Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom, porig égetem a ducati factory előtt, az olasz tévé bevonásával 😅
Egyikse. Szoktak szervezni veztech tréninget egyenesadásban a valóvilágból, ami eddig többnyire a 8-as volt, most az is.meg egy szlovánia is lesz.
Mackó mindenhol sztárvendég 🤣
Mert egy lúzer vagy,hát még a jysk dolgozók is jobb autóval járnak.
nekem a több műszak nem tetszett, a koszos gépek meg azért voltak jók hogy ha pl felújítás volt akkor nem egyszer én egész nap egy hokedlin ültem és a beletört csavarokat szedegettem ki
de ennek vége, meg amúgy se bírnám, jelenleg ott tartok ha ágyban fekve a jobb oldalamról a bal oldalra átfordulok az is jelentős fájdalommal jár, a melót meg kicsit se birom
Ja macko csapattag vagy csak turistaugyfel volt?
De hogy lehet hogy te vagy az egyetlen bútoros akit ott esz a fene a saját boltjába?
Ha kell van teherfuvar,jo draga,de szamla nincs. 😆
Nem érted igaz?Nem kéne ilyet emlegetni hogy alap meg kiemelkedő fizetés.Mert már az alapnak is olyan bérnek kéne lennie mint amit te kiemelkedőnek titulálsz.
Fogadjunk hogy a zolinak is van egy erre alkalmas ismerőse.
Eddig még beindult.
Mondta haver na hazajött a ducati (itt gyártják) momdom ha itt is akar maradni felgyujtom 😆
Igen.
Ez a baj, hogy aki nem volt vállalkozó, az soha nem fogja elfogadni, sem megérteni, hogy a jó szakembernek CSAK az egyik tulajdonsága a jó szakmai tudás, ezen kívül van egy pár dolog, ami szükséges nekem, mint munkáltatónak. A szakmai tudás amúgy nem egy napig kell, hogy tartson amúgy sem, hanem addig a 10-20-30 évig, amíg nálam melózik. Aztán kis precízség, kis pontosság, kis megbízhatóság, és mindezt folyamatosan.

De amit nem vágtam soha, a munkavállaló magát jellemezze és ne a munkaadóján keresse a saját boldogulását. Ha nem tetszik, nem kell odamenni - ez egy - a másik meg legyen ő is vállalkozó, aztán majd meglátja, ez meg a másik. Nem azt kell lesni, hogy a munkáltatónak milyen villája meg motorcsónakja van, semmi köze hozzá.
Én is már csak a tv-ben fogom elalváshoz szerintem még az idén. 😁
Ez a vállalkozó rizikója, hogy megéri-e a dolgozó a bérét vagy sem, de erre van a próbaidő viszont ha gatya a meghirdetett bér akkor alapból a bénák vagy a lusták rossz esetben ezeknek kombója fog jelentkezni. A szakmai és környékbeli átlagbéreket minimum be kell ígérni vagy kicsivel magasabbat.
nehezen képzelem. A westendbe se nézném meg még1* 😅
Azt tegnap 4dx 3d-ben tekintettük meg, úgy élvezhető volt.
Komp lenni jo,mi ejjel mentunk,dukáti megy meg? 😆
A fuvarozók érzik meg először szerintem főleg a konténeresek mert ugyan árukészlet még van a boltokban így bármit meg lehet venni, de már nem rendelnek így először a konténerek nem jönnek, ez tavaly nyáron kezdődött el és még messze nem állt helyre.
Nyah kompolunk.......és süt a nap.
Hülyeséget beszélsz. Látszik sose fizettél melóst.kicsit se lesz okosabb a magasabb igényétől
Akkoó akár három is mert harmadik napja ázok, de már süt a nap. Viszont jót mentünk esőbe is a hegyekbe, vizen is tapad a gumi
🤣http://youtu.be/Kn2vym86us0
Ezt mondtam. Tök felesleges ezen parázni. Ha senki nem jelenti be, akkor rájönnek hogy ez faszság.
Nemertem,gyakorlatilag henyéléssel keresed a nagyzsozsot,es se koszos gepek,se meleg szuk lukakban melo es nehez cuccok emelese.
Neked talaltak ki,mint az utdijellenorit.
azért valljuk be a biztonsági őrök inteligencia hányadosa átlagon aluli, nekem is van vagyonőri papírom csak pislogtam milyen emberek jártak oda, volt aki a nevét is a személyiből másolta be 😂

állófűtést nem láttam 4 decivel még inkább 6-8 deciket írogatak, egy időben akartam venni, most akkukat gyűjtögetek már van 2db félig halott 155ah akkum ülés fűtéssel pont fasza lesz az őszi pecákhoz
ismerősnek van aggregát 1 liter alatt eszik igaz az 1kw körüli, és full csendes nem zúg úgy mint a webasto
ülnék csak nem bírom a melót
ott nem sokat kell agyalnod, nem programozót írtam hanem kezelőt
annyi a feladat felteszed a lemezt, bepötyögöd a program számát és néha ránézel hogy vág, ha szarul kicseréled a fúvókát
ha végzett leszeded amit kivágott majd kibaszod a szemetet és teszed fel a másik lemezt, amíg evvel megvagy addig a másik asztalon vagdossa a gép a másik programot
vannak akár 6-8 órás programok is, de akár 20 percesek is
egy orángután is el tudná végezni a melót ha picit jobban tudna koncentrálni
max annyi az extra hogy ha folyik a víz bebaszol egy toldót, de sok cégnél ezt nem is várják el tőled, németeknél sok helyen be sem mehetsz a gépbe.....