Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem én se(kezeit széttáró) ha jól olvastam mamlasz se lehet nagyon elrúgtam a labdát azzal a 3 dobozzal/5 év 😅
mint minden átlagos ember 😅
Nálunk még volt iskola tej, úgy 45 éve... lehetett kefirt is kérni, de senkinek se kellett az a savanyú szar - na akkor kóstoltam utoljára 😅
az keszeg. A kárász olyasmi mint a ponty csak kisebb. Az íze kicsit más de nem rosszabb. Mondjuk én se ezt se azt nem eszem évente megeszem kb. 3 hekket azt viszont venni kell még soha nem sikerült fognom(kezeit széttáró) Még a balatonban sem pedig van balatoni hekk(kezeit széttáró)
10 ezer körül beszélgetnek méterenként errefelé. Nekem a 40 méteres kerti kutam 4 kila lenne (gondolkodós)
Úgy, hogy ha van erre alkalmatos szerkezeted, tapasztalatod jobb ha letörlöd a port róla azt neki állsz a bérfúrásnak(gondolkodós)
Én az elmúlt 30évbe se.
Ez tul zold,toscana?
40 azaz 40 mm átmérő. A mélység is nagyjából annyi kb.40-45 méteren van a víz ebben a régióban(kezeit széttáró)
igen 40.es pvc cső asszem az 5/4 hüvelyknek felel meg(gondolkodós) szóval 5 negyedes cső(kezeit széttáró)
beázik az autód? Már az új ford is szita? 😅
na szalonnát azt heti szinten fogyasztunk többször is(meghajlós) De lehet azért mert a hűtőajtóhoz közelebb esik mint a kefír(gondolkodós) A kefír mindig a szalonna mögött van nálunk azt ha már megfogtam a szalonnát lusta vagyok benyúlni a kefírért 🤣
😅
kefirbe te vagy itt a szakértő 😅 Mi többiek itt tuti összesen nem ettünk meg 3 dobozzal az elmúlt 5 évben 😅
kisnyugdíjas volt, ennyire volt pénze(kezeit széttáró) te meg ezért leszólod? Helyedben szaladtam volna azt egy fej káposztát feltettem volna a szalagra és kifizettem volna a bácsinak. Akkor kellett volna írnod meg is tapsolunk(meghajlós) Mondjuk a pénztáros is mondhatta volna bácsi ezt ne fizesse ki a cég ajándéka(kezeit széttáró)
A kárász nem az, amelyikben több a szálka, mint a hús? Vagy az a keszeg? Nem értek hozzá.
Mi most a sógorral merenyén addig jutottunk az első nap, hogy a 2 sátrat felhúztunk meg a kiülős ernyős sátrat ami alatt főztünk, reggel kérdeztem, hogy hogy kerültem be a sátorba állítólag Ő vitt be este. Másnap radaroztunk bólyáztunk, meg megint berúgtunk délután 4 körül
sikerült a botokat behúzni aztán hajnalban kikanalaztam egy 18-as pontyot, reggelre meg beborította az állványomat a vízbe egy másik és asszem szombat reggelig ennyi hallal fejeztük be a pecát tulajdonképen hétfő reggeltől, de főztünk, meg ittunk minden nap 😅
Várjál, a 40 az a mélység méterben? Mert az előbb én a 40-es PVC csőre utaltam...
Ha most a 40 m kút 2 kiláért megy, elő fogom venni a kútfúró gépem... vagy 4 éve nem fúrtam vele, kicsit rozsdás.
Mikor utoljára fúrtunk, akkoriban itt Csongrádban egy 80 m-es 100 rugó volt. Én még akkorát nem fúrtam, csak ilyen 40 körülit, az locsolni elég - kicsit vasas, kicsit gázos, de a miénk 😅
Voltam bent a múlt héten kecsón ahol öntözőrendszereket árulnak. Beszéltem a faszival azt mondta minimum 50-es de még jobb lenne ha 63 as kutat fúratnék. A kútfúró azt mondta badarság. A 40 es kút is adja a 60-80 litert, nálam a nyugvó víz se lesz 2 méternél mélyebben.
Aztán megnéztem az itthoni kutamat itt is 40-es van teljesen jó adja a vizet(meghajlós)
ezt én sem tudom vannak olyan hülyék akik kifogják ingyen elvihetnék napijegy árában azt el sem viszik(kezeit széttáró)
Ma is eláztam.....
ad már meg a számukat annyiért hozom viszem Őket+ kaja pia(meghajlós)
itt 2 dolgot nem értek. Miért drágább a hal ára minél nagyobb az egyedsúlya?
A másik az, hogy miért drágább aránytalanul a ponty a többi halhoz képest? Nem egy különleges ízű hal(kezeit széttáró)
Én azt mondom 3 db kg-s kárász többet ér mint 3 kg-os ponty(kezeit széttáró) Tavaly voltam ott kétszer pecázni nem dobtam hátast a helytől.
manapság bűncselekmény kategória. Aztán bukhat az étterem is és nem csak dá-dá van mostanság(kezeit széttáró)
nekem szűrős 40-es kutat fúrnak. kap majd egy 60L/perces pedrolót az ellátja azt a kb. 100 m2 fű locsolását amihez rakok egy öntöző rendszert. Fix az ár tavaly megállapodtunk 2 kila az ár anyaggal(kezeit széttáró) Állítólag ez mostanság baráti ár(kezeit széttáró)
mekkora a szák rakj mellé egy doboz cigit ez lehet akár 1 kg ponty is(kezeit széttáró)
Ja, ott a külön pultban ki lehet csípni ilyesmit... én egyszer pörköltnek valót vettem szarvast, meg steaknak való jóféle marha is szokott ott lenni. Serrano sonkát se lehet másutt kapni...