Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt lemérni és eladni nem semmi ................................vajon mi pénz most egy db káposzta levél ?
Aztán ugyan ez a ember talán dob egy 50 -est a csövesnek és elégedett mosollyal néz a ég fele oooooooooooooo uram látod milyen jó ember vagyok
Ha nem látom, nem hiszem. A lidliben egy nyugger egy levél kelkáposztalevelet vett. A pénztáros meg lemérte, kifizettette.
(Nem, nem érdekel a hülye jóoldali faszság, hogy biztosan kisnyugdíjas volt, mert amúgy láttam, mit vett. Szóval aki ezt írná, ne tegye.)
Ha lenne itt a környéken olyasmi csatorna mint nálatok, én is pecázgatnék. De itt csak kurva halnevelde van vagy olyan patak amiből kiírtottak már mindent, mikor kicsi voltam tele volt hallal aztán eltűnt minden belőle.
Én nagyon élném hogy sétálgatok a töltésen, ahol tetszik ott lemegyek a partra, dobálok egy kis lágy bottal, kikapcsolódás 🤷🏼‍♂️
a bojlis peca az teljesen más kategória
itt igazándiból addig tart a peca amíg a hal el nem húzza utána bosszankodik az ember hogy ismét egy 10-15 vagy akár 20 alattit fogott 😄
a bojlis peca mindig az tervezésről (etetésről) szólt mert nem mindegy mikor mennyit és mit szórsz be
én nem nagyon szeretem a halat évente 1-2x eszek halászlét avval elvagyok így mindegy mit dobálok vissza, bár a múlt heti 6 kilóst elhoztam sógorral meg is főztük azt ette az egész család 2 napig
majd ősszel us elhozok egy 4-5 kilós formát az meg jó lesz karácsonyra
jövő hetet még végig tolom utána hagyom őket ívni, lassan elkezdik

amúgy 2 kilón felüli dévérek meg jászkeszegek is vannak, csomó balin, aki szeret mozogni tudna sok egyebet fogni
Én meg a bojlis bedobod és 2napig áztatod dolgot nem értettem soha. Bot nélkül is lehet órákat ücsörögni a parton. Mindenkinek van egy tuti módszere ami mindig csak akkor működik amikor senki sem látja.
Olyan fasza vízen mint a csatorna, tuti pergetnék, mellette kárász keszeg vagy bármi amit meg is eszek 🤔
pipit kérdezd meg, én ehhez nem értek
egy fizetős tóra járunk néha-néha de annak a neve zöld pokol szóval többet szopst mint a vadvizeken
ezt a bedobod-kihúzod sosem értettem, kisgyerekkel vagy akár céges csapatépítőnek jó lehet másra mem tudom elképzelni
Erre felénk mindenki 40-essel fúrja, arra lettem volna kíváncsi hogy különböző mélységűek mennyik.
Ha ilyen drága akkor mi értelme horgászni? a Tescóban is ugyanennyi és ott csak rá kell mutatni a pultban 😁
70-150 körül mélységtől és átmérőtől függ
felénk az egyik hekyen ezek a pecás elhozatali árak
Itt a balatonnál sokan csinálják hogy kiköltöznek a víz mellé,sátor meg minden fiszem faszom,folyamatos horgászás van,a halat meg adják el a helyi éttermeknek.Állítólag jó a lóvé,csak elvileg tilos.
Annyit kéne fizetni hogy elhozhasd? vagy hogy van ez mostanában?
Mekkora kutat szeretnél? olyan alföldi PVC csöves? Mi most kábé a tarifa?
Akkor harcsát fogj, annál megérné.
biztos van élőállatra szakosodott cég
felénk az egyik pecás helyen ez 20 ezer felett lenne....
Eladó? Kibírná a postát élve? 😄
mutasd a fotót a halról
egy 7 kilós tükröst
idei év nagyon tré nem jön össze a 10+ az istennek se 2x volt 9,5 meg ilyen 6-7 kilós aprók
ja(gondolkodós) Ha valakinek van pénze majomra akkor legyen banánra is(kezeit széttáró)
faszodon kívül mit fogtál?
itt meg most hívott a kútfúró, kútfúrás lefújva, most állt el az eső de lóg az eső lába(kezeit széttáró)
mivel gondolom úton van, így kisegítelek :P
A csavart és a hővédőlemezt cserélték ingyen/visszahívásban a Szerviz mellett, amiért viszont pengetni kellett.
Szívesen 🤣 😇
hát had verjenek minél többen 😅
itt úgy süt a nap hogy nem tudok aludni