül bárki is az én magasabb jövedelmemet számolgatná. Ja, amikor nem volt annyi munka, amennyi a kiadás - szerencsére ez alig-alig fordult elő - akkor belenyúltam a bugyellárisba és kipótoltam azt.
de ha szarabbul hoz mint egy aldis árufeltöltő meló akkor miért szenved vele az ember?
Ennyi. Innentől meg a Jysk-ös azzal jár, amivel akar.
Ezt mondom a fafejnek.De ahhhhhh........
Szeginy henrik,nem megy iden full esoben. 😆
Sok helyen többet várnak mint amit képesek kitermelni. Röviden ennyi a lényeg
Semmi,talan a telotarto amit a horvat kaland miatt leszedtem,az atrakast nem toleralta,vagyis igen,de tobb mint egy ev folyamatos fennmaradas utan folyamat leesik,igy rendeltem masik 1" ball suction cup-ot.Mar a vamnal van.Sok piz volt.
Fordítsuk meg a dolgot.A jó szakember nem fog elmenni egy brazilmunkás bérért.Nem azt mondom hogy aki sokat kér az tuti hogy jó,de azért ez hamar leszűrhető.
Változnaj az idők
Kiutottek a nyeregbol a fotelmotoros csapatot.
Hiányzik neked bármi abból az asztmából vagy alapvetően kielégíti az igényeidet?
Tizszer jobb auto mint barmilyen fosvágen.Pipi is tudja.
Mondjuk most kibasztam vele. A lányom mondta jönni akar a szlovénra, igy Mackó alól kiszedtem az egyágyas szobáját, mehet párosba aludni 🤣
"Nem azt kell lesni, hogy a munkáltatónak milyen villája meg motorcsónakja van, semmi köze hozzá."

Jó, azért minden sztereotípiának van némi alapja. Van az a vállalkozó, akinél hiába vagy szorgalmas és profi, ha 1-2 évnél tovább nem tudja életben tartani a boltot. Apám utolsó 3 munkahelye speciel pont ilyen volt, a cégtulajok nyomták a magaséletet, de amint elment a pályázati pénz vagy valami zsíros rendelésből leszakított lé, ment a lejtőn lefelé az egész. Ilyen esetben valahol azért van köze hozzá az alkalmazottnak, főleg ha évekig kergeti az elmaradt utolsó 3 havi bérét.

Nyilván ezzel nem lehet jellemezni minden vállalkozót, de az is fix, hogy van ilyen és ez nem segít az objektív megítélésben.
Figyelmetlen vagy,meg ini ket peldajabol is az egyik olyan.
De rengeteget ismerek,gyongyos,vac,meg a balaton kozeliek is.
Az a baj hogy eleg beszukult sajat buborekodbol okoskodsz hulyesegeket es kepzelt fantaziakat,semmi gyakorlati tapasztalatod nincs.
Lehet fenyezokent jo vagy,bar ketlem,akkor nem buktal volna bele a vallalkozasba es nem bohockodnal tb/nyugdij miatt a katasztrofakat vedok kozt.
Eddig Henrikék voltak most Mackóék......