pedig attól laktatóbb kaja nemigen van, felvágom kb 20 dekás egységekre az kibír egy egész hétvégi pecát kb ugyanennyi kolbásszal meg 70 deka kenyérrel, mellé némi zöldséggel
ha van kedvem sütögetni akkor egy napi kaja
Szalonnát nem is tudom, hogy mikor ettem. Pláne, mikor Vettem...
Nálam az, hogy hazafelé a helyi hiperek előtt haladok el kb. 100 méterre, eléggé erősen befolyásolnak a boltok kiválasztásában.
én veszek egy csík szalonnát meg kolbászt aztán leszarom a multikat
túrót nem szeretek venni kisiparit mert tehén szaga van, igaz rajtam kívül senki se érzi de attól még van
ellenben a füstölt sajtjuk nagyon jó igaz 6000 kilója akciósan de nagyon fasza
kenyeret megsütöm, zöldséges ismerős van, az hoz mindent a nagybaniról, aztán más nem is nagyon kell
cukor liszt meg budipapírt kell csak venni a nagy boltoknál
idén fogtam már annyi súlyban halat, hogy sok pecás 10 év akart nem fog ennyit összesen
van egy nyugger aki kb minden nap kint van max akkor nem ha szakad egész nap mint tegnap
na az múltkor öröm táncot járt mert fogott egy 3,5 kilós pontyot
😂
azt mondja itt pecázik 40 éve de ez volt a legnagyobb
igaz csak keszegeket fog általában, múlt évben akadt egy amúr neki aztán meg se tudta szákolni mert nem fért bele
én az ilyeneket észre sem veszem 😄
tegnap voltam a teszkóban idén először, vettem egy túrót meg egy akciós tejfölt
túráznak ma a gyerekék aztán kellett neki szeletelt szalámi a szendvicsbe aztán hoztam neki párat
de csak néztem milyen árak vannak 10 ezer feletti az ilyen szeletelt szarok kilós ára, kisüzemi szalámi meg 3500....
Egyik volt apósom híres horgász volt szerinte és otthon is minden nap ha nem fácánra járt (abban tényleg nagy volt, legjobb éjjelén 18-at lőtt) akkor a botjaival szórakozott, sokszor kellett paetra vinni, dvcs, duna pár helyen stb., de a 8 év alatt soha nem láttam, de még nem is hallottam, hogy halat fogott volna. 😆 Ellenben békát igen és tömegével, így esett, hogy több rántott békát ettem náluk mint halat. 😂
lehet a vadász ösztönre építik fel a stratégiát
ha már egyszer kifogtad csak jobban ízlik mint ha a teszkóban megveszed....
amúgy ez az akasztói sziki ponty átlagon felüli minőség
a teszkós zsíros vackokhoz képest több szinttel jobb
a 4 kg felettieket mindenképp megéri elhozni 5 kilóig nem is vészes az ára
nekem az agyalás a kikapcsolódás
már nagyjából összeállt a jövő tavaszi terv, pedig még az idei véget sem ért
régen anikor a kunságin volt stégünk ott sokat keszegeztem, itt nem lehet eredményesen
Engedd el! Ne keress mindenre megoldást!
Szerinted fejtörést okoz valakinek a zárójelbe tett kefirre, hogy te hol és miért ott veszed, ahol veszed? 🤣
Ez olyan kb, mint a tusfürdők a kád szélén! 🤣
Nálam ha gyorsan kapcsolok ami korán se biztos
Biztos mondtam volna pénztárosnak hogy majd azt én kifizetem 😂
Csak azért nem írom tutira hogy így lett volna ,mert lehet hogy a jelenet teljes zárlatot okoz és még mindig ott állnék tátót szájal 😒 hogy most ez élet vagy kandi kamera
Az a legjobb, ha nem keresed a válaszokat semmire! Mi értelme is lenne. Nem vagyunk egyformák. A te gondolataid is, az enyém is, másé is furcsa lehet. Miért kellene mindenkinek a te elveid, vagy enyém, vagy más elvei szerint élni, cselekedni?
Én is először kerestem, hogy mi a megoldás, de aztán az volt, hogy ne keressek semmit, amit látok az van. Amúgy ma délelőtt a lidli volt a penny (nyuggerbolt).
(Nem-nem, most is megelőzöm a rosszindulatú megjegyzéseket, a lidli kefírje jön be nekem a legjobban ízre, így hát azért voltam ott én is.)
Azt kellet volna írnod, azért voltál ott, mert olyankor teszik ki a friss marha hátszínt 😃
ha van kedvem sütögetni akkor egy napi kaja
Nálam az, hogy hazafelé a helyi hiperek előtt haladok el kb. 100 méterre, eléggé erősen befolyásolnak a boltok kiválasztásában.
túrót nem szeretek venni kisiparit mert tehén szaga van, igaz rajtam kívül senki se érzi de attól még van
ellenben a füstölt sajtjuk nagyon jó igaz 6000 kilója akciósan de nagyon fasza
kenyeret megsütöm, zöldséges ismerős van, az hoz mindent a nagybaniról, aztán más nem is nagyon kell
cukor liszt meg budipapírt kell csak venni a nagy boltoknál
van egy nyugger aki kb minden nap kint van max akkor nem ha szakad egész nap mint tegnap
na az múltkor öröm táncot járt mert fogott egy 3,5 kilós pontyot
😂
azt mondja itt pecázik 40 éve de ez volt a legnagyobb
igaz csak keszegeket fog általában, múlt évben akadt egy amúr neki aztán meg se tudta szákolni mert nem fért bele
Amúgy éppen volt egy írás a szemétbe dobott kaja mennyiségéről
nem nagyon látni a spórolást
tegnap voltam a teszkóban idén először, vettem egy túrót meg egy akciós tejfölt
túráznak ma a gyerekék aztán kellett neki szeletelt szalámi a szendvicsbe aztán hoztam neki párat
de csak néztem milyen árak vannak 10 ezer feletti az ilyen szeletelt szarok kilós ára, kisüzemi szalámi meg 3500....
ha már egyszer kifogtad csak jobban ízlik mint ha a teszkóban megveszed....
amúgy ez az akasztói sziki ponty átlagon felüli minőség
a teszkós zsíros vackokhoz képest több szinttel jobb
a 4 kg felettieket mindenképp megéri elhozni 5 kilóig nem is vészes az ára
Csak hogy korrekt legyen a biznisz
már nagyjából összeállt a jövő tavaszi terv, pedig még az idei véget sem ért
régen anikor a kunságin volt stégünk ott sokat keszegeztem, itt nem lehet eredményesen
Szerinted fejtörést okoz valakinek a zárójelbe tett kefirre, hogy te hol és miért ott veszed, ahol veszed? 🤣
Ez olyan kb, mint a tusfürdők a kád szélén! 🤣
Biztos mondtam volna pénztárosnak hogy majd azt én kifizetem 😂
Csak azért nem írom tutira hogy így lett volna ,mert lehet hogy a jelenet teljes zárlatot okoz és még mindig ott állnék tátót szájal 😒 hogy most ez élet vagy kandi kamera
Fuss neki újból.
Ez csak a tefajtádnak okoznak zavart. 🤣
Így legyen lottó ötösöm.
(De hogy értsd: NEM tettem megjegyzést a vásárlási szokásokra, egyszerűen leírtam, hogy mi az, amit még nem láttam 55 év alatt.)
(Nem-nem, most is megelőzöm a rosszindulatú megjegyzéseket, a lidli kefírje jön be nekem a legjobban ízre, így hát azért voltam ott én is.)