De nem is nyiffan meg 1,5 milla kart hagyva magautan mert egy hulyeszar tollmeretu cuccot tervez bele.
Amugy siman kezelheto mennyiseg.
Ne sajnald az olajat.
Én kegyetlen voltam, de cserébe nem is vártam el semmit, amiről a legelején nem volt szó.
Pl. nem volt szó a kártérítésről, így amikor egy lépcsőházi elosztónál lenyomták az egyik lakás biztosítóját - persze az leoldhatott magától is, lévén a három fagyasztó együttes fogyasztását, a tárolt hús árát, amit nem is láttam csak bemondásra - katonásan fizettem, igaz, tanultam belőle, amit később azért kamatoztattam. Így a rendszeres munkavédelmi oktatást is, havonta, aláírással. És amikor az egyik a 100%-ban saját hibájából majdnem megdöglött, nem is volt apelláta, vitte a balhét.
Hatszög van de nem mindegyikben. Orvosság is van rá.
Bicikli lánc nincs. Láncos van de nem jellemző hogy elszakad, volt rossz konstrukciós tsi az igaz de a nagyját gariban cserélték.
Az összeget én se értem, mert akcentussal ordítanak :D
-Enzo, mit csinálsz a pénzzel?
-Lefújatom a kocsit.
-De hisz azt Giuseppe 25 dollárért megcsinálja.
-Akkor vax-szolja is le.
:D
Amugy siman kezelheto mennyiseg.
Ne sajnald az olajat.
Pl. nem volt szó a kártérítésről, így amikor egy lépcsőházi elosztónál lenyomták az egyik lakás biztosítóját - persze az leoldhatott magától is, lévén a három fagyasztó együttes fogyasztását, a tárolt hús árát, amit nem is láttam csak bemondásra - katonásan fizettem, igaz, tanultam belőle, amit később azért kamatoztattam. Így a rendszeres munkavédelmi oktatást is, havonta, aláírással. És amikor az egyik a 100%-ban saját hibájából majdnem megdöglött, nem is volt apelláta, vitte a balhét.
http://youtu.be/Q4JgBZmxuNE
Bicikli lánc nincs. Láncos van de nem jellemző hogy elszakad, volt rossz konstrukciós tsi az igaz de a nagyját gariban cserélték.
De biciklilanc tuti.
Tokmindegy,blődinek az van,csak szar lesz az.
-Enzo, mit csinálsz a pénzzel?
-Lefújatom a kocsit.
-De hisz azt Giuseppe 25 dollárért megcsinálja.
-Akkor vax-szolja is le.
:D
Nekem nem kell.