Egyikse. Szoktak szervezni veztech tréninget egyenesadásban a valóvilágból, ami eddig többnyire a 8-as volt, most az is.meg egy szlovánia is lesz.
Mackó mindenhol sztárvendég 🤣
nekem a több műszak nem tetszett, a koszos gépek meg azért voltak jók hogy ha pl felújítás volt akkor nem egyszer én egész nap egy hokedlin ültem és a beletört csavarokat szedegettem ki
de ennek vége, meg amúgy se bírnám, jelenleg ott tartok ha ágyban fekve a jobb oldalamról a bal oldalra átfordulok az is jelentős fájdalommal jár, a melót meg kicsit se birom
Nem érted igaz?Nem kéne ilyet emlegetni hogy alap meg kiemelkedő fizetés.Mert már az alapnak is olyan bérnek kéne lennie mint amit te kiemelkedőnek titulálsz.
Ez a baj, hogy aki nem volt vállalkozó, az soha nem fogja elfogadni, sem megérteni, hogy a jó szakembernek CSAK az egyik tulajdonsága a jó szakmai tudás, ezen kívül van egy pár dolog, ami szükséges nekem, mint munkáltatónak. A szakmai tudás amúgy nem egy napig kell, hogy tartson amúgy sem, hanem addig a 10-20-30 évig, amíg nálam melózik. Aztán kis precízség, kis pontosság, kis megbízhatóság, és mindezt folyamatosan.
De amit nem vágtam soha, a munkavállaló magát jellemezze és ne a munkaadóján keresse a saját boldogulását. Ha nem tetszik, nem kell odamenni - ez egy - a másik meg legyen ő is vállalkozó, aztán majd meglátja, ez meg a másik. Nem azt kell lesni, hogy a munkáltatónak milyen villája meg motorcsónakja van, semmi köze hozzá.
Ez a vállalkozó rizikója, hogy megéri-e a dolgozó a bérét vagy sem, de erre van a próbaidő viszont ha gatya a meghirdetett bér akkor alapból a bénák vagy a lusták rossz esetben ezeknek kombója fog jelentkezni. A szakmai és környékbeli átlagbéreket minimum be kell ígérni vagy kicsivel magasabbat.
A fuvarozók érzik meg először szerintem főleg a konténeresek mert ugyan árukészlet még van a boltokban így bármit meg lehet venni, de már nem rendelnek így először a konténerek nem jönnek, ez tavaly nyáron kezdődött el és még messze nem állt helyre.
Nemertem,gyakorlatilag henyéléssel keresed a nagyzsozsot,es se koszos gepek,se meleg szuk lukakban melo es nehez cuccok emelese.
Neked talaltak ki,mint az utdijellenorit.
azért valljuk be a biztonsági őrök inteligencia hányadosa átlagon aluli, nekem is van vagyonőri papírom csak pislogtam milyen emberek jártak oda, volt aki a nevét is a személyiből másolta be 😂
állófűtést nem láttam 4 decivel még inkább 6-8 deciket írogatak, egy időben akartam venni, most akkukat gyűjtögetek már van 2db félig halott 155ah akkum ülés fűtéssel pont fasza lesz az őszi pecákhoz
ismerősnek van aggregát 1 liter alatt eszik igaz az 1kw körüli, és full csendes nem zúg úgy mint a webasto
ülnék csak nem bírom a melót
ott nem sokat kell agyalnod, nem programozót írtam hanem kezelőt
annyi a feladat felteszed a lemezt, bepötyögöd a program számát és néha ránézel hogy vág, ha szarul kicseréled a fúvókát
ha végzett leszeded amit kivágott majd kibaszod a szemetet és teszed fel a másik lemezt, amíg evvel megvagy addig a másik asztalon vagdossa a gép a másik programot
vannak akár 6-8 órás programok is, de akár 20 percesek is
egy orángután is el tudná végezni a melót ha picit jobban tudna koncentrálni
max annyi az extra hogy ha folyik a víz bebaszol egy toldót, de sok cégnél ezt nem is várják el tőled, németeknél sok helyen be sem mehetsz a gépbe.....
Mackó mindenhol sztárvendég 🤣
de ennek vége, meg amúgy se bírnám, jelenleg ott tartok ha ágyban fekve a jobb oldalamról a bal oldalra átfordulok az is jelentős fájdalommal jár, a melót meg kicsit se birom
Mondta haver na hazajött a ducati (itt gyártják) momdom ha itt is akar maradni felgyujtom 😆
De amit nem vágtam soha, a munkavállaló magát jellemezze és ne a munkaadóján keresse a saját boldogulását. Ha nem tetszik, nem kell odamenni - ez egy - a másik meg legyen ő is vállalkozó, aztán majd meglátja, ez meg a másik. Nem azt kell lesni, hogy a munkáltatónak milyen villája meg motorcsónakja van, semmi köze hozzá.
Ezt mondtam. Tök felesleges ezen parázni. Ha senki nem jelenti be, akkor rájönnek hogy ez faszság.
Neked talaltak ki,mint az utdijellenorit.
állófűtést nem láttam 4 decivel még inkább 6-8 deciket írogatak, egy időben akartam venni, most akkukat gyűjtögetek már van 2db félig halott 155ah akkum ülés fűtéssel pont fasza lesz az őszi pecákhoz
ismerősnek van aggregát 1 liter alatt eszik igaz az 1kw körüli, és full csendes nem zúg úgy mint a webasto
ott nem sokat kell agyalnod, nem programozót írtam hanem kezelőt
annyi a feladat felteszed a lemezt, bepötyögöd a program számát és néha ránézel hogy vág, ha szarul kicseréled a fúvókát
ha végzett leszeded amit kivágott majd kibaszod a szemetet és teszed fel a másik lemezt, amíg evvel megvagy addig a másik asztalon vagdossa a gép a másik programot
vannak akár 6-8 órás programok is, de akár 20 percesek is
egy orángután is el tudná végezni a melót ha picit jobban tudna koncentrálni
max annyi az extra hogy ha folyik a víz bebaszol egy toldót, de sok cégnél ezt nem is várják el tőled, németeknél sok helyen be sem mehetsz a gépbe.....