Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én gépem is kb. hasonló szint, egyedül az öblítő szivattyú került pénzbe, az is használtan, egy orosz 2T benzinmotoros. kb. 25 cm átmérőjű csiga, 6/4"-on tolja mint a barom 😃
Ez rohadt olcsó ha 10m-nél mélyebb lesz, nagy haverod vagy lekötelezetted lehet a fúróember. 😁
Nincs jelentősége... a 40-es csövön (kb. 6/4") lazán átmegy 300 liter/perc, akkora hozam meg úgyse kell otthon. Az alsó végén a szűrő szokott a szűk keresztmetszet lenni...
Hat,egyenlore adhoc parnaposokban gondolkodok de orulnek egy felnap kiskunfelegyhazanak amilyen szarok a kilatasaim. 😆
Nem kéne.....
Hosszu sztori mert akikkel kezdtem megváltoztak a körülmények egy sajnálatos esemény során, az onnan kiszakadt cimbi szervez turákat de mondhatni ér valamit a szavam, ha kell hely van, meg utvonal is megvalósitható adott esetben. Ezer kanyar néven fut a csapat, családias hangulat az ujonnan beesőknek is.
Ja,az amcsik remelem tevdnek,mer ha nem lesz viz boven.

https://www.accuweather.com/en...
A 19 aug turam volt ilyen,en birtam,5 bol 3 esonap,az a tartos de nem eros meleg eso.
A ruha siman birta akkor meg,ugyhogy basztam ra.
Mondjuk most a szemuveg parasodna,az felbasz.
A hideget nem szeretem.
Melyik alakulat?
Igen de már inkább baráti a csapat, most meg különösen, a jelenlévők miatt. de ettől még fizetős...
Mondjuk a cug se jó de viz az jobban odabasz 😁 már minden vizben áll, esőruha még birja de sisakszivacs már átázott, nyaksál szintén csizma már tegnap, tőbbi fasza
Szervezett út?
Szlovén.olasz határ. Itt alvás, holnap livornó a cél. Remélem esö mentesen mer a fasz ki van már a vizzel.
Mondanám hogy aki nem motorozott. De én is csak egy kicsit mentem. Fékbetét cseréje volt, és muszáj kipróbálni, ne élesben derüljön ki, ha valami mégsem jó. Az idő erre elég tűrhető.
Remelem,mer a kabat beles melleny,a karnal jon a cug,a globails felmelegedes meg bekaphatja.
Hol tartasz?
Decatlonos cuccok jók
Csak hogy legyen szegeol-vegrol motorozasfele is.Csak nem akar nyar lenni.Szereztem egy ilyet,azt irja szelállo,a bőr ala ha igaz tippem szerint jo lessz.
A kapucnitol megszabadulok.

https://www.decathlon.hu/p/fer...
Egész kedved kaptam hogy felgyujtsam a házat 🤣 Biztositó hogy fizet ? 😆
bosszants még egy kicsit és legközelebb a levágott pöcsöd teszem a halra 😂
tavaly ástuk baszod a terasznak az alapot esküszöm szikrázott a csákány(fejét fogó) Szar 5 méteres terasz alapját mire kiástuk megellettünk(homlokát törölgető) Az öntözőrendszernek csinálni akarok szivattyúaknát tuti biztos bobket ássa. Úgy is kell méter mély árok köttetem a gázt is, még olyan g.ci kemény föld ami annál a háznál van amit újítok beszarás. kb. 300 méterre lakok tőle itthon meg kiástam a tükröt 5 perc alatt kb. negyedköbmétert. Itt fasza puha a talaj. Bezsaluztam, délelőtt lebetonoztam a gyerek medencéje alá. A meglévő nem volt elég rágta az asszony a fülem, hogy toldjam meg. Megtörtént. Itthon álom az ásás 300 méterrel odébb meg pokol(fejét fogó)
akkor idősebb lehetsz, nálunk 2,8 volt a kifli alsó tagozatban 60 fillér felsőbe már 70(kezeit széttáró)
honnan tudja, hogy ez a szák volt a fényképen? Legközelebb a halat arányítsd valamihez ez így csak lózung 😅
jól tettétek de megmondom őszintén egy lyukért én nem kerülgetnék ekkora xart itt a portán, örültem, hogy a "tisztító tűz" után eltakarodott innen minden kidobni sajnált, hasznosnak tűnő dolog ami jó eséllyel sosem kellett volna semmire. Feleségemnek egy platós autónyi szarja égett oda nekem kb. 2. Ez most nincs, most rend van a tárolóba.(még) (kezeit széttáró)
még mozzarellát is vettél? Az melyik is az a fehér színű ízetlen sajt? (gondolkodós) Na azt közvetlen a kefír után szoktam enni ha halmozni akarom az élvezeteket 😂 Ja mégsem asszem vacsorára eszek egy kis csülökpörköltet hozott át a szomszéd(fetrengős)
értelek. Nekem ekkorát fúrnak és kész(kezeit széttáró) Az meg bőven elég. Ahol nincs víz oda a 63-as is kevés ahol meg van oda a 40-es is elég(kezeit széttáró) Percenkénti vízigény nagyjából 20-30 liter azt meg bőven tudja(kezeit széttáró)